fråga inte

fråga inte vad det var för random inlägg jag skrev precis, ville bara att ni skulle veta hur en egentlig vardag ser ut för mig;)

hahaha

HA-HA-HA, i'm back to bed, almost naked! asså jäätte pinsamt jag gick ut i hotpants ut ur mitt rum, and ingen bh såå öppnar jag dörren och ser till min förvåning att vi har besök , städerskan! men tjena, in i sängen igen och pilla sig i naveln [elr inte] iaf, juste nu har jag grymmt tråkigt.. mobilen ligger mellan tuttarna och den vibrera precis!



-

tjena mellanbena! vad gör ni? jag ligger i sängen och pillar mig i naveln [elr inte], men blev väckt av att hemtelefonen i mitt rum samt min mobil ringde samtidigt, jävla idioter, sarah du väckte mig! idag ska iaf min dag bestå av att packa och vara skitsur på en person :) sen drar jag till sumpan sen får ni se helt enkelt vad som händer :) megusta! shooooohooooo bye

du,

jag tror det skulle vara väldigt bra för mig att ta bort dig, radera dig helt.. trots att jag gillar dig! men du är ingen bra vän!

-

hej alla galna jävlar. och tack såå jävla mycket för alla grattis :D
idag har jag jobbat sen tränat och sen ätit - kul födelsedag JAG VET!!!! menmen, imorgon blir det sumpan, får se om uppdateringen blir good. just nu har jag bara lust att slå en snubbjävel :D men skitsamma! byebyebye

juste igår var det fekke hos tove och kvällen började skit bra, mycket nya människor, men sen.. kom det för mycket människor och man fick verkligen inte plats så det slutade med att alla kaosa och polisen kom! super kul!


tänk om jag också kunde vara en av de brudjävlarna som alltid blir bra på bild! HAHAHAHA

29 OKTOBER 2009

TJENA ALLA SNYGGA JÄVLAR!! IDAG FYLLER JAG ÅR WHOHOOHOHO! :D
aja whatever, vad hände ikväll?:) drog till tove - najs men... hon bor i en 2a och det kom typ 60pers GALET, så först blev det lite bråk sen lite knas så jag o aspen tog halv 12 bussen hem och sen satt vi här och kolla skräckfilm och ja whatever :)
imorgon börjar jag jobbet klockan 2 ===== super rolig födelsedag! godnight

klockan är 12.25

Ska egentligen dra till Ö.B med massa brudjävlar men får inte tag på någon och pallar inte tjata helr, dom hör säkert av sig när vi ska dra :) iaf, just nu väntar jag på att aspen ska vakna för jag är skiit hungrig och jag har lovat aspen att han ska få äta här.. sen ska vi kanske förbi stinsen och sen måste vi snacka lite...

för ärligt vet jag inte vad jag vill längre, vi har träffats 1timme på 6dagar och det ska föreställa ett förhållande? det är mer som att vi är bra kompisar.. aja vi får se vart den här dagen tar mig! vill inte att dt ska ta slut elr ngt, men detta måste bättras (y)

IKVÄLL blire fekke hos tove, men uppdaterar innan det så det är lugnt ;) puss


brudjävlar

JAG lovar att lägga upp bilder på kläderna jag köpte igår - imorgon! :) Idag har jag och 3 brudar till gymat sen drog vi + 3 brudar till hem till mig och käka pasta och bacon och efter det taggade vi som fan till på fest, men festen blev skit tråkigt och jag har typ aldrig haft tråkigare i HELA MITT LIV - jag är fullt seriöss! iaf whatever, ska sova nu! kommer bli en låååång dag imorgon!

BTW - jag fyller år på torsdag. det är fucking 1 dag kvar ;)


GÄSTBLOGG

Hallå i stugan! Det är Sara "the man" Mutter som skriver (http://ssarast.blogg.se/) <-- Reklam.. HUR ÄR LÄGET?!?!!?!?!!!!!!! Jag mår bra. Jag vet att ni undrade, ni behöver inte säga något schh... Just nu sitter jag the king, Michelle och självklart Bella i hennes rum och lyssnar på the king nomber twoo KEN RING. Vi har lagat mat, sminkat oss och bytit om till partykläder. Oh lord ni ska seeeeeeeeeee jag har gjort KATTIGASTE sminkingen på den här svennen Bella. Jalla haffa haffa. Eller nej förlåt aspen. Killar: haffa inte.. Jalla nu måste jag gå för bella drar mig i håret och skriker. KÄRLEK VÄNNER KÄRLEL.



REMEMBER HTTP://SSARAST.BLOGG.SE/HTTP://SSARAST.BLOGG.SE/HTTP://SSARAST.BLOGG.SE/HTTP://SSARAST.BLOGG.SE/

är hos michelle

sitter hemma hos michelle och hon har precis tagit svininfluensansprutan, akulle aldrig göra det - whatever! :D V var precis hos Tove och käkade och snart ska vi dit igen för vi ska kolla film eller får se vad kvällen bär oss ;)

Idag var jag, michelle, tove, molander, malin, agnes, julia och daniela i stan och jag köpte en tröja, strumbyxor, en jacka, lite smink, smyckn, mjukisdress. lägger in bilder sen när jag komer hem ;) bye! :D

what I did to you was hurtful

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful


___________________________________________________________

Ta aldrig någon för givet. För en dag kanske hon inte finns kvar, 
och det spelar ingen roll hur många gånger du ber om ursäkt.
Hon kommer inte tillbaka

31 oktober 2009

snart är det ju 31, och då blir det haloweenparty hos Agnes, och jag är så jävla taggad - hela partyoutfiten är fixad, saknas bara strumpbyxor (elr jag har fått låna ett par snygga av burenius, MEN tänk om dom går sönder) så ska nog köpa nya imorgon ;)

Kommer troligen inte skriva något mer ikväll för snart kommer aspen hit, ska bli skönt att träffa honom - var ganska länge :D
kommer nog inte uppdatera så bra imorgon heller eftersom jag börjar jobba VÄLDIGT TIDIGT och sen när jag slutat drar jag in till stan med molander, julia, daniela &michelle och sen ska jag sova hos michelle, så får se hur uppdateringen blir :D


vad tror ni att jag ska vara ? ;)

a secret

för er som inte visste ... så har jag varit svarthårig typ, JAG VET ganska sjukt!

jag kommer ihåg den dagen som fan det var vinter och det var skiiit kallt ute! fyfan! :D

mina favoritjeans är trasiga

kom precis hem från kyrkan, + såg precis att mina FAVORITJEANS - mina absoluta favoritjeans har gått sönder. det måste hänt igår, men åh vad jag blir arg :( eftersmo jag ändå ska till stan imrogon kan jag kolla lite efter nya jeans - jääävla cp också!

25 oktober 2009

Hej igen. kände att jag inte pallade skriva värsta inlägget under så skriver ett till;)
Idag ska jag först till kyrkan (morfar) och sen hem, käka middag med släktingar och sen troligtvis träffa aspen runt 10 (han har match innan) och sen får jag se vad som händer :) bye suckers


volleyboll tunering typ 2007 kanske :D

I LÖRDAGS

tjena, vet jag suger på att uppdatera, men någon måste ju vara det också, elr hur?;)
igår var jag, Sara(moster), Fredrik(hennes kille), Nellie, Sockan, Anvar, Melena, 2småbarn, och melenas kille och kollade på dinosarier i globen - SKIT TRÅKIGT , men ändå bra gjort - skit bra gjort :D
Efter det drog vi till värsta bästa resturangen i stan DET VAR MATORGASM DÄR! först åt jag förrät (jag är galen i lax) en halv rostad macka med kalröktlax, en med varmrökt lax, och en grillad bit vanlig lax - skit gott! sen käkade jag lammytterfile med kantrellsås och potatisgratäng - så jävla grymt gott och till efterrätt käkade jag glass med färska bär :D

På kvällen blev det fest:D skulle möta upp alla brudar 20 över vid vallen men eftersom alla i mitt sällskap var så jävla sega så åkte vi typ däreifrån 20 över, så kom en kvart sent (a) Men kvällen var ändå najs :)

du försvinner sakta men säkert..

jag orkar inte med att det ska vara problem mellan dig&mig också! jag har nog med problem så om du inte orkar det här, lämna det! jag berättar sjukt mkt grejer för dig men du bara skiter it, du finns inte där, inte på det sättet du borde, du har fan en viktig roll i mitt liv, men du verkar inte förstå? ellr vill du inte det här? asså kan du bara vara lite tydligare!

godmorgon

Godmorgon alla, vad händer idag?
jag vaknade för kanske 2 timmar sen, kundeinte somna om, men jag har precis duschat och så, så nu ska jag föna håret. vi hörs kanske igen! bye

bara något litet

"jag insåg att du betyder allt för mig, men jag insåg också att jag inte kan leva för dig, för den dagen du lämnar mig, den dagen måste jag kunna stå på egna ben"

-

jag tar tillbaka det jag skrev tidigare om - bra start på lovet.
jag kan knappt andas o tårarna bara rinner.. jag kommer inte få träffa min pappa på typ fucking 3år! asså jag kommer va över 18 när jag ens kommer få kolla på tv med honom igen... visst att jag kommer få träffa honom typ 1 gång var 3e månad, men det är fan inte samma sak inte när man sitter i ett litet jäävla rum. jag orkar inte - jävla skit liv

är hos burenius

tjena alla brudjävlar ;)
sitter just nu hos frida och chillar galet, har precis käkat pizza och choklad och nu väntar vi på idol - en bra start på lovet helt enkelt ;)
innan vi kom till frida så var vi i stan och kolla runt lite där jag köpte en rouge från makeupstore, BÄSTA! och sen drog vi till täby centrum där jag köpte lite maskerad grejer (men ni får inte veta vad) haha!

hörs senare , byebye

cocoste!

Godmorgon :) alllt bra? :) idag börjar man 10 (skönt som fan) sen slutar jag 15 (itne skönt) men det är bara dokumentärfredag vilket betyder att vi bara ska kollapå film idag (brabrabra). Just nu sitter jag och dricker cocoste och skalar bort det vita(äckliga) på mandarinerna!

Efter skolan drar jah och burenius till stan sen tar jag dagen som den kommer ;) cya motherfuckers!

din jävla..

asså jag vill bara dunka ditt huvud i vägen minst 10gånger

sotade ögon

asså jag vill också passa i att ha sotade ögon! det är så grymt snyggt&sexigt men jag ser verkligen inte bra ut i det, + jag kan inte sminka mig på det sättet!


den här bruden kan verkligen fixa sotade ögon - och hon gör det snyggt! orättvisst

kom precis hem

Kom precis hem från jobbet , skönt som fan. 2-7 INTE ROLIGT! eller jo, jobbade ju med Bella så det var rätt najs faktiskt.. & om freby läser det här så hade vi det där mötet med cheferna idag - verkligen inget farligt, asså fan vad dom skrämde upp oss, whatever :) Ska snart dra till aspen ska bara käka först ;) men vi hörs kanske senare ikväll? ;) puss på skinkan sexymotherfuckers (elr inte, skulle nog aldrig pussa ngn på skinkan på riktigt, men aa)


en lektion kvar

en lektion kvar, slutar 3 och sen har man klarat av 4/5 skoldagar - sjukt jävla bra!
kyklingfajitasen
var inte speciellt god - fail. Men whatever.
Vi hörs troligen inte mer förrän sent ikväll, asså inte så sent, men runt halv 11 kanske? ;)
cya pusspusspusspussspussspusss

ps: glömde säga att Robin även fyller 16 idag, grattis!


HALLOWEEN

här är det jag ska klä ut mig till på halloween, får låna dräkten av min farbrors kompis! enjoy! :D


SNART LUNCH

tjenamors, vad gör ni? (bryr mig inte) ..
jag sitter och kolar när frida spelar kamikaze race (nörd) iaf, vi hade precis våran engelska presentation o det gick väl helt okej, asså ändå inget betyg på ;) iaf, snart har vi samhällkunskap med favoritläraren (inte) karl! efter det blir det lunch då blir det HERSBY där de serverar KYKLINGFAJITAS.

GRATTIS era jävlar

Idag fyller massa folk år, MEN 3 av mina kompisar så grattis till Alexandra, Norin & Tara!

(klicka på bilderna för att se större)
Alexandra&Tara blir 16 MEN NORIN den jäveln blir 18, grattis till honom!
+ grattis till er brudar ;)

22 oktober 2009

God morgon alla tjockisar (och inte tjockisar). allt bra ? :D jag är uppe med tuppen! börjar 10 i 9 idag, och är redan färdig, fast bussen går 26 över, så måste väl gå om kanske 20 minuter - NAJS!
Idag blir det en vanlig tråkig dag i skolan - IGEN! men kanske får tillbaka engelska uppsatserna och NO-provet - ME LIKE! whatever! Efter skolan ska jag jobba , och efter det ska jag träffa aspen :)

PUSS PUSS! hörs väldigt snart! :D

..

Nu har jag bestämt mig vad jag ska vara på haloween, det blir en överaskning, bye fuckers!
"feel the pain"..
asså alla kompisar vet typ redan vad jag ska vara, men aa whatever! :D


Haloween

jag har jäävligt svårt att bestämma vad jag ska klä ut mig till på haloween. hjälp?


3/5 DAGAR AVKLARAT

tjena alla sexy motherfuckers! hur är det med alla? :) med mig är det prima!
Idag hade vi spanska prov och jag hann inte färdigt med hela eftersom vi fick 50minuter på oss, och hur fan ska man hinna läsa 1sidas text och svara på frågor till den + 3sidor med vanliga frågor och sen ska man skriva en uppsats? aja whatever :) gjorde mitt bästa!

Efter skolan (vilket var 16.20) så drog jag och Frida till Biblos där vi fikade med Michelle, Malin och Agnes och snackade lite :) och nu sitter jag här hemma och funderar på om jag ska plugga eller bara chilla galet(a) måste iof städa mitt rum också, men det tar jag lite senare :)


älskar dig

19 oktober 2009
vila i frid morfar!
kommer alltid älska dig!

jag har tråkigt

JAG HAR HAFT HÅLTIMME I 1,5 TIMMAR NU , 1,5 timmar kvar! jag dör vad tråkigt!!

[x] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[x] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG. 
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[ ] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[ ] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.

Total: 21
———————————


0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

MIN OCH ALFREDSSONS KONVERSATION

ta inte det seriösst okej? :) 

bella - <3 aspen säger:
fan jag måste packa och det pallar jag inte!

' Kalle säger:
men ja behövde inte mer så ;)

- bella - <3 aspen säger:
shit vad mitt liv är jobbigt.......

' Kalle säger:
aa som fan

' Kalle säger:
tänk på barnen i Afrika

- bella - <3 aspen säger:
ofta jag ens skulle ägna en tanke åt dom?
jodååå ..

' Kalle säger:
ja dom har inte ens mat

- bella - <3 aspen säger:
men dom behöver iaf inte packa!
för dom har inga kläder
haha :D
vad dum jag är

' Kalle säger:
haahahahahahahahahahahahahahaha
dom har inte ens vatten

- bella - <3 aspen säger:
JOOBBBIGT FÖR DOM DÅ!

' Kalle säger:
dom små negrarna hjahahahaha

 


TORSDAG

inte långt kvar till helgen nu och min helg kommer bli mysig som fan! hoppas jag!
ska antingen på fest i vaxmora imorgon eller så drar jag till sumpan :) äta texaslonghorn u know :D - iaf..

Idag hade vi 3 lektioner sen lunch och efter det ett stort jävla naturprov, som gick helt okej, kommer iaf få G, så det är jag nöjd över :D Efter skolan drog jag direkt och jobbade och shit vad jag o bella chillar galet, det är sjukt... vi måste skärpa oss!
JUSTE GODISET ÄR PÅ REA PÅ ICA IDAG, men skynda er... ICA STÄNGER OM 14 MINUTER ... :D


jag får MVG i engelska om du röstar på den här!

rösta här!! min lärare kan vinna 36 böcker till sin dotter och jag får MVG!!!

http://www.mcdonalds.se/sagogeneratorn#/story/1713

shitesame - nya uttrycket

tjena bloggen, sitter och pluggar arslet av mig till naturprovet imorgon utan några resultat, asså ingenting fattar! shit vad sur jag blir, asså man sitter och läser SIDA EFTER SIDA OM OCH OM IGEN men ingenting fastnar? meningslöst? ja, men det får mig att känna mig bättre att säga att JAG HAR IAF PLUGGAT även om det absolut inte under några somhelstomständigheter märks! fyfan!

Snart ska jag kolla på något program som heter "south..." på 3.an tror jag det är och börjar 22.00 verkar skit bra så ser fram emot det, och efter det blir det plugg igen.. aja shitesame!

Juste jag har bestämt mig, jag kan vara ganska bitchig lätt men asså det är bara för jag "driver" men asså vissa som inte känner mig kanske inte fattar det? :p så jag och aspen har kommit överens om att jag inte ska vara bitchig bara mot honom (eller aspen vill inte det men aa whatever) hahah:D

hare bra!

SNÖ

ALLA SNACKAR OM ATT DEN JÄVLA SNÖN HAR KOMMIT, MEN JAG HAR INTE SETT DEN ÄN? jo det snöade 2 snöflingor på min halsduk igårkväll, men asså mer har jag inte sett ? :o
Någon som har lust att visa mig stället där man kan hitta all den där snön? haha för utanför mitt hus finns den inte..

Idag har jag inte gjort mycket alls, sov till 12 så jag hoppade över skolan sen har jag bara pluggat NO, chillatgalet, duschat, och ätit - PASTA BACON och snart ska jag träffa aspen, ska bli jätte mysigt :)!!

AJA BYE FUCKERS!

-

vill ha tillbaka kroppen jag hade förra somaren, när man var small! shit vad jag tränade då men då var jag också nöjd med min kropp.. ska nog börja igen!!

NU:
DÅ:

(klicka för större)


JULI-OKTOBER

dessa månader har verkligen inte varit mina, gud har inte varit på min sida!

pluggar

har huvudvärk som fan o ligger och pluggar naturkunskap, orkar verkligen inte.. jävla skola asså! tar kol på mig.

iaf, måste bara skriva att jag saknar dig baby! <3

HATAR CARL

en lektion med Carl avklarad - CHECK!
en till lektion med Carl - INTE AVKLARAT!

SNÖ?

alla snackar om den jävla snön men jag har inte sett någon än? och jag är redan i skolan vilket betyder att jag varit ute så jag borde ha sett, aja shit the same! Somnade inte förrän typ 4 igår så har bara sovit typ 4 timmar - är helt slut. aja vi hörs lite senare eller ganska snart eftersom hela min dag (Halvtio-Halvett) kommer bestå med den underbara CARL! gud vad min dag kommer bli bra idag.

Måndag

Idag sov jag till tjugo i 8 och bussen gick 10 över 9, fail - men jag hann :D Skolan var pain in the ass och jag skulle göra vad som helst för att ta ledigt till höstlovet, men det är inte så jävla lätt när man har en morsha som min!
Efter skolan jobbade jag med Bella och kom typ precis hem och ligger här i sängen och tycker sjukt synd om mig som har så grovt mycket plugg asså det är helt sjukt LYSSNA PÅ DET HÄR:
innan höstlovet har vi - Samhällsprov, Historieuppsats, Matteprov, Engelska inlämning, Spanska prov, Naturkunskapsprov, och massa jävla läxor - jag orkar verkligen inte..  :(


SÖNDAG

idag är det söndag, nähä jag menar det inte?!

Idag har jag sovit galet länge tills min UNDERBARA (inte) mamma kom in och väckte mig för vi skulle till sjukhuste där vi satt i typ 4timmar.. :/
iaf sen skjutsade mamma mig till michelle för jag behövde min sminkväska och efter det så drog jag hem och sen kom aspen vid 7 :) men nu ska jag försöka plugga klart mina glosor det är typ 140 stycken - jagdör! aja, whatever!

SOV GOTT! PUSS O KRAM!


en random bild på mig i fredags! :D


start over

Jag ska bli en seriös bloggerska igen, - ska bara fixa min äckligt snygga design först! wish me good luck!

whatever - helgen -
I fredags var jag och massa brudar i stan och käkade mongolisk buffe, vi blev även rånade 150 spänn för mat, whatever jag köpte iaf en grå kofta :) skit skön! Runt 9 drog vi till Kim och chilla där med lite folk :) sen drog jag och michelle hem till henne och sov där, najsnajs inte lingonbajs!

I lördags chillade vi tills vi fick galet brottom till bussen samtidigt som vi kom på att vi var skit hungriga så vi sprang till bussen med billyspizzor i handen - lyckat jag vet! Vi drog till stinsen där vi träffade Ammis, Molander och Tove och köpte godis, jag köpte även ett silvrigt armband och värmespray till håret! På kvällen blev det fest hos Tove, galet najs!


en bild från ett tag sen, hahah
på bilden: alexandra, jag, linda, random, sofia, veronica


try to forget

asså jag måste lära mig, fan bella!

innan alla slutar läsa min blogg eftersom jag bara skriver egna tankar så LÄS DETTA!!

sitter och kollar på efterlyst. det är så hemskt med alla människor som försvinner. vart tar alla vägen egentligen? varför är det så många personer som vill göra andra illa? håll era kära hårt, för en dag kanske de är borta. helt plötsligt, bara sådär. det kommer förändra hela din vardag och hela ditt liv. och det finns ingenting du kan göra åt saken. tänk er själva, din flickvän/pojkvän går ut med hunden en kväll, en vanlig promenad på 10 minuter. men hon/han kommer aldrig tillbaka.spårlöst försvunnen och du är helt krossad och har ingen aning om vart just din älskling är. är hon skadad, är hon död, blir hon våldtagen, har hon tagit självmord, har hon blivit överfallen? vart håller hon hus, vem gör vad med henne. fy fan säger jag bara. dom där tankarna vill jag aldrig behöva tänka. världen är så orättvis, och man är inte säker någonstans. ta vara på era nära&kära.

innan alla slutar läsa min blogg eftersom jag bara skriver egna tankar så LÄS DETTA!!

sitter och kollar på efterlyst. det är så hemskt med alla människor som försvinner. vart tar alla vägen egentligen? varför är det så många personer som vill göra andra illa? håll era kära hårt, för en dag kanske de är borta. helt plötsligt, bara sådär. det kommer förändra hela din vardag och hela ditt liv. och det finns ingenting du kan göra åt saken. tänk er själva, din flickvän/pojkvän går ut med hunden en kväll, en vanlig promenad på 10 minuter. men hon/han kommer aldrig tillbaka.spårlöst försvunnen och du är helt krossad och har ingen aning om vart just din älskling är. är hon skadad, är hon död, blir hon våldtagen, har hon tagit självmord, har hon blivit överfallen? vart håller hon hus, vem gör vad med henne. fy fan säger jag bara. dom där tankarna vill jag aldrig behöva tänka. världen är så orättvis, och man är inte säker någonstans. ta vara på era nära&kära.

är så sjukt jäkla trött

asså jag går runt som en levande zombie, det är helt jävla sjukt asså! mina ögon skulle kunna stängas vilken sekund som helst? och jag förstår inte ens varför jag är så trött? igår gick jag typ och la mig klockan 23.00 och idag gick jag upp 08.20, asså jag har sovit 9,5 timmar men det känns som jag bara sovit typ 3? asså mina ögon har blivit mindre än de samlaste ögonen på den minsta kinesen - jag lovar! förstår verkligen inte vad problemet är? vill bara tillägga att jag ska gå och lägga mig efter jag har skrivit detta inlägg så jag kan sova , och jag lovar jag kommer somna inom 20 minuter och imorgon ska jag upp 7, vilket kommer resultera i 9timmars sömn, alltså kommer jag vara en zombie imorgon också! PRIMA! verkligen!

jag vill verkligen inte

jag vill verkligen inte leva såhär. Personer som man kan välja att man vill ha i sitt liv exempelvis vänner/pojkvänner är det så jävla svårt att koppla bort från sitt liv? varför? jag vill verkligen inte ha en person i mitt liv okej ibland får den personen till sjukt bra dagar med mig, men det var också jäävligt länge sen personen fick det! men jag kan inte heller bara säga till personens face - leave me alone! varför kan man inte det? Jag känner mig skyldig att vara dens vän typ? asså sen blir jag så jävla rädd att jag ska sakna personen som fan elr ngt. asså jag vet att jag inte vill ha personen i mitt liv, eller vet jag det? ASSÅ JAG VET FAN INGENTING! aasså livet är jobbigt!


orkar inte blogga

asså ärligt, jag kommer bara blogga för min skull om detta leder till att jag uppdaterar 5 gånger om dagen eller 1 gång varannan månad skiter jag i! jag skiter i vad ni tycker, de här är min blogg! och jag kommer bara använda den för att skriva av mig! men enjoy!

6 oktober 2009

kör på mittbena idag och det blev faktiskt helt okej :)
börjar skolan halv tio och måste gå hemifrån om typ 20minuter - suck! fast jag har bara två lektioner idag så det är najs :) sen får vi se vad som händer, träning ikväll iaf och innan kanske träffa aspen :)
pusspuss!

2009

jag orkar inte längre..

-

hejhej, allt bra?
shit vad alla frågat på sms om jag är 92a, nej? jag skrev fel i inlägget nedan, jag fyller 16.
orkar inte berätta om min helg men den har faktiskt varit najs :) men just nu mår jag inte så bra, men måste ändå sitta här med min jäävla svenska uppsats som ska in på onsdag :/ åh blir galen på skolan - asså vi har sjukt bra schema MEN sjukt mycket läxor! aja whatever! bye!


hatar skolan

det märks att det är skola och jag hatar det. jag menar nyss bjöd några brudar med mig på fika men jag kan inte eftersom jag måste göra min hemtenta.. asså åh! blir galen! aja, iaf.. ikväll ska jag vara barnvakt och sen träffa sarah - saknar bruden som fan - vi kommer ha sjukt mycket att prata om. Amis bjöd även med mig att se bio med massa brudar men det kunde jag ju inte.. aa asså fyfan! mer klagomål kommer - jag svär!

assssååååå..

jag tvivlar starkt på dig och mig just nu..
whatever, idag har jag varit i skolan, jobbat och sen drog jag till kista med Bella. Jag köpte ett par svarta jeans samt ett par skit shyysta skor - tar kort imorgon och lägger upp för nu hinner jag inte eftersom jag ska göra min hemtenta - igen!
juste har varit med aspen också(y) ROLIGT LIV VA?

hungrig

jag är helt sjukt hungrig, är skit sugen på pasta och bacon - som vanligt :)
vi har inte lunch förrän  12.30 :'/ kommer dö

BLOGG ASSÅ

jag har inga minnen av att jag skrev blogg igår, men aa okej :) haha..
Idag har jag inte gjort så mycket vi har bara haft mentorstid och snart börjar engelskan. Fick sällskap med aspen till bussen imorse och jag är just nu skit glad eftersom vi har fått ny deadline på historie hemtentan - FYFAN VAD GLAD JAG ÄR,
förut skulle vi lämna in den imorgon kl 17.00 men vi har fått till imorgon 23.59 på oss :D åh vad glad jag blir, paniken är borta! MVG PÅ DET HÄR ;) belive me!elr inte (a)
PUSSPUSS

RSS 2.0