jag är kär (kläningen)


du är mindre värd än allt

om jag kunde skulle jag typ seriöst döda dig...

29 mars 2010

Idag var det skola för ovanlighetens skull och sen drog jag och träffade Michelle. Är inte på så bra humör idag och har inte varit det på hela dagen. Har så himla mycket att tänka på - vet inte riktigt vart jag ska ta vägen...



BACK ON TRACK

Tjena! 
Tänkte bara informera er om att jag tänkte börja blogga här igen.


Sitter just nu med Erik och Marcus och lyssnar på deras skit dåliga musik som dom tror är skit bra! Efter skolan får jag se vad jag gör,ville typ verkligen jätte gärna träna men jag är ju korkad och tar fel jacka och mitt gymband ligger i andra jackan, jävligt smart! 

Köpte btw skit snygg skinnjacka häromdagen!

-

Har skaffat ny blogg !

Bloggpaus

Tjena alla söta! Kom precis hem från Michelle där jag slösat bort tiden med några brudjävlar. Vi gjorde våfflor haha! Köpte även ett par skor, ett halsband, ett solpuder och ett par örhängen igår, kul! Idag hade vi skridskor i skolan och jag är nog den bästa på det, jag har inte ett ända (100) blåmärke på knäna!
Dock känner jag att det har börjat bli jävligt tråkigt att blogga. Kanske ska skaffa en ny blogg sen när jag känner att det är roligare! (då kommer bara dom jag vill ska läsa den, få veta vilken det är)

-

När ska jag lära mig att acceptera mig själv?
De är såhär jag ser ut och såhär jag beteer mig, när ska jag bli nöjd?

En söndag, ska INTE se ut såhär

Det är revolution! Jag och min kurreburre gick runt sjön klockan halv nio imorse med hunden! Varför vi var uppe så tidigt har jag ingen aning om!?! Jävligt skönt var det iaf! Bästa som finns är en promenad innan frukosten! Nu ska vi tydligen dra och storhandla (vad leker jag hemmafru för????) och vid 3-tiden drar jag och träffar Jocke i kista för att köpa skorna och döskallesjalen. (jackan beställer jag ikväll). Sen får vi se om vi kanske drar hem till någon av oss haha! Ha en bra dag! PUSS

SHUTTER ISLAND

Måste bara säga fyfan vilken dålig film! Hade så himla mycket högre förväntningar på den! Inte alls bra! aja, vad gör man! Sanjin ringde precis och fråga om jag ville följa med på fest i sollentuna, JO men eller hur för jag är ju inte alls i sundbyberg! (perfekt)

Ps: varför ska allt vara så jävla orättvist för?

Att införskaffa

Älskar båda två.. ska även införskaffa mig en döskallescarf!! :) <3

 

 


Lördag

Kom precis in från en promenad med hunden runt sjön, jävligt skönt! Idag blir det texas till middag och det är sååå jävla gott, typ det bästa jag vet! LÄNGTAAAR!!! Efter middagen tror jag vi drar på bio vid 21.00 och kollar på shutter island! jäävligt mysigt!


19 MARS 2010

Kom precis hem från jobbet! Blev jobb mellan 12-17.30 och nu är jag jävligt hungrig. Sitter just nu med Nellie och chillar på mitt rum och om en kvart drar vi till sumpan! Hörs senare sötnosar!

Fredag

Tjena alla coola (och o-coola) människor! Idag är jag typ super trött men känns ändå som det kommer bil en bra dag! Har ju bara två lektioner sen drar jag hem! Vid tre idag ska jag dra till stinsen med min kurreburre och sen drar vi till sumpan! Tell u more later!

XXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO

Skön dag

Dagen har varit hyfsat skön! Hade samhällsprov idag som gick helt okej :) och sen fick vi sluta. Blev kebabrulle till lunch haha! Efter skolan följde jocke med mig hem en stund och vi gjorde inge speciellt förutom att kolla hollywood fruar hah! Vid halv sju tog jag bussen till gymet för att möta upp Julia, Tove och Ralle. Vi körde afro-dans och fyfan vad kul det var - bangar inte på att göra det igen! Sen efter afro-dansen stannade jag och Tove kvar på gymmet och tränade en timme till (fan vad bra jag är), det ända jobbiga just nu är att jag är jäävligt hungrig!
amen typ såhär exakt såg vi ut, snyggt va?! :)

18e mars

Tror jag ska gå och lägga mig snart, har precis läst igenom boken en gång till och sen ska jag ställa klockan lite tidigare för att hinna läsa igenom alla sidor imorgon igen. Jag hoppas verkligen det här provet kommer gå bra, vilket jag verkligen inte tror det kommer menmen.. Ska bara läsa igenom lektionsanteckningarna och indstuderingsfrågorna en gång till innan jag stänger av datan! GODNATT SÖTNOSAR!


HAHAA SÖÖÖÖT


TRÖTT

Jag börjar bli jävligt irreterad på min so-lärare som lägger en hemtenta och ett prov samma vecka? Jag är helt slut. Det tog mig 2 timmar att läsa igenom 50 sidor och förstå dom på ett ungefär! Provet imorgon kommer gå sämst.. frågan är om man ens får G asåå.. jag orkar inte läsa sidorna en gång till, det är jääävligt jobbigt asså

Torsdag

Shululu honeys! Har typ precis vaknat av att någon jävel vid namn jocke ringde och väckte mig! Jag som skulle sova till klockan 9, det var ju jävligt snällt! Ikväll ska jag typ sitta uppe hela natten vilket ska bli så himla roligt. Måste plugga till sam-ekonomi provet vi har imorgon och jag har inte öppnat boken 1 enda gång. Det är 50 sidor att läsa, whoho fan vad kul!


Bara jag som vill ha sommar när jag ser den här bilden????


16e mars

Jag skiter i
jag är typ väldigt jätte irreterad. Idag gick jag i skolan mellan 08.30-13.00 sen jobbar jag mellan 14.00-21.30, sen ska jag skriva klart min hemtenta, och när jag börjar närma mig klar, vet ni vad som händer? jo den här jävla fittdatan stänger av sig själv! Alltså kommer jag inte göra om denna underbara hemtenta utan skicka in den så långt som jag kommit, för jag orkar verkligen inte mer!

Fick även reda på vad jag ligger på för nivå i två ämnen idag.
Historia: VG men potential till MVG (men vg för mig räcker, jag kommer ju inte få speciellt bra på den här hemtentan liksom
Samhällskunskap: Klart MVG!
Så det var ju jätte kul! eller inte! Skit tråkigt


Jävligt kul

Godmorning.
Börjar eneglskan nu, jävligt kul! Idag kommer bli en jävligt jobbig dag känner jag eftersom morgonen börjar med att jag är skit torr i ansiktet vilket slutar med att mitt smink ser helt fuckedup ut idag igen, jävligt kul! Sen påtal om mitt hår, eftersom jag inte duschade imorse är mitt hår också helt fuckedup, jävligt kul! Jag vill seriöst vinna plastikoperationer i något jävla lotteri eller något! Börjar bli lite irreterad! Efter skolan blir det jobb, jävligt kul

24timmar och 5minuter kvar

Jag har pluggat på ganska bra. Hemtentan ska in om 24 timmar och 5 minuter. Jag är inte färdig men jag har skrivit en sida mer än vad jag hade gjort innan. Däremot har jag gjort klart engelska läxan som ska in imorgon - skit bra, ska ju ha MVG! Tror jag ska göra klart hemtentan imorgon antingen mellan 1-5 eller efter jobbet men då har jag bara 2 timmar på mig? Jag får se hur jag gör, det löser sig säkert!

Det ända jobbiga är att vi har ett stort jävla skit samhällsprov på torsdag och jag har knappt öppnat böckerna, fan vad dålig jag är, måste ha MVG på det provet också. Jajaja blir råplugg på tisdag natt, onsdag dag+natt och torsdag morgon. Sen fick vi precis ut en uppgift i svenska också där vi ska skriva en novell, jävligt roligt, eftersom jag är så jävla bra på det!

PLUGGA

Jag är typ superduperjättejävligtskit trött, men eftersom min älskling & jag är så extremt bra på att plugga tillsammans så kommer typ jag få sitta uppe hela natten och plugga arslet av mig iallafall. Vi hade liksom bestämt att vi skulle åka hem till mig och göra klart hemtentan, TROR NI JAG GJORT NGT? (bra gissning, rätt). Så nu återstår hela min natt till att ägna mig åt den otroligt underbara hemtentan om 1800-talet. Den ska in om 25timmar och 42 minuter. INTE OKEJ!


Say what

Say what? Min katt, jag och Jocke ligger i sängen och kelar! Min katt dreglar som fan och spänner ut sina klor som fan så det gör ont, vad gör han mer? Jo har kurrar som fan! Men coolt är det, eftersom han har varit i mitt rum ca 3 gånger sen vi flyttade hit!?!?!

Svenska

Har svenska om 1 minut, jävligt roligt! Var percis på simning med klassen OCH HERREGUD VAD MÅNGA VI VAR!?!?!!? jääävla pussys i vår klass asså! Vi var 14 stycken av 33. 4 av dom var tjejer, jag var en av dom! Jävligt duktigt av mig!

TACK FÖR MIG!

SIMNING




coco-pops

Sitter just nu och äter en skål med fil& cocopops! Sjukt gott!
Idag är en sån här dag då man känner sig så jävla ful att man vill ta och hoppa från en bro eller något. Någon som känner lika dant och vill hoppa från en bro? Mitt hår är helt crazy, mitt smink är skit fult - för inte tala om min mascara, hejfulaögonfransar! Vad gör man liksom? Sminkar man om sig blir allt bara ännu värre!


Kolla Nicole, hur snygg outfit som helst, hur snyggt hår som helst och hur snygg sminkning som helst, och hur snygg kropp som helst.... kul att någon ser bra ut! Det här kommer definitivt bli en sommaroutfit för mig!!!!!


Måndag

Kom hem för en liten stund sen, har precis duschat och nu ska jag gå och lägga mig! Är så sjukt trött har liksom bara sovit 10 timmar sammanlagt den här helgen (vilket inte är bra) Varför? Jo för jag har jobbat och började 6 ena dagen och 8 andra dagen! (strunt samma)

Filmen var skit bra, och JA jag fick en liten tår i ögat! (se den!)
Imorgon (idag) är det simning med skolan, SHIT VAD TAGGAD JAG ÄÄÄRR, SKA BLIII SÅ KUL ATT VISA MIN KROPP (eller inte)

BIO

Ska snart dra på bio, vi hörs efter!


Samhällsprovet

Drar till jobbet en halv timme tidigare för att plugga lite på samhälls-ekonomi! Varför på jobbet? Jo för klantiga jag glömde den i mitt skåp! Måste egentligen också plugga till en hemtenta som ska in på tisdag, men det får jag göra på Måndag eller något :) HAHA! vi hörs ikväll sötnosar! PUSS&KRAM


Vaken i 8 timmar...

Kom precis ur duschen efter att ha rakat hela kroppen. Känner mig skit fräsch nu! Har även smörjt in mig! Dock blev inte mina ben så lena som dom brukar? WHY? Ska snart sminka mig och sen dra till jobbet för andra gången idag. Har nämnligen redan jobbat mellan 06.00-12.00 och sen börjar jag klockan 16.00 igen och jobbar till 21.30! Efter jobbet drar jag hem till min baby och sover där, vi hörs sen!


Fredag

Gud vad jag älskar att vi slutade tidigt idag! Har hunnit med så mycket! Har städat mitt rum nu så det känns skit fräscht! Har även hunnit med att gyma, gå i skolan, äta lunch och klockan är bara 20 i två? pefekt ju! Nu när jag har 2 timmar på mig att göra vad jag vill borde jag plugga, kommer detta hända? (kanske, kanske inte)!
Köpte även ett nytt skyddsspray för håret eftersom min var slut. Köpte en som heter Hot straight som kommer från Loreal, jag tycker den är skit bra men har bara haft denna så har inte så många andra att jämföra med haha.

09.50

Har precis haft min sista lektion och sitter just nu och försöker göra min hemtenta som inte går bra överhuvudtaget eftersom Danne lyssnar på jävligt (JÄVLIGT SKIT) hög musik! Ska snart dra och äta sen drar jag och gymar och sen får jag se vad jag hinner med men hoppas verkligen jag hinner städa mitt rum det behövs verkligen!

Nej, nu ska jag skriva hemtentan!


My haters are my motivaters


Vart du är går så kommer du att höra dåliga saker om dig själv. Det spelar ingen roll vem du är, vad du gör eller vad du tycker om, så är det bara. Det är ingen som kommer att klappa dig på axeln och säga att dem är stolta över dig eller vara glad för din skull. För när dem väl har något att säga så är det inget positivt. Avundsjuka finns överallt. Det gäller bara att kunna handskas med det. Jag får ta emot kritik varje dag även om det kanske bara är 1 av 100 kommentarer som är dåliga, så får även jag läsa&höra en massa skit. Men jag har aldrig tagit åt mig och vet ni varför? För vad som än står skrivet så ändras jag inte utav det. Under nästan hela mitt liv försökte jag att vända kappan efter vinden, d.v.s passa in. Men vad du än gör så kommer det alltid finnas någon som inte tycker om dig. Man kan inte vara älskad av alla. Det finns alltid någon där ute som kommer att tycka illa om dig. Inte för att det är fel på dig. Det är inte fel på dig, det är fel på dem. So whatever. Jag ser avundsjuka och kritik som ett slags beröm. För jag vet själv att jag aldrig skulle klanka ner på någon som jag inte bryr mig om eller är sotis på.

Do whatever you fucking want. Gör vad du vill bara det tillhör din moral. Livet är för kort för att vända kappan efter vinden och passa in.  

 


Fredag snart

Jag vet exakt hur min morgondag kommer se ut imorgon...
08.30-09.40 Matte
Antingen drar jag till ungdomsmottagningen eller så jobbar jag med hemtentan 1 timme.
11.10 käkar lunch
Efter lunchen drar jag till gymet och tränar hårt som fan
Sen ska jag hem och typ städa galet mycket eftersom mitt rum är sjukt jävla stökigt. Ligger kläder överallt, jag har inte damsugat på typ 2veckor, mina hyllor är helt kaos och aa så hoppas jag hinner städa imorgon.
17-21.30 jobbar jag!


SEN SKA JAG SOVA! JAG ÄR & KOMMER VARA SÅ JÄVLA TRÖTT!

Mitt hår är super fult

Glömde ju berätta att jag klippte mig idag? Om jag har långt hår kvar? NEJ! åh vill ha tillbaka mitt långa hår :/!!! Efter jag klippt mig så små shoppade jag lite innan jag drog till gymet. Köpte inte så mycket bara några impulsköp.


Första armbanden är från H&M och det andra armbandet är från kicks
Gick på runt 130kr tillsammans! (så värt det)

Hittade inga större eller bättre bilder och orkade inte ta kort. Men det är en ansiktsmask från OLIV som heter facescrub som kostade 80kr och en ansiktsmask från OLIV som återfuktar huden som också kostade 80kr. Har prövat dom idag och dom är skit bra båda två. Det behövdes två bra krämer nu när man börjat sola solarium och blir jävligt torr i ansiktet haha!


Träning

Kom hem från gymet för ungefär en halvtimme sen, tränade hårt som fan! Först tränade jag, Julia och Tove  yoga mellan 6-7, skönt som fan! Mellan 7-8 körde jag, Tove och Sara spinning så det blev sammanlagt 2timmars träning! Är jätte nöjd! :)


Idag händer..

Tror jag börjar få ett hål i min tand vilket är typ jätte super duper jobbigt! :/ Har precis haft lunch och det blev en räksallad sen drog jag med Jocke till ungdomsmottagningen men dom hade lunch så vi fick vänta en kvar... VI VÄNTADE EN KVART, vi väntade en kvar till men dom kom inte (jävligt irreterande).

Har sista lektionen nu och sen drar jag till Stinsen för att klippa mig och sen blir det poweryoga med Julia ikväll och efter det får jag se om jag tränar lite för mig själv också, (skulle behövas, FETTOOOOOHÄRASSÅ)


Idag har jag beställt



Båda från H&M!


SHO SEXY


SOLEN?

Godmorgon, pigga? glada? vakna? ser ni soljuset i fönstret? NEJ!?!?!?!?! Vart är solen? jag vill kunna gå i min skinnjacka som jag gjort hela veckan men nu måste jag gå i en ful tjock svart jacka istället, jävligt roligt! :)

En posetiv grej är iallafall att jag inte försov mig imorse så just nu sitter jag och fönar håret och funderar på vad jag ska ha på mig, ngt tråkigt tror jag! Asså jag orkar verkligen inte göra mig fin till skolan? Det finns liksom vissa brudar som går i 15cm klack, nylonstrumpbyxor, tighta kläningar, GALET mycket smycken ¨*HOST* TOOOVE *HOST*.
Hahahaha absolut inget fel med det men jag skulle aldrig palla det på vintern, det är på sommaren man gör sig snygg (och som man är snygg)!


23.14

Hej alla miljontalls underbara läsare! :)
Kom precis hem från Jocke där jag har haft det super mysigt, skulle så gärna velat sova kvar där... Menmen.. Imorgon börjar man halv tio, helt okej! (imorgon blir det iaf en dusch på morgonen). Ska gå och lägga mig så fort som möjligt ska bara läsa några bloggar och dricka upp min kopp te :)
Hejdå alla miljontalls underbara läsare! :)

SKORSKORSKOR

Jag älskar skor! Ska beställa dessa snyggingar ikväll!!! :D:D:D Dom är sååå himla fina! Hahaha varför köper man bara vårkläder och vårskor (sommar) ?


Rumpan hamnade på fel ställe?


10 mars 2010

Kom precis hem till Jocke efter att ha varit ute med hans hund i någon timme (10 minuter). Vi har laddat upp med godis och läsk och ska snart försöka skriva hemtentan, super kul! I will give u a update later!



ARG BRUD

Jag börjar bli jävligt irreterad på det här:
Jag vill också vara snygg i ansiktet
Jag vill också ha fin kropp
Jag vill också ha stora tuttar
Jag vill också ha fin rumpa
Jag vill också ha fint hår
Jag vill INTE se ut såhär!


Jag försov mig!

Nej det blev inget inlägg, jag vet! :)
Jag snoozade bort min dusch så fick skynda mig som fan :) Fick tillbaka mitt spanska prov nyss (VG) det är bra för mig för att vara spanska :) Nu måste jag "fokusera" på skolan! BYE

Godnatt sötisar!

Tänkte gå och lägga mig nu eftersom jag ska upp om 6 timmar och duscha och sådär! Imorgon blir det defenetivt ett inlägg av mig eftersom jag ALLTID lyckas ställa klockan förjävla tidigt när jag ska duscha! GOD NATT så hörs vi imorgon bitti!

THAILAND

Vi har bokat våran resa nu :D, blir till kamala beach i Phuket! Ska bli sjukt najs! Dock åker vi i Augusti så det är inte 100% solsken eftersom det är lågsäsong, men det ska bli jävligt najs eftersom det är sjukt cool upplevelse! JAG LÄNGTAR! & det ska bli så himla kul att få åka dit igen eftersom jag bott där tidigare (när jag var 7)


Här är hotelet vi ska bo på i 16 dagar, så jäääääävla super najs!


Home

Shoho, jobbet gick super bra (y)
Var en jävligt irreterande tant bara som kom in vid halv nio, klockan nio kommer hon till kassan (klockan nio stänger vi)! Först frågade hon om man kunde kolla saldo på legitimationen? say what liksom? sen tog hon fram ica kortet och fippla med det när hon ville kolla saldot på sitt nordea konto? Allt sluta med att hon skrev fel kod en miljon gånger och vi var inte färdiga med henne förrän 21.13, då brukar vi liksom vara i omklädningsrummet och byta om? ehhh?

Shutter island

Jag vill verkligen se shutter island. Verkar fett cool! (inte för jag sätt trailer eller något, men har hört folk snacka om den!) Men eftersom den personen jag helst vill gå på bio med, redan sätt den (som han gjort med alla andra filmer också) får jag gå själv! SKOJA! Får bjuda med någon brudjävel, (men inte Michelle "hon har inga pengar")!!!


Min framtid



Hej Malin! :)
Jag har inte tänkt så mycket på framtiden än eftersom jag fortfarande går i 1.an på gymnasiet.. Men man kan väl fantisera lite?
Jag kommer plugga vidare direkt efter gymnasiet och förmodligen kommer jag plugga till civilekonom eller något annat som intresserar mig. Samtidigt ska jag försöka extra jobba, så förmodligen kommer jag jobba kvar på ica eller om jag hittar något bättre jobb så extra knäcker jag där :). Jag funderar även att "fortläsa" civilekonom linjen så jag blir klar fortare, alltså läsa kurser även på sommarloven, vinterloven och påskloven osv. Jag kommer även ha velat flytta till något eget innan jag slutat högskolan

Efter högskolan ska jag skaffa mig ett grymt bra jobb med en bra inkomst! Skaffa barn, hus, bil, ja ni vet? haha... riktig svenne! Men när jag är typ 60 ska jag flytta utomlands, om inte tidigare?

Hoppas det var svar på din fråga :)


Blev ingen solning

Solade aldrig, gymade en liten stund istället =) Träffade även på Julia och Tove lite snabbt. Börjar jobbet om 1 timme och jobbar i 5,5timmar :)! Vi hörs senaree :)

Juste köpte en ny body lotion idag (jätte intressant att veta)?!Billig och bra är den iaf!


10.45

Sitter just nu i skolan och försöker skriva en hemtenta om nationalismen och europas kolonisering av Afrika på 1800-talet, det är så roligt! Har inte lunch för än om 2timmar, jävligt jobbigt eftersom jag är sjukt hungrig. Blir lunch på lilla rött idag, hoppas det är gott där!

Efter skolan drar jag och solar i 20 minuter och sen får jag se om jag hinner hem eller om jag åker direkt till jobbet för att plugga lite på samhällskunskapen eftersom vi har prov nästa vecka!

Kommer förmodligen inte skriva något mer förrän ikväll efter jobbet. Slutar 21.30 så ett inlägg kommer väl upp runt 10 kanske :) BYEBYEBYE!


Nu vill jag ha sommar...


Tisdag

4 skoldagar kvar till helg, 9 skoldagar + en helg till ledighet, 18 skoldagar kvar tills lov.
Det har bara gått 1 dag och jag är redan hur trött som helst, hur ska jag orka? och att jag ska gå upp minst 6 i helgen för att jobba är mindre roligt! ont i halsen har jag också, haha gud vad mitt liv ägeeeer!

Hollywood fruar

Sitter just nu med en stor kopp te och försöker glo på hollywood fruar, vilket inte går så himla bra eftersom den måste buffra efter var 5:e minut? VARFÖR?!

Dålig uppdatering

Jag vet att jag har haft hyfsat dålig uppdatering idag.. Men jag har mina ursäkter!
Blev inte klippning som jag tänkte, drog och jobbade mellan 17-21.30 iställeT, ALLTSÅ HAR JAG INTE VARIT MED ÄLSKLINGEN! Det var jag och freby som stängde själva idag, men det gick super (Y)

BTW: Glömde att JAG(jocke) hittade en förlovningsring idag i rotebro. Så jag(vi) har ett litet dilemma om vi ska gå till pant-butik eller polisen?! vad tycker ni? :)


Espanol

Börjar spanskan om 5 minuter, hade hoppats på att få tillbaka proven men nej det får man ju inte idag! Eller jo, alla andra utom jag! KUL! vad ska jag göra nu då? Lalal runt lite på datan kanske.

El libro espanol!


Måndag

Godmorgon.. Idag börjar skolan, (jätte roligt) men jag tycker inte det ska bli så jobbigt eftersom det bara är 3 eller 4 veckor kvar tills nästa lov - LÄNGTAR!
Jag är skit irreterad just nu, för mitt smink är helt fuckedup eftersom jag är hur torr som helst i ansiktet. Igår smörjde jag liksom in mig typ 5 gånger och nu imorse 1 gång innan jag sminkade mig men ändå är jag skit torr, varför? (det är så jävla fult, det förstör hela min jääävla dag!)


UPDATE

Kära underbara söta läsare, om jag inte uppdaterar imorgon eller någon annan dag framöver är det för jag har kvävts.. kvävts till sömn..
Min nässpray är fan borta och jag är förkyldare än den förkyldaste människan någonsin varit, så vi har ett jävligt stort problem? Har precis snytit mig ungefär 239138 gånger men ändå lika snuvig...

Vi får hoppas på det bästa, att jag inte kvävs till sömn och vaknar någolunda pigg!?!

Where are you my bestfriend???? I miss you very very very much!

Snart dags att sova

Sitter här och är galet snuvig! Skolan börjar ju imorgon också (vilket jag ser fram emot super mycket...). Börjar halv tio så det är väl ok! Ska snart försöka sova ska bara borsta tänderna och konsumera överflödigt mycket nässpray!

Imorgon är det lång dag i skolan (längsta) slutar fan 16.10 :'/ sen ska jag&jocke dra till stinsen och klippa mitt hår och hoppas det kommer bli skit bra! Vill ha mer uppklippt, snyggare lugg och fixa topparna! Efter det drar vi hem till mig och chillar gärnet! Men vi hörs imorgon, har ju data i skolan liksom!
GOD NATT


TIDSFÖRDRIV PÅ HÖG (MEGAHÖG, SUPERDUPERHÖG) NIVÅ!

Det är så sjukt tråkigt med dessa listor (iaf att läsa igenom) men jag gör dom lite roliga och lägger in bilder också! MEN NI MÅSTE ÄNDÅ FÖRSTÅ MIG? Om man är sjuk och är hemma i stort sätt hela dagen så får man faktsikt göra sånt här elr hur? :)

SENASTE:

Dryck: TE

Telefonsamtalet: Fredrik Stern
SMS: Min älskling <3
Sång du lyssnade på: Callin out med Lazee
Gången du grät: Vet inte, tror någon gång i veckan när jag var arg :D

HAR DU NÅGONSIN:
Förlorat någon speciell person?: Ja
Varit deprimerad?: Nej, asså  självklart varit ledsen, men inte under flera månader?
Varit så trött att du somnat sittandes?: Ja, klart!

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
1. Svart
2. Rosa
3. Vit


UNDER 2009 HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja, många
Fått ditt hjärta krossat: Ja, det fick jag!
Skrattat så att du har börjat gråta: Ja, många gånger
Träffat någon som förändrat ditt liv: Ja
Insett vilka som är dina äkta vänner: Det inser man varje dag!
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja säkert!
Kysst en kompis: Haha jaaa

Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL: Min msn är typ 10 år gammal(vilket betyder att jag har över 500kontakter) , men över hälften!
Har du några husdjur: En katt (Ragnar, JAG DÖPTE HONOM) och en hund(Disel, JAG DÖPTE HONOM INTE) hos pappa
(klicka för större, + ni fick även med min tjockisbrosha bredvid hunden)
Hur många barn vill du ha: 1 eller 2. MAX 2
Vill du ändra ditt namn: Njaa, bryr mig inte så mycket
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var på fest sen släktmiddag dagen efter
Vilken tid vaknade du idag: Halv tolv kanske
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov i min säng
Någonting som du längtar till: SOMMAR!

Senaste gången du träffade din pappa: 2-4 månader sen....
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Flytta hemifrån!!!!
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja, flera stycken!
Vad gör dig irriterad just nu: Att Jocke skrev ett töntigt inlägg på min blogg (SUG MIN KUK JOCKE)

OM DIG:
Vad är ditt namn (hela): Isabelle Ahlmark Landin Sofia Denise
Singel/upptagen: Upptagen

Stjärntecken: Skorpinjon
Grundskola: Norskolan, Hägernässkolan, Viggbyholmsskolan, Ekebyskolan, Enhagen, Gärdeskolan (JÄVLAR DET VAR INTE NÅGRA SKOLOR???)
Gymnasie: Mikael Elias Teoretiska
Högskola: Vet inte!
Hårfärg: blond
Långt eller kort hår: Ganska långt
Längd: 168 cm
Vad gillar du gällande med dig själv: Smart
Piercings: Öron + navel
Tattoos: Nej, men vill ha!

Höger eller vänsterhänt: höger 

DIN FÖRSTA:
Operation: Mellan maget och höger lår!
Piercing: Öronen
Tattueringen: Har ingen
Bästa vän: Frida burenius
Sporten du gick på: Balett eller ngt sånt skit
Husdjur: Orm eller katt
Vaccination du minns: Stelkramp? eller?
Konsert: Britney tror jag!
Förälskelse: Robin

JUST NU:
Äter du: Inget
Dricker du: Inget
Är du påväg att: Dö av tråkighet
Lyssnar du på: Thugz Mansion med 2pac
Väntar du på: skriva klart det här

DIN FRAMTID :
Vill du ha barn?: Ja det är klart
Vill du gifta dig?: Kanske, spelar inte såå stor roll
Karriär i åtanke?: Något med inkomst&som är roligt

HAR DU NÅGONSIN
:
Kysst en främling: Ja, (bad)
Gjort något sjukt spontant: Ja
Tappat glasögon eller linser: har inget av det
Har du blivit arresterad?: 1 gång
Dissat någon: Ja
Gråtit när någon dött: Ja

TROR DU PÅ:
Dig själv: Ja ibland
Mirakel: Njaaa..
Kärlek vid första ögonkastet: Nja
Himlen: Ja? den finns ju
Änglar: Nej?


SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång?: Vem har inte det som liten? Så ja
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut?: Man kan om man vill.
Vad kan du verkligen inte leva utan?: Familj och vänner

NYTT

Tara SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Fick hem dessa snyggingar för någon vecka sen! Så jävla snygga! Har även köpt ett par nya tygskor i ljusblått, jävligt fräscht!

FISHVILLE

Har precis pimpat 2 av mina akvarium på fishville! Om dom blev snygga? HELL YEAH!

Akvarium 1:


Akvarium2:


I just want to go to bed

Har precis bytt lakan i sängen - så sjukt najs! Älskar när det är nya fräscha lakan! :D
Kalaset hos mormor var OK skönt att slippa ligga hemma i sängen iaf, efter kalaset drog vi snabbt till stinsen där jag köpte hårfärg + bokade tid för klippning. (imorgon kl 5) Så ikväll ska utväxten färgas!


Kolla utväxten på bilden liksom - that's bad!


Mormor fyller oldie

Ska snart dra på släktkalass hos Mormor. Ska vara där runt halv tre tror jag så bäst att min familj skyndar sig lite! Jag hoppas verkligen inte det blir prinsess-tårta, jag vill ha kladdkaka! Kanske ska be mamma köpa med kladdkaka till mig från 7-eleven? BANGAR INTE!

Vad väljer ni? Kladdkaka eller prinsesstårta?


ETT INLÄGG OM INGENTING

Jag har väldigt tråkigt just nu. Har precis tagit en dusch, jävligt skönt! Åt skorpor till frukost också. JA jag vet att man åt skorpor på dagis men jag har fastnat för det igen - det är så jäkla gott, PRÖVA!


SJUK

PS: jag är inte sjuk längre. Eller jo jag har fetaste hostan och förkyld men mår inte illa för fem öre.. PERFEKT! :)


Söndag

Sista dagen på lovet - killin me softly!
Jag vill verkligen inte att skolan ska börja igen,
fyfan! Men vi får se det posetivt det är ju faktiskt lov om 3-4 veckor till :D Och på det lovet är det förmodligen vår och fyfan vad jag ska ha kul då! Jag måste bara påpeka hur jävla mycket jag älskar vädret - det är såhär vintern ska vara om det nu ska vara vinter? Solen lyser, himlen är blå och det är snö på marken.
OCH VET NI VAD JAG SÄTT? ni vet på sommaren när man sitter vid busshålsplatsen och ser alla bilar åka förbi på den "torra" vägen och gruset/sanden blåser runt? så ser vägarna ut nu bortsett från gruset och sanden :)!!!


GOD NATT


Melodifestivalen

Kul kväll. Sitter och kollar på melodifestivalen som förövrigt suger eftersom  det inte är en enda bra låt? HALLÅ KAN MELODIFESTIVALEN VARA SOM FÖR TYP 10 ÅR SEN? :S Sitter med hela familjen och glor.

Allt jag vill göra är att sova, men är inte så jävla trött assåå.. haha


Vad tycks?

Vad tycker ni? Själv är jag mycket mer nöjd med min design än den innan. Vad jag ändrat? Ändrade headern samt färgen på rubrikerna och centrerat rubriken och gjort den större. Har även gjort inläggen bredare och ändrat typsnitt. Blev även vit bakgrund istället för svart! Jag är super nöjd! TACK FÖR HJÄLPEN BELLA.

OLD:


NEW:

Ny design

Min blogg är just nu under ombyggnad. Hoppas ni gillar resultatet som kommer snart! :)

MYSIGBRUD_93

Hejhopp gummisnopp! FYFAN vad illa jag mår, allt bara snurrar runt och runt och runt!
K
om precis hem från jobbet. Blev jobb mellan 11.00-12.30 JÄVLIGT ONÖDIGT HELT ENKELT! varför det blev så kort när jag skulle jobbat till 19.30? I will tell u why..

Dagen börjar med att jag vaknar upp hos Jocke, mår illa som fan, fixar mig lite snabbt och sen drar till bussen. På bussen börjar jag må ännu illare och är 100% att jag inte kommer klara av att åka hela den långa vägen (20minuter) utan att spy...



Bussen börjar närma sig Malla... Men stationen innan kan jag inte hålla mig och spyr på bussen SÅ JÄVLA PINSAMT! Folk måste tro att jag varit bakis eller något, vilket jag verkligen inte var! 

Jag kommer till jobbet.. Illamåendet fortsätter och efter 40minuter ber jag freby byta av mig för det kändes som jag skulle spy igen, så jag går bakom i posten kassan, sitter där och tkr synd om mig själv tills Natta frågar om jag kan öppna en till kassa - JA VISST!

Kände att jag svarade lite fel på den frågan, direkt när jag ställer mig i kassan känner jag hur allt bara snurrar till och jag är tvungen att springa därifrån innan jag blev färdig med första kunden, alltså spyde jag igen! LYCKAT!

Nu ligger jag hemma i soffan med täcket och mår fortfarande illa.. hoppas man inte drabbats av vinterkräksjukan...

SHULULULU

Sitter just nu med Kalle och Jocke och snackar skit om alla i skolan (skoja, det skulle vi verkligen inte göra)... Jag ska upp om 8 timmar och jobba, KUL!

Fredag

Sho, vaknade upp vid 1-tiden och då var det bara att dra direkt till jobbet. Blev jobb mellan 15.00-19.30 efter det drog jag och solade 20 minuter på gymet, träffade även Molander och Tove i omklädningsrummet. Tove den tönten har varit på gymet i 5 timmar idag för allas information (vadå välspenderade pengar?haha)
Imorgon blir det jobb igen och imorgon jobbar både Natta och Louise, fan vad najs och fan vad mycket cash jag kommer få i slutet av månaden (april asså)!!! NAJSSSSSSSSSSSSS



CITRON

Jag och jocke sitter (helt fullt seriöst) och käkar skivad citron, eftersom han inte hade någon apelsin hemma fick de bli citron, JÄTTE SURT!

(äkta) kärlek övervinner allt


SUBWAYS

Har precis klämt i mig en stor fet subwaysmacka (ja, med bacon)! Sitter och blir masserad av "världens bästa"! :) Vad har häännnt idag? Blev gym med freby, tove, sara och michelle i någon timme, träna hårt som fan och nu är jag med älsklingen. BYEBYEBYEBYEBYEBYEBYE!

Michelle är sämst

Har precis skurit lite grönsaker med michellliiee och snart blir det tv eller film. KUL INLÄGG! 
GYMA STAVAS INTE MED TVÅ M
AMIS STAVAS KANSKE MED TVÅ M
PAPRIKA STAVAS DEFENITIVT INTE MED TVÅ M.
 


EMINEM


JAG ERKÄNNER

Jag måste vara den mest sämsta människan på att spara pengar! JAG ERKÄNNER! Jag skaffade liksom sparkonto för kanske 2 månader sen, men tror ni det ligger ett enda öre där eller? NEJ!

Därför så ska jag NU genast överföra pengar från mitt handelsbank konto ---> mitt sparkonto!
Gissa hur mycket?
4100kr, JAJA inte så mycket, men iallafall en bra jävla början! (jag kommer ikapp dig bella)


Dieten

Eftersom jag tar en paus från dieten nu under sportlovet tänkte jag bara informera er lite om min vikt och mitt midjemått!

Idag har jag hållt på med dieten PRICK en vecka, fast å andra sidan har jag fuskat lite och ätit lite godis ibland (shame on me) jag har även ätit kolhydrater (pasta,potatis,ris, bröd..) till middagarna däremot inga kolhydrater till lunch eller frukost. Jag har även bara hunnit träna 2 gånger under den här veckan eftersom jag blivit sjuk så träningen har inte gett så mycket reslutat.

Vikt idag:
55.9KG (vilket betyder att jag förlorat 1.9kilo på en vecka)
Midjemått idag: 65 Cm (vilket betyder att jag förloat 4cm runt midjan)

På Söndag kväll kommer jag förmodligen väga mer och ha ett högre midjemått men då kör jag igån igen!

Onsdag

Godmorgon.. Jag börjar känna mig bättre men mår fortfarande inte bra asså! Vilket betyder att det inte blir något gym idag heller. Idag blir det däremot jobb mellan 15.30-21.30 sen får vi se om jag kanske ska träffa Michelle :)
Ha en jävligt bra dag!

LITE BILDER FRÅN HELGEN..








NYTT

Känner att jag inte pallar (under några som helst omständigheter) lägga ut bilder på det jag har köpt de senaste dagarna, pallar veeerkligen inte!!! Men kan ju alltid informera om vad jag köpt :)

Skor från Nelly: 300kr
Skor från H&M: 100kr
Halsband från H&M: 99kr
Sjukt fint blomigt linne frfån New yorker: 170kr
Kavaj från H&M: 400kr
Ny bikini från H&M: 400kr
Jet-set klocka från UR&PENN: 500kr

aa typ det, sen lite småskit som hårspännen, ett spray som heter hot straight osv. :)

KUL ATT ÄLSKLINGEN ÄR HEMMA (INTE)

FÖRLÅT! ta inte rubriken 100% seriöst, JÄTTE KUL ATT DU ÄR HEMMA, VERKLIGEN! MEEEN, du förstör min diet!!! VAD TROR NI LIKSOM? Jag har inte ätit pasta på 2-3dagar ALLS iof men å andra sidan är det jääävligt svårt att motstå när man kommer hem till honom och han har över 1 kilo godis i sitt rum hans mamma har bakat mina favorit "kladdkakor" asså FUCK OFF! känner att jag inte kunnat motstå godis så himla bra... trots att jag ätit väldigt lite så får jag ju inte äta godis!

Whatever, kör på dieten efter sportlovet istället (alltså, jag ska försöka att inte äta pasta nu men jag kan inte hjälpa att inte käka godis!)

uppdatring

JA min uppdatering har varit kass...
Varför?

1. För jag jobbat varje dag och kommer jobba varje dag tills på söndag = fett med cash = galet najs!
2. Jag har sovit hos min baby 2 dagar irad, TROTS ATT JAG ÄR FETT MED JÄVLA SJUK men han ville ha mig där ändå och han har fixat te till mig ungefär 45678 gånger!
3. Jag har lov vilket betyder att man har bättre saker för sig att göra!!

KUL START

BRA START PÅ LOVET, KUUUL!
ont i halsen som fan..

RSS 2.0