Dagens

Tänkte börja skriva en dagens-lista ibland, förvänta er inte att få det varje dag utan bara ibland när jag inte har något annat att skriva om :)

Dagens humör: Glad, lite irreterad ibland
Dagens mående: Huvudvärk, illamående och trött
Dagens borde: Duscha, plugga, städa mitt rum
Dagens frisyr: slarvig fläta
Dagens smink:
 foundashion, mascara, concealer och rouge 
Dagens klädsel: Jeans och en randig tröja  
Dagens planer: Jobb och bio
Dagens materiella vill ha: en walk in closet haha
Dagens längtan: sova med *****
Dagens fundering: Att jag har så jävla ont i min nacke
Dagens beroende:
kramar
Dagens tråkigaste: Det är söndag = Skola imorgon.
Dagens tidning: Sofies mode


Söndag

Tjoho! Kom precis hem från kista där jag såg luftskottet som sprängdes, den var bra faktiskt :) Köpte även en tröja, lägger upp bild imorgon :) Innan bion var jag på jobbet och slutade runt 5. Har mått sjukt jävla illa idag asså, kanske beror på att jag bara ätit en fralla och en jävla massa godis! Hahaha! Nu är det dags för en daglig rutin av att läsa alla roliga bloggar!


Ny väska


Även denna är till våren. haha, bara 200 :-


Äntligen hemma

Kom hem någon gång runt tio, gick från jobbet eftersom bussen ändå inte skulle gått inom en kvart och det tar typ en kvart att gå hem till mig så :) Jag börjar iof undra om jag är störd, jag driver inte när jag säger det här - vi har en seriös mördarbacke i vaxmora och den bestämde jag mig för att springa upp? varför? vet inte!

Idag blev det gym och det gick skit bra 10/10! Efter det var det jobb och sen har jag tagit ett bad :) Ska bara ta det lugnt ikväll eftersom jag ska jobba imorgon också 10-17. Nu ska jag ta och koka nudlar är skit hungrig!


Ungefär något sånthär kommer mina nudlar se ut, jag är värsta super mega kocken!


"DET LÄTTASTE SÄTTET ATT KOMMA ÖVER NÅGON ÄR ATT KOMMA UNDER NÅGON ANNAN"

tolka som ni vill.


NYTT

Här kommer tre av de grejerna jag köpte igår. Köpte även en ansiktsmask som tydligen ska vara skit bra, så får hoppas att den är det eftersom jag har börjat få så jävla dålig hy.  


Jag vet att skorna är SKIT FULA INUTI hahaha men behövde ett par vanliga svarta ballerina för det är något man alltid behöver på somaren / våren men alltid när man ska köpa det kan man ALDRIG hitta det så ja, slog till på dessa!


LÖRDAG

Sitter just nu i Michelles soffa och chillar galet, tror hon precis vaknade av att jag startade datan (FÖRLÅT). Igår var det ju som sagt "fest", eller asså det var bara massa 20-åriga killar så jag och lisa satt där och tyckte det var ganska tråkigt medan alla andra brudar tyckte det var skit kul. Menmen sov iaf hos michelle och nu väntar jag på att frulle ska serveras!

Idag blir det först gyma med freby och sara mutter om jag får tag på brudjäveln, (kanske michelle om hon inte ska dra och kolla in rean på monki ;)haha). Efter gymet blir det snabbt hem och fixa mig sen blire jobb mellan 16.00-21.30!

Vi hörs senare!



blev shopping!

Glömde berätta att det blev shopping med FRIDA efter skolan iallafall :) Köpte ett par skor, en tröja, armband och en kräm. Bilder kommer upp när jag kommer hem :) det ända jobbiga var att garderoberna i kista var stängda så vi fick gå runt och bära på våra jävla jackor, våra jävla datorer, våra jävla skolböcker och alla jävla påsar och hitta inte ett skåp någonstans tills vi kom på att vi kunde lägga våra datorer inne på onoff bredvid alla andra datorer för då skulle förmodligen ingen baxa dom! Men i sista sekund bangade vi!


"My haters are my motivaters''

Kom precis från tjockholmen (tove), var där med molander, tove och michelle en stund och just nu är jag hemma hos Michelle. Ska snart börja fixa oss för ikväll för ikväll ska vi ha sjukt roligt! Michelles kamera är med så hoppas på bilder ;) VI HÖRS SENARE


Är skit sugen på att shoppa

Känns som det var år sedan som jag shoppade! Är galet sugen på det asså! Det ända problemet är jag slutar om en halv timme, sen ska jag dra och käka, efter det ska jag hem och vänta på att Michelle slutar, men hon kommer aldrig palla dra till något centrum så ja, vet inte hur jag ska göra! ÄR VERKLIGEN GALET SUGEN PÅ ATT SHOPPA ..


BILD TAGEN FRÅN MICHELLLES.BLOGG.SE
PS: BILDEN BLEV GALET KONSTIG ?!?!?! VARFÖR


Översikt

Det  är fan bra bella!


Fredag

Sitter just nu i sängen & fönar håret - man måste ju stay fresh lixom! Men jag  är väääldigt seg idag så tror jag skippar sminket, eller jo lite concealer kanske, sen blir det mjukis och linne SKÖÖNT! Nu på morgonen har vi matteprov, och jag har inte pluggat någonting men det är bara G-delen så tror det kommer gå skitbra ändå!

Neju nu ska jag inte sitta här, dags att klä på sig kanske (a) <3

<3


Härlig torsdag

Imorgon är det helg, guud vad jag längtar! Har bara två lektioner imorgon och slutar redan klockan 11, så det är galet najs! Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer däremot ska jag träffa Michelle (jävligt länge sen nu).

Idag var jag ju som sagt med jocke, vi gjorde lite alltmöjligt, kolla simpson (har blivit värsta tönten och kollar på det heeeeeeeela tiden), varit i centrum, hoppat i sängen(?), ätit, och sovit hahaha och juste inte glöma - massage också ;)

AJA VI HÖRS SEXYMOTHERFUCKERS! ;)


28 Januari 2010

Sitter i soffan med Frida och gör ett arbete på engelskan. Slutar om 1 och en halv timme. Provet gick inte bra, men tror ändå jag kommer få VG, missade nämnligen att svara på halva MVG frågan sen tror jag att jag hade lite fel på en av VG frågorna också men jag tror inte det finns någon risk till att jag skulle få G, då blir jag galen!

Efter skolan ska jag hem till jocke, får se vad vi hittar på :) Kanske försöka göra Svenska reportaget! Nej nu måste jag plugga engelska igen (y) SUPER KUL!

samhällsprov

Om tio minuter har vi samhällsprov i massmedia. JÄTTE KUL eftersom jag kan JÄTTE MYCKET (inte)! Hjälper inte att vi har världens mest stränga lärare heller, så fort man kollar på någon säger han till!!!

vi hörs efter provet!


Räddaren i nöden

Jag tror jag har hittat den. Räddaren i nöden. Räddaren som ska rädda min data från att gå sönder vilken sekund som helst.
Eftersom vi får datorer från skolan och det inte har funnits några snygga dataväskor någonstans i hela stockholm. har bara hittat snygga fodral men de flesta har varit för små. Men nu äntligen har jag hittat den på.. ginatricot? haha jaa, ginatricot! Hoppas bara den finns inne i kista/Sollentuna eller Stinsen för längre tror jag inte jag pallar åka. Min "kära" data har fått stå med om mycket, både regn, blåst och snö - stackarn! MEN INTE LÄNGE TILL


SVETT

Svettigt värre! Shit vad jobbigt spiningpasset var men fyfan vad najs det känns. BEACH2010 nu börjar jag igen! Hoppas verkligen jag hinner gå ner lite i vikt runt mage och ben innan somaren kommer, skulle kännas typ sådär jättesuperduper bra!
Tränade ju som sagt med mor min hah! Efter träningen lagade vi mat tillsammans (OMG JAG HAR HJÄLPT TILL ATT LAGA MAT) blev typ spagetti med kräfstjärtar, persilja, papprika, vitlök, lök och typ ngt mer i någon sås - SJUKLIGT GOTT.
Nu ska jag försöka plugga en liten stund, har ju som sagt sam-prov imorgon vilket inte, ABSOLUT inte kommer bli kul!

27 Januari 2010

Tror ni själva att jag är så o-cool och sätter mig på bibliteket. NEJNEJNEJ! Sitter i skolan och pluggar istället. Blir Svenska, Engelska och Samhälls uppsatser/prov. Vid 18.00 drar jag på spiningpass med mamma, vi hörs efter :)


Dagens nyhet = falsk

Jag hoppas ni inte blir lika besvikna som jag blev när jag fick höra att studiebidraget bara höjs för ungdomar som har studielån alltså dom som går på universitetet. JÄTTE KUL!

Dagens Nyhet

Godmorgon allihopa! Tänkte göra eran tråkiga onsdag mycket roligare med att berätta att studiebidraget höjs med 350kr i månaden vilket betyder 1400kr! SKÖN NYHET SÅDÄR PÅ MORGONEN ELR HUR ;)


Paradise Hotel

Paradise hotel var grymt bra idag asså, hände sjukt mycket = gillas däremot  HATARHATARHATAR jag att cimon åkte ut :'( Han var min absolutafavorit! Han var skit skön..
Aja, nu hoppas jag greta och christoffer vinner!


What about love?


Vad väljer du? Singellivet eller förhållandet?

Brr...

Haha jag sitter här med två tecken och fryser som fan, ändå beställde jag precis sommarkläder, bikini, solbrillor, sommarskor! Ja, asså säger väl bara en sak - Jag längtar som f** till sommaren!

Imorgon blir det skola (för ovanligheten skull) sen ska jag och frida sätta oss med varsinn stor godispåse och cola på biblioteket. (jaaaa ni hörde rätt? biblioteket!) Hahaha, men det är bara för vi har fått så jävla mycket plugg och känns som att om man sitter på biblioteket så får man iaf sakerna gjorda, än om man åker hem och ska "försöka" plugga!


bild tagen i somras..


Jag älskar att sova

Hahah somnade direkt efter jag hade skrivit nedstående inlägg! Skönt som fan, dock blev jag väkt av en alarmklocka eftersom jag snart ska till jobbet, inte kul! Har iaf hunnit läsa igenom 40 sidor en gång (till provet på torsdag) sen har jag även gjort lite på sista frågan på historia inlämningen som ska in idag eller på fredag?! någon som vet?
Fick även reda på mitt slutbetyg i Naturkunskap A = MVG! fan vad jag är bra.


H&M

Ska beställa lite grejer från H&M ikväll.
Ett par skor (finns i min storlek nu), en bikini och ett par solbrillor (snacka om bara sommargrejer) ska även beställa en tröja också men glömde spara den i mina bilder, så ni får se den när jag får den istället!



Studiebesök

Fryser som fan. Shit vad kallt det är ute, säkert 20- asså!
Happ, min dag har ju varit LITE SMÅTT IRRETERANDE! Det börjar med att jag och frida tar 08.03 bussen, kommer till skolan ungefär 20 över, INGEN I VÅR KLASS ÄR DÄR? VARFÖR? JO JUSTE, STUDIEBESÖK PÅ EXPRESSEN! Vi kollar schoolsoft och vi skulle tydligen tagit 08.09 tåget tillsammans från centralen vilket vi verkligen inte hann med, så vi skyndar oss ner till perongen och ser att det är 20minuters försening på 08.24 tåget..
Så när tåget väl kommer 08.47 är det hur fullt som helst och jag och frida krigar för att komma in, sen drar vi till expressen där vi hann vara i typ 1 timme och nu är jag hemma!



Skulle ta en "osuddig" bild på vårat mästervärk, men lyckades inte! (observera att typ 15 elever är borta)!


Tisdag

4 skoldagar kvar, sen helg! lääängtar


Imorgon

Pallar verkligen inte plugga så får göra det imorgon istället mellan skolan och innan jobbet. Slutar skolan halv ett och ska äta något innan och sen börjar jag jobbet 17.00 så hinner kanske plugga 2timmar! OCH FAN nu när jag ändå pratar om plugg kom jag på att jag lovade min engelska lärare att jag skulle skrivit en halv sida på min engelska-uppsats till imorgon, VAD FAN LOVADE JAG DET FÖR? Jag orkar inte sitta och göra det nu liksom!!! JAG LOVADE ... Kanske kan sätta mig som ett emo i ett grupprum imorgon och plugga arslet av mig sen när hon kommer in ska jag ha skrivit minst en halv sida. Låter det bra? :)


Dags att plugga

Jocke drog precis, vi tänkte ju som sagt plugga vilket det inte blev något av... Men fick iaf min massage och han fick sin vilket inte är lika länge men jag har några argument varför:
- Jag har inte lika starka nypor
- Kvinnor ska inte slita ut sina händer
- Kvinnor har ondare i ryggen
- och tusen mer
argument! :D:D:D:D
Fan vet inte om jag ska kolla på pardise hotel, jag som tänkte plugga, kom på att det börjar om 5 minuter, inte bra! Men jag får väl plugga efter då, och så får jag vara skit trött imorgon i skolan, GUUUD VAD BRA! åååh kommer få så mycket IG på det här provet! (tack jocke, skoja!)

:)

- Den händer sällan att jag får en elak kommentar! Men de gånger jag får elaka kommentarer, så är det alltid från någon anonym stackare, och det handlar om väldigt barnsliga saker, som t.ex förolämpningar på mitt utseende, blogg, eller min personlighet. Jag tolkar elaka kommentarer med ett leende! Oprovocerad elakhet kommer nästan alltid från avundsjuka och osäkra människor

Måndag

Godmorgon!
Dagen började med att jag verkligen inte ville gå upp ur sängen, det var så jävla varmt under mina två täcken, men sen när jag skulle upp var det iskallt så jag låg kvar i sängen ett tag och fick skynda mig som fan sen!
Idag blir det tre lektioner, Spanska, Matte och Idrott-teori!
Efter skolan ska jag nog umgås med jocke, trevligt! Ska försöka få honom att plugga lite med mig också så han får mer än G- på provet på torsdag!


Don't Trust Me



BILDERNA...

Bilderna jag pratade om! Sjukt gamla bilder!
Tro mig här kommer ni få se fjortisbilder!







Kolla vad smala ben(överdriv) jag hade.. Fan nu ser jag ut som ett jävla fettoberg! Vill se ut sådär igen! (inte i ansiktet dåra hah) men saknar att vara nöjd med min kropp!! :/









Kista

Kom precis hem efter en liten tripp till kista med Sofia. Trevligt! Fick med mig en jeansjacka från gina tricot för 350:- och ett par pumps från h&m för 299:-. Är skit nöjd med pumpsen, dock vet jag inte hur nöjd jag är med jackan? var den snygg? (den är ju såklart till våren).. Den var ju billig så kan jag ju lika gärna behålla den ,eller?




Lördag

Som sagt så spenderades kvällen i Täby och jag hade det sjukt bra! :) Sov hos Frida Burenius. Tyvärr togs inga bilder igår, men däremot hitta jag och frida massa bilder från vår (min) fjortistid, så slänger upp några i ett inlägg sen, hahahaha :)

Ha det bra snyggingar

Jobb, sen täby

Idag blir det jobb mellan 10.30-17.00 sen drar jag till täby :) Vi hörs kanske senare, förmodligen inte! BYE SUCKERS!


SOLGLAJJOR!


(klicka för större)
endast 49:-


För mig själv

Skit onödigt att läsa, detta är bara för jag själv ska komma ihåg eftersom jag inte pallar skriva i almenacka!

23/1 - Jobb
25/1 - Spanska inlämning
26/1 - Jobb
28/1 - Samhällsprov
29/1 - Historie inlämning
29/1 - Matteprov
29/1 - Engelska uppsats ska in
29/1 - Mattekompletering ska in
30/1 - Jobb
31/1 - Jobb
1/2 - Spanska redovisning
1/2 - Svenska reportage ska in
2/2 - Jobb
4/2 - Tandläkaren kl 12 (bokade 12, för trodde jag skulle gå i skolan, men NEJ klart vi har studiedag då!)

Det är ungefär det jag ska göra nu i 2 veckor framöver, att skriva in att man ska umgås med någon pallar jag inte ;)

Fredag

God dag kära vänner!
Gud vad jag älskar att komma hem till god mat, pommes, oxfile, grönsaker, sås, aa du vet vad jag pratar om ;) Iaf har gått i skolan mellan 08.30-11.20 sen slutade vi och sen har jag jobbat från 12.00-19.00, jobbigt men cash is king! ;) Fick även reda på vad jag fick i lönn, sjuukt najs alltså :)
Dags att tagga, ha det sååå bra!


1 skoldag kvar

Nu är det bara två lektioner kvar, sen helg!
Dagen idag gick fort och jag och frida var övertrötta jävlar! Egentligen skulle jag och frida fikat efter skolan och gjort ALLA (en, eller två) våra läxor så vi slapp göra de sen, men frida bestämde sig för att skita i det för hon är för cool för att plugga och hon är defenitivt för cool för att ta på sig jackan när man går till ica. Hursomhelst så drog jag till jocke istället, och om det blev något plugg gjort där? njaaa... inte direkt.

LOVE THEM

Dom här skorna är så jävla snygga och så jävla billiga 199:- .. Men otur som jag har så fanns dem bara i strlk 40 när jag skulle beställa dom. OCH NU (jag som har såååå tur) är dom helt slutsålda!


KUL JÄVLA LIV

KUL ATT MAN KAN SÄGA GRATTIS TILL PAPPA NÄR HAN FYLLER ÅR, KUL ATT MAN INTE FÅR PRATA MED HENNE, KUL ATT JAG PRECIS FICK REDA PÅ ATT JAG KOMMER FÅ EN KUSIN I AGUSTI (PAPPAS BROSHA) KUUUL! KUL ATT JAG VERKLIGEN HAR KONTAKT MED NÅÅÅÅGON I PAPPAS SLÄKT (ELLER INTE). JÄÄVLIGT KUL!


Grattis!

Gratis pappa, jag älskar dig& saknar dig jätte mycket!


Torsdag

Tjena brudjävlar (och en kille)!
Hur mår ni? Jag sitter just nu och har skiit ont i magen, jättejättejätte jobbigt! Försöker även göra min historia uppsats (eftersom vi har resurstid nu) men det funkar inte så bra... asså vi har galet mycket till nästa vecka!!

Spanska uppsats
Spanska redovisning
Engelska inlämning
Historia uppsats
Samhällsprov
Svenska reportage

NÅGOT JAG GLÖMT??

Hemma igen

Vad har hänt idag? skola mellan 08.50-15.00! Var trött, sur och irreterad hela dagen. Efter skolan mötte jag upp Michelle, Tove och Julia en snabbis och sen drog jag direkt till jobbet! Skit skönt att jobba lite. Nu är jag inte sur, trött och irreterad längre nu är jag fan pigg! Så ikväll blir det fan paradise :D Om mitt batteri på datan räcker, lämnade datasladden och den andra datan i skolan... to bad!

:) hörs imorgon puss

Ungdomar dricker mycket alkohol!

Sitter just nu och ska skriva ett reportage på svenskan.. Min vinkel ska vara: ungdomar dricker för mycket! Varför? vet inte! Lätt att hitta någon att intervjuva kanske ;) 
Har samlat sjukt mycket fakta just nu så orkar inte mera, vi slutar ändå om 30 minuter och sen blir det lunch! Jag är skit hungrig, har skit dåligt blodsocker, (tönt) hahah :D.. Aja ska väl försöka hitta lite bilder till mitt reportage istället! :)


Onsdag

Tjena snyggingar! Jag sitter just nu och äter fil med flingor, fan jag har börjat äta frukost på morgonen = sjukt bra! Idag blir det inte så farligt lång dag, hoppas på att få reda på slutbetygen i Naturkunskap :)
Kollade inte på paradise hotel igår heller, och kommer förmodligen inte orka kolla idag heller eftersom jag jobbar mellan 15.00-21.30, så kommer vara död när jag kommer hem (a)!

Nej, nu ska jag borsta tänderna BYEEE :)

Snart onsdag

Shit känns som det är Måndag idag, men det är fan redan onsdag imorgon! sjukt bra!
Ska nog bara kolla på måndags-avsnitten från paradisehotel och sen ska jag sova, är sjukt trött och börjar ju liksom 20 i 9 imorgon!!!

Ni får ha det så bra:) <3

Okej, idag gillar jag karl

Hahaha, första gången på länge som jag gillar karl! varför? jo därför det berättar jag snart!
Min morgon börjar med att bussen är fem minuter sen! skit irreterande! Bussen är skilfull och man ser att det inte går på en enda jävel så jag tränger mig i kön (eftersom min busshålsplats bestod av typ 20 personer) men egentligen hade jag inte behövt tränga mig eftersom busschauffören envisade sig med att få på alla jävla personer så man stod och trängdes och hade svårt att andas hahhahaha!
Bussen blev 30 minuter sen, asså jag driver inte det ska ta 10 minuter från mig till sollentuna centrum men den kom fram till sollentuna 08.36 när den skulle gå från mig 08.03! JÄTTE IRRETERANDE!!!



OCH VARFÖR JAG GILLAR KARL? jo för att vi fick disponera våran tid själv både på historian och samhällskunskapen vilket betyder att vi fick sluta innan 10. SJUKT SKÖNT!
Nu sitter jag i Jockes säng och degar och tvingar honom göra engelska läxan :D

Skola om 36 minuter

God jääävla morgon! Första dagen på VT-schemat! Börjar en timme tidigare, vilket inte är okej! men det är lugnt, det är ju "bara" fem månader... okej om man tänker efter så är det faktiskt bara 20 tisdagar, det är inte så farligt mycket. eller? :)
Ska snart springa ner till bussen men först ska jag sitta här och chilla ett tag, jag har ju hela 7 minuter på mig att göra precis vad jag vill! Men ändå sätter jag mig vid datan, det är bra det(y)!
Efter skolan ska jag dra till J, så får se hur uppdateringen blir.

JUUUUSTE glömde kolla på paradise igår kväll, och fan avsnitten kommer ju inte ut förrän 23.00 ikväll.. aja får se dom då ;)


lite gamal bild va? hahaha


Lindex

Den här tröjan är såå jävla sött från Lindex. Dock så har de ju bara storlekar från 36 så den sitter alldeles för löst för mig och speciellt vid brösten haha :P, hade den inte gjort det hade jag köpt den på direkten! SÅ SJUKT FIN!


Bara 299:- , så prisvärd! (tror jag ska försöka pröva den igen, haha)


Hemma igen

Hemma efter att ha gymat med Michelle, Pia och Malin, gick bra och jag VET att jag kommer ha träningsvärk imorgon! sjukt bra! Nu ska börja min historia uppsats, visst är jag duktig? :) och om jag hinner färdigt med den eller om jag tröttnar ska jag göra min idrottsuppsats istället, byebye! :)


Trött (idag igen)

Jag är helt slut. Vi skulle börjat klockan 9 men det var tydligen ändrat till kvart i tio. TO BAD! jag som inte kollade schoolsoft liksom, whatever - inte hela världen. Körde Yoga i en och en halv timme vilket var riktigt skönt, men just nu är jag såå sjukt seg, vill bara sova! Efter yogan drog vi och käkade grekis sallad och nu sitter jag här hemma och har precis damsugit mitt rum (vilket behövdes)! Snart ska jag dra till simhallen för att gyma med Michelle, och jag är sjukt trött måste tagga till lite.. synd att man inte hinner sova en halv timme (eftersom bussen går om en halvtimme)

Vill ha

Jag vill ha en ny skinjacka.. En svart!
Jag är såå sjukt kåt på kenzas skinjacka som hon designat själv, och eftersom den inte kostar så farligt mycket funderar jag på att köpa den, 2000kr för äkta skin, det är fan bra pris eller hur? DÄREMOT finns det ett litet problem, jag hittar inte vart man kan köpa den förutom på http://www.chique.se, men där fanns det bara i storlekarna 40, 42 och det passar inte mig! Så vet någon vart man kan köpa? :)


visst är den snygg??


18 Januari 2009

Godmorning people!
Jag är trött, förstå då vad trötta alla loosers som ska till romme idag är (som gick upp för typ 3-4timmar sen)


Trött som f**

Har inte mått såhär dåligt på länge, har sjukt ont i huvudet och är trött som fan! men känner att jag inte kan gå och lägga mig än eftersom då kommer jag typ vakna vid 12 och inte kunna somna igen.. åh vad jobbigt liv jag har!hahahaha:D

CHILL-SÖNDAG

Har precis kommit ur badet där jag legat med michelle och chillat i typ 1 timme med ansiktsmask och grejer :) Till frulle blev det bacon och pasta och nu sitter vi i sängen igen och ska måla naglarna? haha :D have a nice day, cya tonight



It's your birthday

Kom precis hem från jossans tjejmiddag där det serverades skiit god tacos, och jag hade skiit kul! Sitter just nu med michelle i sängen och chillar vid datan. Låter bilderna tala för sig själv för ikväll! Vi hörs imorgon orkar inte skriva något nu - men observera - jag ska sova ut imorgon, så inget tidigt inlägg.






Lördag och jag är uppe nu?

God morgon mina söta läsare!!!
Sitter just nu och äter fil och flingor med festis, cola, godispåse, chokladkaka och aa.. (ta bort de tre sista). Idag blir det jobb mellan 10.00-16.00 sen ska Sara och Michelle komma hit så fixar vi oss här och sen drar vi på tjejmiddag i vaxmora lokalen där vi ska fira brottman :) bilder kommer! (får se om jag hinner uppdatera)


Här är snyggingen som ska firas ;)


Mitt schema suuuger

Asså mitt schema har blivit så mycket sämre, vafan skulle dom lägga till engelskaB för? kunde vi inte bara ta det i 2:an som det var bestämt? och ursäkta varför flyttar dom fram spanskan 1 timme PÅ MORGONEN så vi har en timme hål efter - skit irreterande... HAR BARA 1 SOVMORGON KVAR LIKSOM OCH DET ÄR PÅ MÅNDAGAR :'/ annars börjar jag halv 9 varje dag! JÄÄVLA SKIT!!! 08.04 bussen varje dag? det är sjuklit tidigt..
Fine att vi inte slutar så sent.. men ändå man vill inte börja halv nio varje dag?!?!


Mitt schema

Mitt schema kommer suga kuk... jag är jäävligt irreterad... och fuck karl! FUCK HIM - jag hatar honom!!! SÄMSTA LÄRAREN EVER !!


Här har vi honom... i will kill him


Sista lektionen kvar

Sitter och dricker cola med Alexandra och Frida just nu och väntar på att sista lektionen ska börja :D Idag på håltimmen hann vi göra jääävligt mycket:
- Ätit lunch
- Shoppat (köpte bara strumbyxor)
- Varit på handelsbanken gånger 2
- Varit på ica gånger 2
- varit i rudbeck och satt och snacka med julia, tove och molander ett tag och sen träffa vi therese!

Nu ska jag fixa min resturang, och efter skolan drar jag till jobbet och sen får vi se om jag orkar göra något ikväll :) vi hörs snyggingar! :) <3


Shopping

Glömde berätta att jag shoppade lite igår också :) Blev ett par hotpants och en bh + en brunväska som jag inte kommer börja använda förrän på våren, menmen!
Lägger upp bilder så fort jag kommer hem, för nu hinner jag inte.. har lite brottom till bussen eftersom man börjar om en halv timme!

Fredag

Jag är helt slut. Jag är så sjukt trött. Allt jag vill göra är att gå och lägga mig i min stora sköna säng med två duntecken ovanför mig och flera kuddar runt mig..
Idag blir det först lektioner mellan 08.30-11.30 sen har vi hål i 3timmar och då ska jag hinna med att käka (blir fläskfile till lunch idag hah) och sen ska jag till rudbeck och hämta en grej av therese almgren som är räddaren i nöden :D och sen ska jag hinna gå på ett möte på handelsbanken också.. Gud vad jag ska göra mycket..
Iaf sen börjar lektionen igen vid 14.00 och vi slutar 15.20 och efter det blir det jobb till halv åtta...

Tror jag ska ta det lugnt ikväll eftersom jag är så jävla trött! kanske filmkväll? :)


James Morrison


Fika i täby med burenius

Blev ju som sagt en fika med Frida Burenius :) Hade skit trevligt trots att jag fick en halv mocalatte över min vita tröja och det såg ut som jag hade mensat ner mig, men räddaren i nöden (frida) hade en adidas tröja till mig, superduperbra! Efter fikat träffade jag J och vi var hemma hos mig en stund och nuuu... gissa? engelska läxan - HELT RÄTT

här får ni alla bilder vi tog idag! PRECIS ALLA! inget att skämas för här inte!









Har bara 2 lektioner

Fan vad jag älskar min skola :D Blir bara 2 lektioner idag vilket betyder skola mellan 10-12.30! :) Egentligen skulle vi haft 4 lektioner idag men mentorstiden blev till resurstid vilket betyder att jag inte behövde gå, och naturkunskapen som skulle varit i 2 timmar blev inställd för att våran lärare har så mycket att rätta som vi lämnat in! UTOMORDENTLIGT PERFEKT! hahaha :)

Efter skolan drar jag och hedberg och käkar sen drar jag till Täby och träffar burenius och kollar runt lite + att vi ska ta en fika, perfekt. Sen får vi se om jag pallar gyma, men det tror jag - beach 2010 väntar ju!

Torsdag

EFTER IDAG - EN DAG KVAR!!! :D
Idag blir det tre lektioner i skolan och sen bär det av till stan med burenius för en fika, jag hoppas jag kan hitta present till Brottman också, börjar bli lite kris.. ;) Men jag hittar nog något :) Efter det ska jag försöka hinna med att gyma och sen ska jag göra klart engelska läxan och sen ska jag sooova som jag aldrig sovit förr.. Jag är såå sjukt trött, och mina ben(smalben) kliar, skit irreterande? why?

aja whatever :) puss o kram skumbanan!


Min onsdag

Min onsdag har varit bra. Längsta skoldagen avklarad whoho :D nu återstår bara 2skoldagar kvar - skööönt!  Efter skolan drog jag hem till J och jag måste bara säga fyfan vad najs, mer säger jag inte, ni som känner mig vet vad jag snackar om :)!!! Kom precis hem och nu ska jag sova... ska försöka sova minst åtta timmar.. :)

Imorgon blir det skola mellan 10.00-15.20 (vår näst längsta dag "/) och sen drar jag till stan för att träffa burenius och fika och efter det ska jag försöka hinna att gyma och sen göra klart det sista på min engelska läxa (fick reda på att den ska in på fredag istället) bra va? :)


Onsdag

Jag är seg som fan och vill bara sova.. Sitter just nu och kollar film på religionen tror den heter något med walk into the wild, kanske? jag orkar verkligen inte kolla.. Fick precis tillbaka en hemtenta som vi haft i religion där jag fick MVG :D:D:D, fick även tillbaka en filmanalys i svenska där jag fick VG+ , så helt okej :)
Vet inte hur min uppdatering kommer bli idag eftersom jag slutar ganska sent kanske jag slänger in ett inlägg men efter skolan ska jag hem till en kompis så kommer förmodligen inte kunna skriva något då, ni hör från mig vid 11-tiden kanske :) PUSS OCH KRAM


Engelska läxan

Skiter i engelska läxan nu, orkar inte! visst är jag cool? asså väärsta tufft att skita i engelska läxan.. OKEJ den ska faktiskt in på torsdag så jag är inte så cool, eftersom jag vet att jag ändå kommer sitta med den imorgon kväll (a)! Men iallafall, finns en fråga jag inte fattar så jag har första "ching" att få hjälp av Danne (våran engelska lärare) imorgon, den ni!

Jag orkar inte med engelska

Jag orkar inte med engelska läxan längre, jobbar som fan med den och nu orkar jag inte längre :'( .. överdriver! Tar och gör en sån här skitrolig lista att göra, men skit tråkig lista att läsa ISTÄLLET! Sen ska jag skära upp en mango och sätta mig och kolla på paradise hotel, sen får jag fortsätta med läxan!


Namn: Isabelle Sofia Denise Ahlmark Landin
Kallas för: Bella, Bulla, Isabelle, vodkaqueen (fråga ej vrf), bigbrain...
Stjärntecken: skorpinjon
Höger eller vänsterhänt: Höger
Piercingar: öronen och naveln, vill inte ha fler
Tatueringar: Nej, men vill ha
Längd: 168cm
Hårfärg: Blond
Fräknar: Nej typ inte
Motto: Äh.. som om jag skulle ha ett sånt?
Kär? Kanske
Önskar du att du bodde någon annanstans? Önskar jag hade eget, men mitt funkar
Tycker du att du är attraktiv? Haha inte direkt, men tkr inte heller jag är ful
Dricker du? Ja
Röker du? Neeej
Vilket schampo använder du? Alltid olika, gliz, elvital, naturelle..
Vilken parfym använder du? Kolla inlägget nedan ;)
Vad är du rädd för? Förlora riktigt nära vänner eller familj
Gillar du att tvätta? absolut, finns inget roligare (nej men) det är skönt när kläderna är rena
Gillar du berg- och dalbana? Jora det är najs om den är läskig


Senaste…
Filmen du såg på bio? New moon
Filmen du köpte? shame on me.. längesen!!
Låten du hörde: Fast car
Personen du ringde? Robin
Personen som ringde dig? Mamma
TV-program du såg? Paradise hotel
Person du tänkte på? J...


favorit...
Låt: Broken eller Akon - Me myself and I
Sak att göra: Asgarva!
Sport: Volley och gyma
Dryck: Cola eller redbull
Kläder: Jeans är skitsnyggt
Film: Gillar många
Bil: En jäävligt snygg ska det vara iallafal

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke?
absolut
Gråtit över en flicka? en kompis? ja
Ljugit för någon? Oh nej! Jomen det har jag självklart gjort..
Varit i slagsmål? Ja
Blivit arresterad? Ja
Träffat någon från internet IRL? Hahaha aa aspen! trots vi är granar


Antal…
Gånger du varit kär? En gång på riktigt, sen ett antal lite halvt
Gånger ditt hjärta brustit? flera gånger asså
Hjärtan brustet på grund av dig? Vet faktiskt inte
Gånger ditt namn varit med i tidningen? 2 tror jag


Senaste…
Boken du läste? Fightclub
Personen du fick e-mail av? Nina Eljertsson (min lärare)
Personen du fick brev av? Idag fick jag av FTV, Handelsbanken och pappa.
Personen du fick sms av? Michelle den stalkern
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Lördags faktiskt, HELA STORA FETA FAMILJEN
Köpet?
2 navelpercingar
Vad har du gjort idag? Vart i skolan, sen pluggat
Brukar du svära mycket? säger väl fan ganska ofta ;)
När stiger du upp på morgonen? Varierar från dag till dag, imorse blev det halv 9
Vad har du på dig? En svart mjukisdress
Vad ska du göra ikväll? Glo på paradise...
Vad är du allergisk mot? Falska människor
Var har du ont? Ryggen :(
Använder du hårspray? Ja
Kan du stå på händer? Ja (mot en väg)
Håkan Hellström eller The Ark? Håkan isåfall
Gillar du ketchup? Nej, absolut inte bara till kötbullar och makaroner! :P
Är du glad nu? Ja, men trött..
Var du glad igår? Tror det
Vad dansar du till? Allt som jag också kan sjunga till
Kan du sjunga? Klart jag kan, dock är jag inte bra!
Spaghetti eller makaroner? Spaghetti
Land du vill besöka? Egypten, Grekland, USA


PERFYMER TOP 5



Escada kammar självklart hem första platserna. Jag älskar dom! Dom kommer alltid finnas på min kropp, tro mig!
Sen tycker jag amor amor och ralph louren är lite för starka, det ska vara mer söta dofter!



Seeeg

God dag alla svenska medborgare!
skoja.
Har precis sovit i 3 timmar (ojdå) så jag är väldigtväldigt seg och mina ben vill knappt röra sig, tror dom ligger i koma.. Ville bara berätta om mitt lilla problem för er.. Nu ska jag lira resturant city... :D


H&M


Kolla vilket sjukt snyggt armband från H&M, endast 49:- DOCK är det fett fult att det står "LOGG" på, men whatever, 50spänn är inte mycket!!
(klicka för större bild)


2 skoldagen avklarad

2:a skoldagen avklarad - CHECK!
Nu återstår bara 3 underbara dagar kvar innan looov (för bra för att vara sant...) innan helg menade jag! Slutade 12.20 idag och sen drog vi och käkade pizza och nu sitter jag här (för ovanlighetens skull) och funderar på om jag ska sova en timme och SEN göra min engelska läxa eller om jag ska börja med min engelska läxa och SEN sova. Fast om jag börjar med den finns det en väldigt STOR risk att jag somnar i mitetn av den, så kanske ska ta och sova direkt och SEN göra den ;)?

Tisdag

4/5 skoldagar kvar.. Jag är redan skoltrött!
Imorse när jag skulle upp asså det gick inte, och jag somnade ändå hyffsat tidigt, förstår ni vilka problem jag kommer ha resten av veckan elr? Tur att vi bara har två lektioner idag, sen blir det äta och hem och sova (och SEN göra klart engelska läxan)!!
Nästa vecka börjar "vår"schemat och det är sååå jävla najs! Slutar halv tolv på fredagar, halv ett på tisdagar och torsdagar och på måndag slutar jag 14.20 och onsdag tror jag vi kommer sluta typ 15.20! haha det är såå bra! :D LÄNGTAR

TIME TO GO! BYE, HAVE A VERRYVERRYVERRY NICE DAY!


Dagens outfit


Hahaha, skulle hålla bort sjalen jag hade på mig för jag frös, men det blev inte så bra på bilden iaf (a) men räkna bort sjalen! :)

Jeans - Miss sixty
Tröja - Spanien
Armband - Ur&penn
(sjalen) - H&M


NEW MOON

Neew moon var bra, den var inte överdrivet bra. Hade mycket högre förväntningar på den eftersom Bella tjatat på mig innan den kom ut att den är så bra och blablabla, men såå bra var den inte! Men nu har jag iaf sätt den, och nu är det book review och sen paradise !!

PUSS

Garderoben är klar

Äntligen är garderoben färdig (y) FAN VAD BRA JAG ÄR! Snart kommer en kompis hit och vi ska se twilight2 :D


Jag överlevde (som om jag skulle dött)

Tjena snyggingar, (ni har säkert inte slutat skolan än, som JAG ahahah) Idag hade vi bara Matte och vi fick reda på provresultaten, jag fick mellan VG och MVG (dåligt) men jag hade förväntat mig att få typ G, men man måste ju visa skilsen för matteläraren så MVG:T är säkrat!

Efter skolan drog jag och Frida och käkade tortillinis i ostsås och sen drog vi till Stinsen och kollade runt lite, och vårkläderna har fortfarande inte kommit in än LÄÄÄNGTAR! Jag fick iaf med mig lite småsaker hem som 2 navelpercingar och ett armband (som man själv köper berlocker till) och så köpte jag fyra berlocker till armbandet.


och för er som inte ser så är berlockerna: ett hjärta, ett hänglås, en tärning och en nalle


Första skoldagen... KILL ME

Om 8 minuter går bussen och jag sitter och chillar vid datan = inte är bra! Jag hör även att någon är på övervåningen? VEM FAN KOMMER HEM KLOCKAN 10? aja whatever måste nog springa nu. Blir bara en lektion idag så det är najs :) byebye :D

Dagens outfit


tröja - new yorker
jeans - replay
armband (som inte syns) - present


GODNATT

Precis kollat klart på fight club så nu blir det läggdags som gäller och imorgon kirrar jag färdigt engelska läxan :) Har knappt någon ångest längre förutom det som hände hos Julia.. och att jag har snackat för mkt med en person som jag egentligen inte vill ha något att göra med men det reder upp sig någon dag, HOPPAS JAG! fan...

GÅRKVÄLLEN








LÖKAR GÄNGET!!! OCH FREBY ÄR MED DOM, FETT SYYYND!
dom andra har alltid varit lökiga ;)




Jag hade skit kul,
Jag har fått minnesluckor
Jag har varit sjuukt ba*** hela dagen
Jag har aldrig mått såhär dåligt "dagen efter"
Jag har sjukt mycket ångest och hoppas den är borta imorgon
Jag gjorde bort mig som fan igår, MEN jag hade fortfarande kul som fan


SYSTERDAG

Här är snyggingarna jag kollade bio med ;) båda är singlar -->> HAFFA!


BIO-TIME

OCH NU ÄR DET DAGS FÖR ...

ALVIN OCH GÄNGET..


ÅNGEST....

Jag har ångest som fan och det är INTE för skolan börjar imorgon utan det är för jag gjorde bort mig som fan igår och då menar jag - JAG GJORDE BORT MIG SOM FAN. Ska nog ta och hoppa från en bro, någon som joinar? jag är jätte taggad på det just nu.

Iförrgår sov jag ju hos M sen igår drog jag hem vid 3-tiden och träffade J ett tag och sen drog vi till Hanna på fest. och dääär var det najs och dääär gjorde jag bort mig, INTE LITE, utan MYCKET

Sovde hos Julia inatt och våran morgon har nog inte sätt ut som en vanlig morgon, nej vi har haft både spade och sked?!?! Ska snart börja dra mig hemåt, och sen laddar jag upp bilderna ikväll (från igår om ingen fattade det)!

PUSS

TACOS

Tjenamors! Blev inget legg idag men däremot kirra jag sparkonto (y) inte för att jag ville utan för min mamma tycker att jag slösar bort alla mina jobbpengar - vilket jag egentligen inte gör!!!
Köpte ett par pärlörhängen på gliter för 90:- och ett comviq kompis, bra va? väl spenderade pengar! Sitter just nu med Michelle och väntar på maten ---->>>> TAAAAAAAAACOS! Efter det får vi se, men vi brudar är taggade på feeeeest!


hej lillebroshan för 1,5 år sen...


SOLLENTUNA CENTRUM

Innan kista ska jag till Sollentuna centrum och fixa legg och sparkonto! cya

Kista idag

Tjena snygginar, allt bra? Ska snart (om 2 timmar) dra till Kista med några brudJÄVLAR! Vill hitta en smyckeshand eller i värsta fall ett smyckesträd, men jag förväntar mig att bli besviken tyvärr. vet någon vart man kan köpa? :)




sjuuukt snygga, men om man bara ska ha såå lite smycken på måste jag ha typ minst 5 stycken hahaa


ATT GÖRA LISTA

Eftersom jag inte hann göra såå mycket idag, så återstår detta imorgon:
- träffa frida
- fixa legg
- fixa garderoben
- kolla på fight club
- göra min spanska läxa
- göra min engelska läxa
- noppa ögonbrynen
- fixa naglarna
- fixa sparkonto

jaa, det var väll allt.. om det inte kommer mer..


time to go to bed

Min dag har verkligen varit störd.. har varit sjuukt trött!
I sollentuna centrum hann jag bara gå in i en affär innan jag träffade Nellie och en killkompis till henne så satte mig och prata med dom istället, hann iaf köpa ett par armband från ginatriot för 160:-.. Sen träffade jag 2 andra trevliga filurer och nu är jag hemma och ska sova :)

SOV GOTT!


BYEBYE

Tjena snyggingar! Ska snart springa till bussen för att dra till Sollentuna Centrum och sen ska jag till en kompis :) vi hörs ikväll när jag kommer hem, puss på skinkan!


Jag på bowlingen, OBSERVERA VART KLOTET ÄR!!!! jag är grym!


TRÖTT SOM FAN

Klockan är halv tre, och jag vaknade nu efter 3 timmars sömn.. kom hem från jobbet vid 11-tiden och hade jobbat från halv sex på morgonen, inte roligt! funderar på vad jag ska göra idag, alla har ju börjat skolan...

ATT GÖRA LISTA

detta var planerat att jag skulle hunnit idag. (det med överstruken text har jag hunnit) 
- gyma med freby
- klippa&färga håret
- fixa mina naglar
- göra min engelska läxa
- kolla paradisehotel avsnitten jag missat
- jobba
- rensa min garderob
- göra spanska läxan
- sola solarium

alltså har jag ganska mycket kvar som jag måste göra men eftersom jag ska upp om bara 5 timmar så hinner jag bara pricka av en grej på listan (det man prioriterar mest) -->paradisehotel! efter det blir det läggdags, och sen får jag göra mina roliga läxor imorgon när jag kommit hem från jobbet istället, om jag inte bestämmer mig för att sova lite då ;)






några bilder från bowlingen i måndags :)


LÅNG DAG IDAG

HALLOOO SNYGGINGAR! :) allt bra? saknar mig? - förstår er!
Ligger just nu i sängen, nyduschad och nyfärgat hår! Kom hem från jobbet vid 10, och det var sjuukt segt på jobbet inte alls mycket folk vilket betyder att tiden gick EXTREMT långsamt! Innan jobbet var jag och Louise och gymade och körde stenhårt nästa gång ska jag DOCK INTE äta något innan träningen eftersom då får jag bara håll igen o dt var inte roligt!

btw - ska upp om 5timmar och 30 minuter för att åka till jobbet (Y) toppen roligt! MEN INNNAN LÄGGDAGS -->> PARADISE HOTEL


BILD PÅ MIG OCH SARAH DAVIS FRÅN NYÅR!


workout

Det är tisdag (inte) så det betyder workout för mig och freby.. blev ju ingen träning igår så vi kör hårt idag istället... :D TAGGATAGGATAGGA!!!
Imorgon börjar alla rudbeckselever i skolan - por little babys! själv börjar man på måndag ;) hörs senare ;)

UPPLADDNING AV BILDER

Jag har inte riktigt fått grepp om hur man laddar upp bilder med min nya kamera, trots jag installerat skivan och allt, menmen. Ska be mamma om hjälp imorgon så då lär de bli najs :)
Kom precis hem efter en trevlig dag. Första dagen jag fick sova ut på lovet btw, sov till 2 GALET SKÖNT!

Imorgon har jag lite saker att göra:
11.30-14.30 gymet med freby + fixa oss
15.00-21.30 jobba
sen ska jag även försöka hinna med att:
- kolla på avsnitten från paradise som jag missat
- rensa min otroligt städade garderob (inte städad)
- göra min engelskaläxa som jag måste få MVG på
- göra min spanskaläxa

alltså.... ingen sovmorgon imorgon heller, och värre blir det på Torsdag när man börjar jobbet klockan sex...


kolla vad söt min syster ärrrr!:D LIK MIG SOM FAN (elr inte)


HOS MICHELLE

Tjena sexymotherfuckers! gissa vem som ägde på bowling? jo jag. och det är sant! fråga alla! jag var grym (hah). Vi var ca 20 stycken som bowlade, hälften killar och hälfte tjejer, mycket naaajs :) Sen drog vi direkt hem till Michelle, och hade en jäävligt rolig bussresa hem hahaha. Snart blir det paradise hotel (på datan..)!!!!!!!!!! :D

MÅNDAG?

ASSÅ JAG HAR INGEN KOLL PÅ VILKA DAGAR DET ÄR, menmen! :) Var inte så jätte kul idag på jobbet eftersom jag jobbadde 10-timmar men både freby och bella jobbade idag så det var mycket najs iaf!
Hinner inte lägga upp bilder på det jag köpte, eftersom jag snart ska springa till bussen, men jag lägger in bilderna imorgon.
Snart ska jag möta upp alla brudar för bowling, mycket trevligt (y) vet inte om jag har skils på det men förmodligen har jag det ;) ahahhha! CYA! och önska MIG lycka till!


BUSYWOMEN

I'M A VERRYYY BUSYWOMEN! hahahaha, skoja! nej men blir inte så mycket uppdatering eftersom jag jobbar hela tiden, och så fort jag är ledig är jag med mina älsklingar! Idag blir det också jobb (jävligt lång dag) 08.55-18.30, och efter det blir det hem fort för att käka och sedan ska brudarna och jag bowla och efter det blir det slagga hos Michelle ;)
Igår i stan köpte jag även jeans från G-star, Linne från JC, hårspray, armband, hårfärg, underkläder och så :) kan lägga upp bild imorgon när jag kommer hem, eller om jag hinner innan bowlingen :)

BYE

Söndag

Idag har man ingen söndagsångest undra varför? joo för skolan börjar inte imorgon utan NÄSTA måndag :D.. Idag gick jag upp runt 11.20, men ändå var jag sjukt trött så imorgon ska ingen få störa mig i min skönhetssömn, inte för att det var någon som störde mig utan det var väckarklockan som ringde.

Idag blir det stan med några brudar. men först - FIXA RESTURANGEN PÅ FACEBOOK.


Här är min gamla resturang - skit ful, men NU OMG VÄRSTA PIMPAD!


HOME

Hemma från jobbet och från rotebro och nu ska jag gå och lägga mig och imorgon blir det sovmorgon för första gången på VÄLDIGT LÄNGRE.. ELLER inte riktigt sovmorgon ska till stan med några brudar vid halv ett, men en liten sovmorgon blir det allt :)

Fick precis se en sak som gjorde mig väldigt ledsen, så har inte så mycket att skriva.. det tog hårdare på mig än vad jag trodde det skulle göra..

Nyårslöften

Har någon föresten några nyårslöften?
Jag har inte hunnit komma på några än, men det kommer! Man måste ju ha MINST 1 nyårslöfte.

LÖRDAG

Har inte uppdaterat på någon/några dagar, men mitt humör har varit väldigt dåligt så om jag skulle skrivit något skulle det vara blivit typ kukjaghatarmitttjävlakukliv..blablalbla! Men nu är jag på bättre humör bara lite trött, har ju inte gått och lagt mig tidigare än 2 någon dag den här veckan och inte gått upp senare än 9 eftersom jag jobbat. MEN IDAG blir det sista dagen jag jobbar denna vecka 10.30-17.00 så det är inte så jätte längre. Tänkte lägga upp en ica outfit här i bloggen någon dag så får ni se vilka sexiiga kläder man har på sig ;)


RSS 2.0