<3


Kort dag idag

Hade två lektioner sen slutade vi, blev en räksallad till lunch - mycket gott! Ska snart dra och jobba förmodligen och efter det drar jag kanske till sumbyberg! Vi KANSKE hörs senare idag. kan inte garantera något haha :D.

pusspusspuss


Mitt hår

Var tvungen att ta kort på mitt hår idag, eftersom jag ALDRIG, aldrig, verkligen ALDRIG, (aldrigaldrigaldrig) har såhär! hahaha :)
Ville liksom pröva något nytt så sov med flättor ;)


SORRY


Förlåt att jag uppdaterar igen men jag är bara tvungen att berätta vad som precis hände!!!! :O

Jag och min käära moder har bråkat hela dagen och jag har bokstavligt talat villa kasta något på henne x-antal gånger, detta gäller även för hennes man! Men helt plötsligt från no were, kommer min mamma in och ger mig ett glas nypressad apelsinjuice..

Hon måste ha något i baktankarna? Kanske vill hon att jag ska flytta ut? Kanske vill hon att hon ska ta över mitt rum och jag hennes? Kanske tror hon att jag kommer hänga tvätten i en vecka? Eller så har hon bara insett att hon har världens bästa dotter - JA SÅ ÄR DET NOG!

 


GOD NATT!!!


Michelle Gernandt

Den här vännen stötar mig genom allt, speciellt den här dieten jag håller på med just nu, hon vill inte alls att jag ska typ dö. Jätte söt och snäll brudjävel som absolut inte vill att jag ska dö! Tack för alla underbara kommentarer gumman, och alla underbara ord du säger till mig, VERKLIGEN, det värmer.. Speciellt när du skriver att jag ska dö... guuud vad det värmer! Du betyder så mycket för mig!


Blondin vs Brunett?

Jag funderar starkt på att färga mitt hår typ hasselnöts brunt men vet inte riktigt om jag vågar, vad tycker ni? Eller ska jag behålla mitt blonda hår tills sommaren är slut? För det är galet snyggt med blont hår på sommaren, eller vad tycker ni? :)


2:a dagen på dieten

Frukost: Ett äpple
Lunch: Tonfisksallad utan pasta
Mellanmål: Ett äpple
Middag: Pasta&bacon (hade ju som sagt vääldigt svårt att motstå denna underbara rätt)

Tränat: Körde lite mag och ben övningar på gymet med Julia!
Vikt idag: 57.2kg, alltså har jag minskat med 0.6kg. Jag vet däremot inte om detta beror på dieten men jag förmodar det!!! :D Trots att jag ätit kolhydrater till middagen varje dag, men dock har jag inte ätit en enda godisbit eller druckit läsk och inte ätit kolhydrater till lunch eller frukost.

Nästa gång jag lägger upp vikt (+midjemått) är nu i helgen på söndag! ÖNSKA MIG LYCKA TILL!


Dieten

Denna diet, ja vad ska man säga. Det funkar inte. Jag ska hålla mig till denna diet under luncherna + jag ska inte äta onyttigt, men jag klarar inte att vara utan kolhydrater en hel dag. DÄRFÖR kommer jag äta kolhydrater till middag men absolut inte till lunch. Självklart vet jag att detta kommer ge ett sämre resultat samt att det kommer gå långsamare, hellre det än vara utan pasta i flera år-hundraden!

Sista lektionen

Sho, sista lektionen kvar, engelska, sen slutar jag! Så jävla skönt! Ska möta upp Julia efter skolan och gyma med henne, ska bli skönt trots att jag är så jäävla trött. Sen när jag kommer hem ska jag fixa naglarna och noppa ögonbrynen och efter det har jag lovat min brosha att hjälpa honom med att fixa 45 kokosbollar till hans klass imorgon (jag är nog den bästa systern i hela världen?) anyway nu måste jag sluta skriva för lektionen börjar!


Min älskling!!

Jag saknar dig jätte mycket älskling!
Idag har vi en månad (woow, slår på stort haha)


25 februari 2010

God dag kära barn! Hur mår ni idag? Jag har just nu religion, super kul!
Har precis kollat runt lite på nelly.com och har valt ut lite grejer jag ska beställa :) Får se om jag lägger upp bilderna i bloggen sen på det jag ska beställa.

Har ingenting att göra, har snart lektion med Karl och funderar på att springa ut och hoppa framför tåget, NEJ JUSTE TÅGEN GÅR INTE - lyckat!


Diet 24 Februari

Frukost: En bannan
Lunch: Grekis sallad utan pasta
Mellanmål: 2 askar med physalis
Middag: Köttgryta med lite ris

Tränat:
Spinning i en timme.

Ja, jag har fuskat lite till middagen men det var bara för jag var så jäävla hungrig. Det är även svårt att följa denna diet när föräldrarna inte vet någonting. Men eftersom man får äta pasta en gång i veckan så får väl jag ha förbrukat den dagen och får inte äta pasta förrän nästa vecka! (BRA JOBBAT BELLA!)


ONSDAG

Dagen blev inte riktigt som man tänkt sig. Skola som vanligt, fick även reda på att jag kommer få MVG i slutbetyg i engelska A om jag visar lite mer på det muntliga (alltså det jag ska göra), Julia och Tove kom och besökte min skola en stund och fråga mig inte varför!

Efter skolan drog jag och Tove och mötte upp Michelle vid Edsbergs centrum och köpte godis till Ammis. Hos ammis var även Pia, Freby, Markus och Sara som också hade köpt godis och kladdkakor från 7-eleven! Det var lite jobbigt när alla satt och tjocka sig och jag inte fick äta något, men jag gjorde det inte. FAN VAD BRA JAG ÄR!

TYCKER SÅ JÄVLA SYND OM AMMIS!

Tycker så sjukt synd om Ammis som ramlade i trappen imorse när hon ruschade till bussen. Hon fick åka ambulans och det visade sig att brutit 2 revben i ryggen. Tycker så himla synd om henne. Hon ska fan knarka typ 10 tabletter per dag och blir sängligande i minst 2 veckor. POR THING!
Efter skolan drar jag och Sara och gymar och efter det drar vi till edsbergs centrum för att möta Michelle. Där ska vi köpa massa godis och sedan begär vi oss av till stackars ammis.



vill bara sooova..


ONSDAG

3 lååånga dagar kvar till lov. Jag är helt galet jävla slutkörd! Skoja! Nej men seriöst hade sjuukt svårt att komma upp imorse, måste gå och lägga mig tidigare! Idag blir det en lång skoldag mellan 08.50-15.20 (jätte roligt) efter det drar jag hem och sover en timme och sen drar jag till gymet och möter upp Sara :)


Dieten

Såg att jag fick några kommentarer från några kära vänner ang dieten! Jag ska pröva på denna och se om den funkar på mig eftersom jag har blivit så grymt missnöjd med min kropp på senaste tiden.
Jag ska sammanfatta dieten väldigt kort: Det går ut på att man inte äter pasta, potatis, ris, bröd osv. Får däremot göra det en gång i veckan. Godis och läsk är uteslutet och jag ska träna mer än vanligt (eftersom jag inte tränat en enda gång på två veckor nu...)

Min vikt idag: 57.8kg
Mitt midjemått idag: 69cm
Mitt BMI idag: 20.5


-

Jag orkar inte :'/

Har precis kommit upp från ett varmt bad...

Ja, rubriken säger allt..
Hoppade direkt i badet efter jag kom hem från jobbet. Fick även löne-lapparna idag och jag blev GALET förvånad!!! Trodde jag skulle få MAX 3000-4000 typ, men nej fick fan 8000! BRA JOBBAT BELLA!

Imorgon ska jag och Sarah dra och gyma vid 5-tiden och sen kör vi spinning en timme :) Freby skulle ju också hänkat men dissarn_nr1 har ju träning såå hon kunde inte!


PS: hela jääävla helgen är planerad - kommer bli galet najs!


Diet

Seriöst nu har jag klagat för länge på hur missnöjd jag är med min kropp. Kanske dags att göra något åt det?! Jag har iallafall bestämt mig för att börja med en diet, börjar imorgon!
Min kompis har nu kört på denna i 6veckor och minskat hela 5cm runt midjan så det ska jag också klara! Håller er uppdaterade om hur det går.
Sista dagen idag som jag får äta godis då, tror jag köper med en storfett godispåse hem efter jobbet haha, som jag måste äta upp ikväll.. Sen måste jag ju tröstäta idag också eftersom min älskling har åkt låååångt bort!

22 Februari

Har varit galet trött idag och somnat minst 3 gånger under dagen. Idag har jag umgåts med min baby som åker imorgon som jag kommer sakna som fan!! Vi käkade även en ÄGGmacka med KAVIAR(?) med Sanna och Marcus. Nu ska jag sova och hoppas på att jag är galet pigg imorgon!!! PUSS SNYGGINGAR


-

Jag är galet trött på alla idioter som tror att dom känner än HELT, när dom i själva verket bara har hört massa skit - eller ens det, när dom i själva verket bara är avundsjuka & hittar på allt möjligt bara för att deras liv suger kuk!

Men jag förstår eran avundsjuka det gör jag faktiskt, eftersom jag vet vilka ni är och jag skulle inte heller vara speciellt nöjd med mitt liv om jag var er. Därför kan jag förstå er!

TRY SLEEPING WITH A BROKEN HEART!




ZOMBIE

Sho! Pigg som en mört idag! Har aldrig varit piggare i mitt liv! SKOJA, ehm ursäkta men vadfan tänker jag med? Jag går och lägger mig halv 4 och förväntar mig att jag ska vara pigg idag när jag skulle gå upp 06.30? Jag kom upp, satt i duschen hur länge som helst, missa bussen imorse, fick skjuts och det hela slutade med att en bil sladade av väggen så vi fick knuffa (SUPER ROLIGT, VEKRLIGEN) sen kom jag 1 minut innan jag skulle skriva mitt spanska prov, som faktiskt gick ganska bra :) VG tror jag det blir!

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN


FISHVILLE

Update om fishville: Kalle har fortfarande några 1000 mer än mig på fishville, därav att jag är uppe just nu :) (JAG SKOJA! OFTA HAN LIGGER FÖRE MIG) (OCH OFTA JAG SKULLE VARA UPPE NU PGA FISHVILLE, SÅÅÅ INTE MIG) (FÖR JAG LOGGADE INTE ALLS IN KLOCKAN HALV FYRA MITT I NATTEN HÄR OM DAGEN BARA FÖR ATT MATA MINA FISKAR, NEJ DET VAR INTE JAG)!!!!

SPANSKA PROV

HOLA! Que pasa?
Sitter just nu och pluggar till spanska provet som jag har imorgon klockan 08.30, alltså börjar jag en hel timme för tidigt än vad jag egentligen borde, men det var lätt värt det eftersom jag fick 2,5 timmars sovmorgon förra Onsdagen istället. Känner att det kommer gå gaaalet bra på det här provet, kan typ ALLT utantill. Ska bara läsa igenom allt på bussen en gång till imorgon..


för mig själv

Jag ligger efter med:
Spanska provet
3 Idrottsinlämningar

KUL!

Kind of...

JAG VILL HEM ...

5 star

Sitter just nu på hotelet helt själv och lyssnar på musik. Hotelet är fan fem-stjärnigt och galet najs. Har legat i bubbelpoolen hela dagen, legat i bastun halva dagen samt fått 1 timmes massage.. Just nu är mina rumskompisar (mina 2broshor) nere och badar så jag är helt själv i rummet och önskar att min jocke var här!

DÄREMOT är jag lite irreterad på honom eftersom jag bett honom sköta min fishville, men har han det? nej när jag loggar in är alla fiskar UTSVULTNA + kalle har gått om mig, hur kunde han ens låta det hända? ...

VI HÖRS IKVÄLL, EFTERSOM JAG MÅSTE SITTA UPPE HELA NATTEN OCH SPELA FISHVILLE SÅ JAG KAN GÅ OM KALLE!!!!

HEJDÅÅÅ!!


GODIS FÖRSTÖR ALLT

Det märks hur jävla mycket godis förstört min kropp! DAGS ATT SLUTA, BEACH NOLLTIO VÄNTAR JU!!! Så jävla skönt också att Julia, Sara och Louise har skaffat gymkort, så det är roligare att träna med kompisar, hahaha! Sen är det ju ett PLUS att mamma också har kort eftersom mina kompisar (speciellt louise som inte alls tränar 6 gånger i veckan som hon säger) är så GALET lata! (jag skoja, ingen är lat, alla är verkligen jäääätte hurtiga)
Augusti 2009 (klicka för större)
Juli 2008 (klicka för större)


KRYSSNING IMORGON

Drar på kryssning imorgon till på Söndag. Kommer alltså inte blogga. Ska bli så jävla skönt att dra, få komma bort lite... Det ända problemet med detta är ---> fishville?! hallå? jag måste ju levla liksom...


Du kom som en ängel

Sitter just nu mellan Hampus och Jocke = JAG FÅR ÖNSKA MIG NÅGOT! vad? Ingen jäävla aning!
Har bara chillat idag och ätit jäääävligt mycket godis = jag mår fett med jävla illa! Sitter och lyssnar på lite gamla låtar........ kul va?

ONSDAG

Jag har hittat ett nytt liv. Min nya livstil, något som betyder allt för mig - FISHVILLE! haha
Börjar om 40 minuter, skönt som fan! Skulle egentligen haft spanska prov nu på morgonen men på grund av att jag har så jävla mkt problem med att sova på nätterna sa min mamma att det var ok att jag inte gjorde det, så ska göra det nästa vecka istället. :)

MITT LIV GÅR UNDER

Seriöst, jag har inte ätit en semla iår.

UPPDATERING

Ja, uppdateringen suger men jag känner att jag inte orkar just nu.. Har annat att tänka på. Skriver ibland när jag känner för att skriva av mig.
HOLD ON!

-

Vem är det jag försöker lura? Vad är det jag försöker bevisa? När ska jag inse att detta inte funkar längre. Jag orkar inte. Att dra på ett leende så fort man går upp på morgonen för att mamma inte ska lacka ur. Att dra på ett leende en hel dag i skolan, men varför? vad är det jag försöker bevisa? Så fort jag kommer hem kryper jag ner under mina tecken och vill bara försvinna, glömma bort allt. Låtsas som allt som hänt aldrig hänt. Jag orkar inte längre..

jag vill bara gråta..


80 000 spårlöst borta..

Vet inte hur jag ska börja. Min pasta och bacon var överskattat idag - alltså inte så gott! Sen har jag köpt nya grejer på resutrant city för 79 000 kr. jag hade något med 80 000 men nu har jag fan bara 1 000 kvar, hur lyckas jag????

PASTA OCH ... ?

Blev galet sugen på pasta och bacon.. Hoppas mina föräldrar kan vakna snart bara eftersom dom har sovrummet bredvid köket så då blir dom GALNA (JAG LOVAR - HELT JÄVLA CRAZY) om man råkar väcka dom!


LÅTEN BETYDER SJUKT MYCKET!


Många minnen som väcks upp..


LÖRDAG

Tjabatjenasnebena!
Idag kommer bli en bra dag (om min huvudvärk bara kan försvinna ngn jävla gång). Ska snart ta fetaste duschen, peela mig, raka mig, sen basta och köra ansiktsmask och grejer (så inte mig, men michelle har gjort så jag börja - hon måste tycka jag har dålig hy eller något) iaf.. Efter det så får vi se vad klockan är men ska sen börja fixa mig och så till Frida och sen drar jag till Täby centrum och ska köpa lite grejer och efter det drar jag på tjejmiddag hos Frida. Kameran är med (y)! Efter tjejmiddagen ska jag sova hos Jocke, vi hörs senare! PUSS


FREDAG

Sho snyggingar! Idag har varit lökarnas lökar dag! Skola mellan 08.30-12.00 sen drog jag med Jocke och Kalle till kista centrum och köpte födelsedags present åt burenius som har tjejmiddag imorgon. Efter det drog jag till Rudbeck och möte upp Julia, Tove och Michelle och vi drog hem till Tove och åt mat!!! Sen drog jag och Michelle till kista och shoppade lite. Jag köpte ett nytt puder och en ny mascara PLUS en alla hjärtans dag present och nu ligger jag i sängen och chillar. Alltså idag har varit lökarnas lökar dag


SPORTLOV

JAG ÄR jääävligt trött på att behöva gå upp så jääävla tidigt på morgonen! Tänk om man ändå vore morgonpigg! Idag blir det 2 lektioner sen RFSU-informations skit och efter det drar jag till kista och senare ska jag träffa michelle :D:D:D


TORSDAG

Jag har haft inställningen - plugga hela jävla dagen till spanska provet som är snart! Men trots detta har jag gjort ALLT annat än att plugga! Jävligt bra gjort bella! Ska snart gå och lägga mig ska bara kolla klart på en film på 6:an
God natt och sov gott!


Seeeg dag

Fan vad seg jag varit idag, kom hem från skolan vid 4 och somnade på direketen. Sov till 7 och käkade sen dess har jag legat i min soffa med två tecken och inte fått något plugg gjort.
Ligger och kollar på den nya serien om vampyrer, bra faktiskt!

.

JAG GÖR INGENTING, GUD VAD MITT LIV ÄR ROLIGT! SHIIIIT


10 Februari 2010

Hejhopp gummisnopp! Sitter just nu och övar in mitt tal på engelskan - boring! Slutar efter den här lektionen och då blir det hem till baby! Hörs ikväll tror jag! PUSS PÅ SKINKAN!


TRÖTT SOM FAAAAN!

- Hej jag heter Bella och är hur trött som helst och allt jag vill göra är att lägga mig bredvid Jocke i sängen just nu! MEN NEJ han har 2 timmars mer sovmorgon än mig! utomordentligt perfekt! (y) INTE KONSTIGT ATT JAG ÄR TRÖTT OCH HAN ÄR PIGG! jag vill också ha sovmorgon :(


FRÅGESTUND AVSLUTAD

Tänkte svara  på alla frågor nu istället så enjoy! :)

Hur ofta tränar du och hur mycket väger du?
Det är jätte olika hur mycket jag tränar, jag försöker oftast hinna träna minst 1 gång i veckan, men ibland händer det att jag inte ens hinner det. Men mellan 1-3 gånger ungefär! Jag väger 55kilo!


När förlorade du oskulden?
Det beror på hur man ser det, om det varar mer än in&ut så förlora jag den i slutet på 8.an!

Bästa ställningen?
Jag har många favoriter, men tror doggy är bästa.

När percade du naveln?
Agusti förra året tror jag det var.

Är du nöjd med ditt utseende?
Jag har dagar då jag är väldigt missnöjd, och dagar då jag är lite mer nöjd :)

Vad hade du för slutbetyg i nian?
Jag gick ut med 295 poäng.


Går det bra för dig i skolan nu?
Ja, det går helt okej, har mellan VG och MVG i alla ämnen.

Gillar du teoretiska?
Ja, jag tycker det är en skit bra skola!

Vem är din bästa kompis?
Frida Burenius helt klart!


Anser du att du har många nära vänner?
Njaa, jag har vänner, men jag delar inte med mig om allt till ALLA vänner!

Vem är det som du så ofta skriver om som du typ önskar att du aldrig hade träffat? första bokstaven på namnet?:P
Oftast är det inte samma personer jag skriver om, ibland har det varit Jocke(hänt kanske 1 gång), ibland Aspen (hänt kanske 1 gång), ibland någon idiot som gjort mig skit irreterad eller saker som hänt förut.

Vad är din största farhåga?
SPINDLAR!

Vad önskar du dig mest i hela världen?
Att jag kommer leva fett med bra när jag blir stor!

Önskar du ibland att du gick i rudbeck?
Jag skulle aldrig i hela mitt liv byta till Rudbeck. Jag kan säga såhär - jag har fler vänner där och jag vill självklart vara med dom. Men å andra sidan så gillar jag Teoretiska så galet mycket samt att jag skulle aldrig palla gå i skolan 08.20-16.00 varje dag. Jag blir liksom helt död när jag går från 09.30-16.00 (min längsta dag)

Hur mycket pengar får du i månaden?
Det varierar ju självklart på hur mycket jag jobbar. Förra månaden fick jag runt 7 000kr. Men det är allt från 2 000 kr - 9 000 kr + 1050 (barnbidraget) 

 

Om du fick ändra något med dig själv vad skulle du ändra då?
På kroppen skulle det vara låren. Men om du menar personligheten tror jag att jag skulle ändra att jag har så jävla låg stubin!

Vad är du mest nöjd med dig själv?
Kroppen har jag ganska svårt att säga men kanske armarna? På personligheten är det väl att jag aldrig låter någon trampa ner mig!

Vad gillar du bäst hos en kille? vad tänder du på?
Jag gillar mysiga killar, som håller om än - det är de bästa jag vet! Charmigt leende gillar jag också!

Hur länge har du och Jocke varit tillsammans?
Inte alls länge, men vi var på G ganska länge. 25 Januari 2010.

Vem är den bästa du haft sex med?

Jocke, helt klart!

Blondiner eller brunetter (killar)?
Brunetter! När jag tänker efter har jag aldrig fallit för någon som är blond?

Blondiner eller brunetter (tjejer)?
Beror helt på ansiktet, tycker båda är snyggt!

Är du nöjd med din kropp?
Nej, inte 100%. Långt kvar!

Ska du plugga vidare efter gymnasiet?
Absolut

Hur många syskon har du?
Jag har 2 riktiga, 1 halvbror som pappa och hans tjej har och sen har jag 4 "låtsas-syskon" som är antingens min mammas kille eller pappas tjej!

Vem/vilka av dina syskon kommer du bäst överäns med?
Jag kommer bra överräns med alla. Däremot om jag måste svara är det Gabbe (ett av mina riktiga syskon).

(klicka för större)

Hur mådde du i lördags? Bakis? :)
Jag mådde prima! Hade knappt druckit något :) Hur mådde du själv Mathias?

Hur mår du idag?
Bara bra, tack. Självdå?:)

Saknar du Aspen?
Han kommer alltid betyda något för mig, men vi är kompisar så jag saknar inte honom! :)

Tycker du att du och Aspen hade det bra tillsammans?
Ibland hade vi det superduper bra, ibland hade vi det mindre bra! :)

Hur kändes det när du fick reda på att han haft sex med Ella?
Självklart brydde jag mig lite, men å ena sidan så ska han leva livet precis som jag :)

Vad störde du dig på mest hos honom?
Att han alltid letar fest och aldrig kan chilla framför en film hemma och bara mysa!

Vad är ditt bästa minne av honom?
När vi badade i hans pool hahaha!

Mår du bra nu? alltså har du kommit över honom?
Ja, jag mår bra nu! Ja, jag har kommit över honom! Jag hade det skit jobbigt till en början men nu är jag helt över honom :)


(Klicka för större, kände att det blev många frågor om honom så han är värd en bild hah)

Har du någon gång fantiserat (sexuellt) om någon tjejkompis?
Hahah, inte vad jag kommer ihåg! Säkert! ;)

Finns det någon lärare på din skola som du vill ha sex med?
Ja absolut, speciellt Karl eller varför inte Ove? HAHAHA MEN NEJ JAG VILL INTE HA SEX MED NÅGON AV MINA LÄRARE!

Vill du ha barn och isåfall hur många?
Ja, det vill jag! Vet inte hur många. 1 eller 2 kanske! Förut ville jag ha skit stor familj!

Godis eller chips?
Godiiiissss!! FAST chips är galet gott med dipp!
 
Har du någon favorit ställning och nån hat ställning?
Ja, som jag sa tidigare - doggy! Nej ,ingen "hatställning"

Om du fick ha sex med andra för din pojkvän skulle du då ha det?
Nej, det tror jag faktiskt inte!

Har du nån gång varit otrogen?
Ja det har jag! Men inte mer än puss!

Vad tkr du är viktigast i ett förhållande?

Att man litar på varandra och inte bråkar för mycket!

BMW eller mercedes?
BMW

Kort eller långt hår på killar?

Spelar ingen roll, inte föööör långt!

Har du varit med i en trekant?
Nje

svart eller vitt?
På kläder? Svart på vintern. Vitt på sommaren!

Tycker du någon av dina kompisar klär sig dåligt?
Haahahah nej inget som jag tänkt på... JO SARA MUTTER KANSKE! kolla på hennes dagens outfit liksom:


Gifta sig pga av pengar eller kärlek?
Kärlek!!

Pojkvän eller kk?
Pojkvän LÄTT!

Sex med eller utan kondom?
Spelar ingen roll!

Har du någon favorit-kondom?
Nej, har du?

Kille med väääldigt stor snopp eller kille med väääldigt liten snopp?
Jag säger - KILLAR MED VÄÄLDIGT GRYM TEKNIK - DÅ SPELAR DET INGEN ROLL!

Skidor eller snowboard?
Aldrig prövat något!

Är du beroende av något?
Närhet, MAT, massage,

Har du tvångstankar?
Njaa, typ inte!

Någon som du känner för att döda?
Ja!

Dricker du ofta?
Nej, drack mer förut. Senast jag blev full var i mitten på Januari och innan det kommer jag inte ihåg! Jag kan ha roligt utan dricka och det är ett stort plus (STORT FETT JÄVLA BAMSE PLUS) att man inte mår dåligt dagen efter!

Vad är din favotitfärg?
Har ingen! Beror på vart/vad!

Cigg eller snus?
På kille eller tjej? Snus på killar, Cigg på tjejer! (ofta man säger PÅ, whatever)

Favoritgodis?
Vet inte vad dom heter, men choklad! Iof gillar jag all choklad!

Hund eller katt?
Jag tror jag gillar hundar mer. Dock gillar jag MIN katt mer än någon hund! Min katt asså LOVE IT!

Rakat eller orakat?
Rakat

Gillar du att ha sex?
Ja, om det är bra sex?

Äter du mycket godis?
Ja jävligt mycket. Mer än ni tror!

Dricker du mycket läsk?
Nja, eller jo!

Hur ofta tränar du?
Kolla svaret längre upp

Vad tränar du?
Jätte olika, kör ofta spining. Tränar mycket mage och rygg även ganska mycket ben men fokus på mage! Tränar lite armar vilket jag kommer fortsätta göra på bodypump-passen! Brukar även träna mycket kondition fast det är mest för att förbränna!

Är du nöjd med din kropp?
Kolla svaret längre upp

Är din favortimaträtt pasta med bacon?
Jag vill inte göra dig besviken nu Michelle. Jag gillar pasta med bacon GALET MYCKET! Men på somaren föredrar jag grillat före pasta bacon asså!

Och du härmar inte NAPAGRABBSEN.BLOGG.SE ? eller:D haha
Menar du med att ha frågstund? JA ABSOLUT HÄRMAR JAG ER! Eftersom ni är den första bloggen som kom på att man kan ha frågestund! SJÄLVKLART härmade jag er! NI ÄR JU SÅÅÅÅ MINA IDOLER! (vilka är ni?)

Gillar du att det ska vara hårt eller mjukt i sängen?:)
Asså jag föredrar mjuka sängar.... hahahaha


HAPPY

Är på mycket bättre humör än vad jag var tidigare idag! Efter skolan följde Jocke med mig en stund innan jag drog till jobbet! JOBBET VAR SEGT och eftersom jag har träningsvärk i stort sätt hela kroppen var det bara ännu jobbigare att jobba! Efter jobbet träffa jag Nille en snabbis och nu sitter jag här och chillar galet:D:D:D!!! Ska snart sova tror jag, men först - en daglig dos av bloggar!


GRRR SEXIGT MÄRKE!


INTE MIN DAG

Är galet trött och galet sur idag! Orkar ingenting! Sitter och gör en plansch om alla hjärtans dag i USA vilket är riktigt jävla tråkigt! Snart slutar engelskan vilket jag längtar galet mycket till, efter det däremot har vi karl i ungefär 2,5 timmar vilket suger kuk!

Vill bara hem och sova...

Trött på livet

Sitter just nu och kollar på american idol. Ska snart gå och lägga mig och ligga i sängen ända tills jag måste gå upp till skolan vilket kommer bli jäävligt jobbigt. Dock har jag bara 3 lektioner imorgon så det är helt okej. Efter skolan drar jag nog hem och chillar galet tills jag ska till jobbet vid 17 vilket jag inte längtar till.

Asså allt känns så jääävligt jobbigt den här veckan? och det är fan bara Måndag.. tänk hur jobbig resten av veckan kommer vara då? åh jag orkar inte! Jag som brukar tycka det är ok att jobba? Vad är problemet? trött på livet!

KÄNSLOR


Hemma

FYFAN VAD JOBBIGT DET VAR ATT KÖRA BÅDE SPINNING OCH BODY PUMP! Jag är helt j**** slut och så sjukt hungrig trots att jag precis ätit en stor fett tallrik med pasta och bacon! Ska snart börja plugga lite, spanska prov snart vettni = inte roligt, men vill få bra betyg så måste försöka!

Stinsen

Drog till Stinsen en stund med Bella efter skolan. Blev en liten fika på waynes med den underbara smoothien och Bella tog som vanligt en chai latte! Jag köpte även en tröja, ett halsband och en ny foundashion från makeup store så hoppas den är bättre än min förra! :)


Rea på ur&penn, fick det för 30:-

150:- / styck från VILA! (köpte den aprikosfärgade igår och den vita idag) Dom är perfekta till leggings, skit sköna!

Ser ni min otroligt stora pil jag gjorde på saltsprayet? HAHAHAHA! Iaf... Foundashionen från Makeupstore kostade 250:-


Tengo epspanol

Hola. Tengo espanol! Tuve muy triste!

Hahaha, guud vad jag är bra på spanska! Slutar om ungefär 1 timme och då vet jag inte om jag ska dra hem eller om jag ska åka förbi kista en snabbis! Tror jag åker hem asså för pallar inte åka till kista, det är galet långt!
Ikväll blir det förmodligen bodypump och spinning efter skolan med min underbara moder = gud vad kul!

Dags att jobba med Spanska - har ju fan prov nästa Onsdag vilket inte är roligt! BYE SEXYMOTHERFUCKERS!


ALLA HJÄRTANS DAG NÄRMAR SIG..


MÅNDAG

GODMORGON SNYGGINGAR! ja, jag har försovit mig, skulle börjat ungefär för en timme sen i rotebro hallen men nu är det ingen idé att åka dit så jag chillar hemma till nästa lektion börjar vilket är 11.45, men kommer nog ta 08 bussen :) hörs senare :)
Juste , tröjan som jag köpte igår tar jag på dagens outfit imorgon istället, för vill inte ha den idag! =)


GODNATT, HÖRS IMORGON


IDAG

Tjena snyggingar! Lämnade precis Jocke vid bussen, stackarn som får åka buss hem! Idag var jag och Sara och gymade i en och en halv timme :) Gick sjukt med jätte bra! Hoppas på träningsvärk imorgon! Efter gymet träffade jag agnes, mitun, ammis, michelle och julia en snabbis (max 10minuter) innan jag drog till Sollentuna C och snackade ut lite med Nellie. Efter det drog jag och Jocke hem till mig och kollade på: säg att du älskar mig! - hemsk, men bra!


Juste köpte även en tröja idag på Vila, funderar på att ha den imorgon så då kan jag lägga upp den som dagens outfit! :)


FRÅGESTUND


Tror jag langar upp en frågestund här i bloggen, har aldrig haft det förut så kanske är dags nu! Fråga på, lovar att svara på allt!
Svarar på frågorna nästa Söndag så fråga på ;)


TRÄNA.

Ska snart dra och möta Sara för att köra ett hårt träningspass i simhallen! Efter träningen drar jag till Sollentuna och köper lite grejer och sen möter jag Jocke som ska med mig hem :) + han har lovat mig att vi ska kolla på: säg att du älskar mig, för jag har inte sätt den, så ikväll kan ni räkna med att jag ligger och kollar på den!


HARD WORK!


7 Februari 2010



Ett levande ärr

Du är nästan glömd, ett bortflaganat nagellack, ett levande ärr. För du rör fortfarande om i min själ, kastar om bland mina minnen, mina sår, mina tankar. Får mig att ångra dig. Får mig att önska tiotusen gånger att jag aldrig någonsin träffat dig och dina försök till att läsa mina tankar. Mitt innersta. Jag vet att du tror att du känner mig, att du ser rakt igenom mig. Du säger att jag är transparent för dig. Att mina tankar fastnar i din handflata så fort du drar fingrarna genom mitt hår. Att mina ögon spelar upp en bild av dig så fort våran låt spelas. Att jag bitar på mina naglar när din doft uppenbarar sig. Men här bakom skärmen skrattar jag åt dig, dina utläggningar om vem du tror att jag är. Vem jag var eller vem jag kommer att bli. Jag skriver nya drömmar, nya visioner, varje dag och du är inte delaktig. Du står kvar med gamla minnen, drömmar och gamla vanor. Jag var aldrig din, du lånade mitt hjärta men du fick aldrig min själ. Du förlorade. Du kastade dig in i något du aldrig klarade av, men du vill inte erkänna det. Fortfarande inbillar du dig själv att du är den som var rätt, som fortfarande är. Eller den som var den som kunde rädda mig från mig själv, mina demoner och mina mörka orosmoln. Men Jag har läkt såret, ärret är bara där för att få mig att inte göra om samma misstag. Jag kan tala om för dig, jag klarar mig. Jag har mött spöken utan dig och det har regnat istappar utan att du har stått brevid. Jag klarar mig utan dig.. Så jag antar att även en idiot som du fyller en funktion i mitt liv.

Tagen av Steffanie, men kändes som den passade in så jävla bra just nu!

FUCK YOU

Det ända jag har att säga är dra åt helvete. Ditt falska svin.

GRATTIS VÄRLDENS SÖTASTE LILLEBROR!




CELEBRATION

Grattis Joel och Cyntia

(här är rosetten jag köpte för någon dag sen :) hah)


GÅRDAGEN

Dagen började fett tidigt runt typ 10 då jag träffade Jocke i Stinsen och köpte en kläning och ett armband. Allt kom från bikbok och gick på 350:- lägger upp bilder sen om jag orkar:) Efter stinsen drog vi hem till mig och chillade galet. Vid fyra drog jag till stinsen och fikade med 8brudar hahaa och sen drog jag direkt hem och käka = FETTOOOMANIA! Sen kom några brudar hit och vi fixade oss inför kvällen! Bilder kommer upp snart! :)


Här är en bild på kläningen jag köpte, den är inte grå utan röd! :D


Fest idag

Jag och några brudar sitter och "taggar" till hemma hos mig!
Drar om typ 30 minuter till lokalfest med typ 100pers!
Hörs senare! PUSS


freby är fucking bäst

hejhopp! tänkte bara meddela att bella är en tönt och jag är COOL.
ha en bra kväll för det ska vi ha!!!!!!!!!


Fredag

Gooodmorgon snyggingar! Vad gör ni? (går i skolan?).
Jag skulle egentligen träffat Sara innan hon börja skolan och gymat med henne, men så blev det tyvärr inte! Ska snart dra till stinsen en snabbis och köpa en grej + träffa Jocke :) Sen följer han nog med hem till mig och så får vi se vad vi hittar på :)

Ikväll blir det iallafall fest och innan det ska typ 8brudar komma till mig och fixa sig, hahaha, men eftersom vi är så skinnybitches så får vi säkert plats i mitt badrum ;)

Dags att käka frulle!

Dagens..



Dagens humör:
Glad
Dagens mående: Bra
Dagens borde: Plugga som fan, men orkar inte!
Dagens frisyr: Slarvig toffs
Dagens smink:
 Puder, mascara, och rouge 
Dagens planer: Tandläkaren, Kista och hälsa på pappa
Dagens materiella vill ha: Ny tv
Dagens längtan: Till imorgon
Dagens fundering: Outfit till imorgon..
Dagens beroende: Kläder
Dagens tråkigaste: Ställa klockan

Förlåt att jag försvarar mig

- jag anser inte att jag är bättre än någon annan men det betyder inte att jag inte kan tycka att jag är bra
- jag får tycka precis som jag vill
- man har inte för högt självfötroende för att man är nöjd med sig själv
- jag vill inte stå i centrum för att jag inte är tystlåten
- jag tar inte åt mig för att jag försvarar mig själv


Har inte så mycket mer att säga mer än att jag avskyr människor som dömmer än. Visst har jag ett ganska hårt yttre och låter inte någon trampa mig på tårna, men det ger inte någon rätten att försöka trycka ner mig för att få reda på vad som gömmer sig inuti. Jag är en människa precis som alla andra, jag gråter och även jag har känslor, även om jag inte visar det. Men alla människor visar det på olika sätt, jag försvarar mig själv, lite för mycket kanske. Men det behöver inte vara dåligt, jag tänker inte låta någon trycka ner mig. Medvetet eller omedvetet. Så länge inte jag sagt något. Och vem har sagt att det är dåligt att tycka bra om sig själv? Varför kan man aldrig vara glad för någons skull. Varför ska det vara så jävla svårt att ge någon en komplimang när det är så lätt att ge någon kritik? 

Livet är alldeles för kort för att slösa bort på att känna sig osäker och spendera tiden på att vända kappan efter vinden för att passa in. Jag har lovat mig själv att aldrig ta åt mig av en kommentar eller vad någon säger om mig. För vad som en står skrivet så ändras ju inte jag någonting av det.

Nytt




Köpte även ett par leggings men dom blev så jääävla fula på kort så ville inte lägga upp dem. Det är vanliga med silvrig guldkedja längst ner vid foten!
+ köpte även en skit fin hårklämma som jag ska ha i håret imorgon så då får ni se bild på den ;) haha


Kista med Freby

Efter tandläkaren drog jag och Freby till kista och shoppade galet mycket, och det mesta var bara sommarkläder hahaha. Jag lägger upp bilder i nästa inlägg! :) Åt även på forno romano vilket var sjukt gott, käkade pasta med pesto. Efter kista drog vi och träffa Jocke och Erik en snabbis i Sollentuna och sen körde mamma mig och mina syskon till pappa och nu är jag hemma. :)

PS: hade inga hål i tänderna = fyfan vad jag är bra!


Tandläkaren

Ska vara hos tandläkaren om 30 minuter. skit taggad!
- borstat tänderna länge - check
- använt listerin länge - check
- tuggumi - snart check

Saknar dig morfar

Har gått lite mer än 4 månader nu, jag saknar dig och tänker på dig ofta! Du var världens bästa Morfar, ingen kan ta din plats! Jag älskar dig.
vila i frid morfar, 19 oktober 2009

 


NY-PIMPADE DATORER

Jag och frida hittade GALET snygga klistermärken som vi köpte och pimpade våra skoldatorer! Frida köpte massa jävla godis klistermärken och min data kan man kalla ett zoo! resultatet:


Tandläkaren kl 12.00

Imorgon ska jag till tandläkaren klockan 12! JÄTTE LYCKAT! Jag som har helg = min sovmorgon (inte ställa alarm) är helt förstörd! Som tur är ska Louise till tandläkaren 12.30 så vi åker dit tillsammans sen blir det kista för shopping! Det mest failade är väll att när jag bokade min tid hade jag ingen aning om att jag var ledig så jag bokade tiden för att slippa samhällskunskapen hahaha!

Efter kista ska jag hälsa på pappa vilket ska bli mysigt, har saknat honom så jävla mycket.. Varit borta i 6månader nu och jag har bara träffat honom 1 gång. Men imorgon ses vi = jag längtar!


HEEELG

HEELG FÖR MIG = så sjukt jävla najs, och så sjukt behövande!
Idag var jag i skolan som vanligt och efter skolan drog jag och Frida till stinsen. Köpte en rouge och två nya navelpercingar. Blev även en wrap till middag på waynes = mycket gott! Efter stinsen drog jag och träffa jocke, hampus, marcus, erik och kalle = jag var den ända tjejen jätte roligt MEN jag och jocke stanna bara i 10 minuter sen drog vi hem till honom och kolla på någon helt ok film :) Sen har vi tjockat oss med chips och dipp = en bra start på helgen!


<3

"Älska mig mest när jag förtjänar det som minst - för då behöver jag det som mest"

PINK


3 Februari 2010

Spanska redovisningen gick ganska bra faktiskt, VG tror jag det blir :) Idag får jag se vad som händer skulle gymat med mamma men eftersom hon är en jävla surbitterfitta idag så vill hon inte umgås med sin underbara dotter så ja vad gör man? skulle även träffat jocke men just nu är jag vääääldigt sur på honom så får se!


Dagens...


Dagens humör:
Trött på livet
Dagens mående: sjukt jävla trött, och sjukt jävla ont i magen
Dagens borde: plugga som fan, men orkar inte!
Dagens frisyr: slarvig fläta
Dagens smink:
 puder, mascara, concealer och rouge 
Dagens planer: Jobb,plugga, PH
Dagens materiella vill ha: massa kläder
Dagens längtan: PH-final
Dagens fundering: Att du gör mig så jävla lycklig
Dagens beroende: Sova
Dagens tråkigaste: Det är INTE tråkigt att det är helg imorgon

Sommar



Dags att sova

Är på bättre humör nu :) Blev grekisk sallad till lunch idag igen! Har varit hur jääävla trött som helst idag så ska sova i 1 timme och 30 minuter nu sen ska jag äta något litet och sen drar jag till jobbet! Fast innan jag ska sova ska jag bara rätta lite på min historia inlämning. Glömde btw berätta - fick MVG på samhällsprovet, första MVG:T som jag blivit glad av att få, haha jag trodde verkligenverkligenverkligen inte jag skulle få det! :) Så det piggade upp mitt humör lite :) GOD NATT!

Är verkligen jätte glad idag!

Guuuuuuuuuud vad jag är på bra humör! Verkligen! Har inte varit på såhär bra på väääldigt länge! ELLER INTE!

FJORTISBILDER

Här kommer lite fler fjortisbilder som jag hittade i mappen gamla ego bilder haha. Det är sjukt hur man en gång såg ut!









Tisdag

Goodmorgon zzzz.... Jag är helt galet trött och allt jag vill göra är att åka hem till min varma sköna säng igen! Somnade inte förrän 2 igår och som några av er vet så har jag ju mina jävla sömnproblem så inatt vaknade jag bara runt 2-3 gånger.

Idag är det näst sista skoldagen innan helgen börjar, lååånghelgen! Längtar som fan! Nu ska jag fylla på min resturang på facebook :D vi hörs senare

It kills me to know that i'm not good enough


Så jäävla tråkigt

Har missat paradise hotel ikväll vilket betyder att jag får kolla på dem när jag kommer hem från jobbet imorgon vilket är vid tio-tiden :) Just nu ska jag försöka göra klart mitt reportage som skulle in för 5 minuter sen, men jag ska iaf skicka in det innan jag går och lägger mig! Mitt reportage handlar om att ungdomar dricker för jäävla mycket, vilket är för jäävla sant :)

Spelar ingen roll hur snygg du är

Jag HATAR, verkligen HATAR folk som tror att dem "Klarar sig" p.g.a sitt utseende. Jag menar, visst är det bra att vara snygg, men har du inte personligheten så kommer du ingenstans. Jag skulle aldrig kunna tänka mig ha ett förhållande med en hur snygg kille som helst utan personlighet, aldrig någonsin. Att han tror att han är överlägsen är ingenting jag skulle klarat av. Att utnyttja sitt utseende är också fel, t.e.x som dem flesta killar gör, har sex med flera tjejer hela tiden. Skyller på att dem aldrig blir kära, ja varför tror ni att ni aldrig blir kära? Tror man att man är så jävla perfekt så hittar man småfel i människor hela tiden och tror att man är så överlägsen, och tyvärr är ingen perfekt. INGEN.

Dags att landa på Jorden kanske? Och inse att utseendet är inte allt. Kanske lockar du till dig en massa brudar/killar, men har du ingen personlighet så finns det ingen chans att dem stannar..

Tjockis

Tjockisen här! Jag har mina anledningar... Jag har varit sjukt hungrig idag. Jag har ätit en full tallrik med hemmagjorda köttbullar och stuvade makaroner + en 100gramare marabou + en redbull + en tallrik med mosaka + 2 mackor med salami + 4dl vatten + 2dl juice ===== TJOCKISVARNING

Hungrig

Jag håller seriösst på att typ spy för jag är så jääävla hungrig och vi har fan ingenting hemma, tripp till ica innan skolan börjar? JA tack!

Dagens outfit


Måndag

Ännu en dag i helvetet eller som min brosha brukar säga  - ännu en dag i fängelsset. Som tur är ska jag bara gå i fängelset mån-ons sen blir det långhelg pågrundav studiedagar :) KÄRLEK TILL STUDIEDAGAR.
Just nu sitter jag och fönar håret som vanligt, jääävligt jobbigt men jäääävligt nödvändigt. Tar inte med datan till skolan idag så idag blir uppdateringen kass, men någon måste ju vara dålig på att uppdatera också? JAG är ett lysande exempel!

Hur man får en kille på fall

1. Ge killen snabba sexiga blickar så han förstår att du är intresserad,
men stirra inte, kolla bort när han tittar på dig.

2. Visa dig vara lite svår men på ett trevligt och flörtigt sätt.

3. Var inte för på, låt honom ringa dig när han vill något.


4. Det är jätte viktigt att alltid vara fräsch och dofta gott.

5. Visa att du inte tar skit från någon, om han säger något olämpligt
så försvara dig, bli inte arg men visa att det inte är okej.


6. Var inte för tillgänglig.

7.Våga vara barnslig, killar gillar själdistans,

8. Var dig själv! Bjud på dig själv, skratta och var glad!

9. Va inte alltid festfixad för när han väl ser dig festfixad kommer han att bli förvånad.

10. Spela ointresserad, killar gillar att jaga lika mycket som vi!

11. Prata inte om gamla flammor, sånt vill killar inte höra!
Ge han en komplimang, tex; om hans snygga skjorta. Killar gillar det precis som vi!

RSS 2.0