2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, sjukt mycket
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade ett - gå ner 5 kilo - nej jag höll det inte!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja
4. Dog någon som stod dig nära? Ja
5. Vilka länder besökte du? Finland, Danmark, Spanien, Turkiet och Norge (omg NORDEN-BARN)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Jaa!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 23/3
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag kan klara allt om jag bara vill!
9. Största misstaget? En person faktiskt
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? SJUK SOM FAN!
11. Bästa köpet? Oj svårt.. Har köpt mycket som är bra!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och mat haha
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja,
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Sexy bitch, i know you want med, rap das armas
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har varit gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit med mina kompisar mera kanske :)
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Gått på utseende
18. Blev du kär i år? Ja lite kanske, men inte så jag älskade någon
19. Favoritprogram på TV? DH
20. Bästa boken du läste i år? Läser aldrig, men läste precis ut en bok på engelska - fight club - skit bra bok verkligen
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Kommer inte ihåg, men fick det jag ville ha iaf!
22. Något du önskade dig men inte fick? Ja, säkert - jag ville ha eget hus, egen bil och massa men nope, inte bortskämd här inte ;)
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Fest natten till min födelsedag, på födelsedagen hade jag släktmiddag
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Massor, och det ska jag uppnå 2010
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? EL BITCHO! - skoja!
26. Vad fick dig att må bra? Sommaren
27. Vilken kändis var du mest sugen på? Robert Pattinson!!!!
28. Vem saknade du? Vet inte?
29. De bästa nya människorna du träffade? Massa, speciellt Michelle!
30. Planer för 2010? JA, sjukt många - ni kan få en lista på det också ;)

ONSDAG

Imorgon är det nyår och det kommer bli galet najs förutom att jag jobbar mellan 09.30-17.00 men annars kommer det bli sjuuukt bra! (y) är taggadtaggadtaggad! :D
Sov ju hos Michelle inatt så man var GANSKA (jätte) TRÖTT när man gick upp imorse vid halv nio för att dra till jobbet (y) Efter jobbet drog jag till Sollentuna och planerade NYÅR med sarah, eller det har varit planerat länge, men detaljer och sånt skit :D och efter det blev det mys hos jocke min vän! hahaha:D

kanskekanskekanske uppdaterar imorgon - INTE SÄKERT! :D


SITTER HOS MICHELLE

Sitter just nu hos Michelle med Tove och Julia, sitter och snackar massa skit.. :) Gick sjukt bra på gymet imorse och MÅSTE BARA SÄGA: Louise Freby har värsta bra kondisen!!!! SER UPP TILL DIG! Efter gymet drog jag till jobbet i 8 timmar och höll på att somna SHIT VAD TRÖTT JAG VAR, sen tog jag 4redbull och 3alvedon och nu är jag inte lika trött längre. Efter jobbet träffa jag Michelle och drog till rotebro för att uträta lite ärenden, men slutade med att vi satt och snacka lite med Jocke och hans vänner.. Och nu sitter vi här, ska sova hos Michelle ikväll och sen drar jag direkt till jobbet (y)


HEMLIGHET: Michelle är JÄVLIGT hårig.
(ps: Michelle på bilden)


WORK OUT

time for work out, cya tonight!


I'M HOME HONEYS

Shulululu :) allt bra med er? Kom precis efter en lång men mycket bra dag (y). Kan börja med att nämna att jag somnade halv 7 imorse vilket betyder typ max 2 timmars sömn (y).... men ändå har jag varit ganska pigg idag, aja whatever efter jobbet drog jag och träffa jocke en snabbis och vi snackade mest o så, efter det drog jag till Sara där Michelle och Julia också var, vi spelade ett skit roligt spel och hade det ällmänt roligt (y)
TACK FÖR IDAG!

Imorgon blir det att ta bussen klockan 9 för att gyma med Freby och Jossan till typ 11, sen drar jag till jobbet och jobbar mellan 11.30-19.00 och efter det ska jag antingen träffa Sarah och Michelle eller träffa Jocke, update kommer!


PUSS


SKA UPP SNART

VAD ÄR MITT JÄVLA PROBLEM? JAG SOVER INGENTING PÅ KVÄLLARNA, GÅ OCH LÄGG DIG KVINNA! ska upp om typ 4-5 timmar liksom för att dra till jobbet.... Aja ska nog stänga av datan nu och försöka sova, får se hur uppdateringen blir imorgon eftersom jag ska till jobbet och direkt efter det drar jag till jocke och direkt efter det drar jag och träffar några brudar och mysar galet:D

BIKINI / VILL HA SOMMAR

SHE GOT A BODY ON FIRE ...

jag skojar, OKEJ hennes kropp är snygg men det var inte riktigt det jag ville säga med det här inlägget.. utan det jag ville säga är att: jag sitter just nu och kollar på bikini, jag vill verkligen ha sommar nuuuu!


320 MIL SENARE..

Jag har ont i ryggen, jag har ont i rumpan och jag vill ha massage NU! Har suttit i bilen 320 mil sammanlagt == SUPERKUL! Okej ska inte överdriva, har bara suttit i bilen 160 mil, men man åker ju fram och tillbaka så då blir det 320 mil..

Snart ska jag hoppa in i bastun och raka mig, ska bli jävligt najs - är som en hårboll - jag menar man har samlat ihop GANSKA mycket hår på både benen och lite här och där! Efter bastun blir det noppa ögonbrynen, smörja in mig, raka mustachen ... okej jag överdrev igen! :D menmen, vi hörs senare! PUSS&KNULL (överdrev igen)


En bild på mig och Nellie, sommaren 2008 på Gotland.
Guuuuud vad bra man ser oss, vi kunde inte ha mörkat den lite till????


TRÖTT, TRÖTTARE, TRÖTTAST = JAG

Zombie påväg att skriva ett inlägg...
Jag somnade inte förrän typ 4 inatt, låg och drev med min brosha som fan och han fick inte sova för mig men han somnade ändå vid 3 tiden så jag låg en hel timme själv och kollade upp i taket. Gick upp för en timme sen också och snart ska vi sätta oss i bilen, GUD VAD ROLIGT! aja cya later <3


VI HÖRS..

VI HÖRS OM ETT DYGN, nu ska jag nämnligen sova och sen imorgon blir det upp runt 8 för SJUKTGOD hotelfrukost med nypressad juice och aa u name it ;).. IMORGON ÄR JAG I SOLLENTUNA IGEN ÅÅÅH VAD JAG ÄR GLAD! men innan jag är i Sollentuna ska jag sitta i bilen med 4 underbara syskon och 2 underbara föräldrar (inte) i 80 mil, SUPERDUPERROLIGT! aja, hörs imorgon suckers! :D


PS: tack än en gång BELLA för designen, du är bäst!


TACK BELLA

Bella (B2) skrev lite fel på rubriken nedanför men bad mig att berätta vad det egentligen skulle stå:
VÄRLDENS BÄSTA (SÄMSTA) BELLA!

Men hon är absolut inte sämst, men väääldigt gullig som hjälpt mig snygga till min blogg, för som hon sa - den såg fan förjävl** ut innan, men nu är den mycket bättre. SÅ TACK BELLA DU ÄR BÄST (inte)

VÄRLDENS BÄSTA BELLA

TJENIS PENIS! Bella här - alltså inte Isabelle utan världens bästa Bella! som hjälpt B1 med hennes design.. MYCKET snyggare nu än innan. Hon borde vara glad för att hon har mig alltså, fan vad den här bloggen såg ut innan! :O


osäker

Jag har tänkt ganska mycket på dig och mig, inte ganska - väldigt mycket, och jag har blivit osäker på hur jag vill ha det, tills jag hittade den här bilden på datan..


I'M BACK

TJENA ALLA SNYGGINGAR! jag är tillbaka, saknat mig? Ligger just nu på hotelet och gör ingenting. Imorgon kommer man hem till Sollentuna och det ska bli så jävla najs! Längtar att få springa i affärer och shoppa, har inte gjort det på mer än en vecka? ska iaf bli skit najs för på tisdag blir det stan med några brudar :)
VI HÖRS IMORGON OCH GOD JUL PÅ ER!

Måndag

sitter här och käkar upp min chokladkalender = inte bra! (har iaf bestämt mig för att spara lucka 24) Slutade skolan tidigare än väntat så sitter och chillar hemma och ska snart dra till jobbet, juste kom på att jag jobbade 27timmar förra veckan och gick även i skolan varje dag, MYCKET BRA!
AJA hörs sen ;)


vill ha sommar


Har ingen julkänsla

Rubriken har ingenting med mitt inlägg att göra! Vill egentligen inte skriva ett inlägg. eller jo kanske! har ingenting att skriva om, men det är bara så jävla skönt att skriva av sig! Jag kommer inte kunna skriva förrän klockan 10 sen liksom eftersom jag jobbar till halv tio ikväll. hörs KANSKE efter det.

Vad hände i lördags?

LÅTER BILDERNA TALA FÖR SIG SJÄLVA:





Hemma från jobbet

Behövde inte jobba till 5idag, fick dra redan vid 4 = skönt! Snart ska jag hoppa in i duschen sen drar jag och massa brudar till ammis och fixar oss inför ikväll! Ikväll blir det fest i helenelund, ses där?

Här kommer btw bilderna från igår, enjoy!




Lördag

Hejsan svejsan! (svenne)! Vad gör ni? :) jag har precis käkat frukost (chips och guacamole, SKIT SAMMA HUR DET STAVAS) snart ska jag dra till jobbet, blir jobb mellan 10-17 = mycket cash! (vilket betyder att jag svarar på sms när jag kan)
Igår hade jag det super mysigt med massa brudar på cafe60 och kom hem någon gång runt 12 :) jag har inte hunnit ladda upp bilderna än - men dom kommer snart (efter jag jobbat)
Aja måste springa till bussen! HEJDÅSNYGGINGAR!


FREDAG

Tjenamors! vad händer? :) Jag och frida sitter och lökar i soffan samtidigt som vi kollar på mammas pojkar! haha :D blev kebab till lunch och efter det tog vi en tripp i sollentuna centrum - galet najs! (eller inte)! Snart börjar Svenskan och efter det slutar vi och då drar jag direkt till jobbet :) hinner nog slänga upp ett inlägg efter jobbet och innan jag drar ut, berättar då vad som händer ikväll ;)


JÄÄÄVLIGT SNYGG BILD!


TORSDAG

TJENA ALLA SNYGGINGAR(och alla fula människor)! Kom precis hem efter en lååång dag men bra :) Började med skolan och slutade efter 3 lektioner och då drog jag direkt till jobbet och hade det najs med Bella och Johanna. Efter jobbet drog jag direkt till Jocke och vi kollade på Spread och så käkade vi och massa annat :)
Imorgon är det fredag - OCH DET GILLAS jäääätte mycket!


här får ni en bild på mig & jocke på en fest för ett tag sen! :)


-

"varför låtsas jag att jag klarar det, när jag inte gör det :( "

KISTA

tjenis :) är hemma från kista nu - mycket najs :) fick med mig 3 tröjor och ett par lacklegging hem och självklart slutades kvällen med waynes chailatte ;) laddar upp bilderna på det jag köpte imorgon för nu är det paradise hotel :) byemotherfucker! :) PUSSPUSS

HAR SVENSKA

Har svenska genomgång av massmedia just nu, mycket roligt! (inte)
Har precis hämtat ut min medecin från doktorn, så det är bra :) Efter svenskan är det bara två lektioner kvar och en av dom är chill så det är najs :) Efter skolan blir det som sagt kista med Frida, Michelle och säkert några fler :) Ha det bra :) cyaa!


En bild på mig, min kusin och min moster på gotland 2008


TRÖTT, TRÖTTARE, TRÖTTAST = JAG

zombie påväg att skriva ett inlägg..
tjena. sovit gott? det har iaf jag och jag börjar bli bättre :) Snart ska jag dra till bussen och sen blir det skola mellan 09.30-16.20 (jobbigaste dagen idag alltså) efter skolan drar jag till kista med michelle, MYCKET TREVLIGT! får se när jag kommer hem, helst aldrig (a)! Men jag slänger säkert upp ett inlägg i skolan om vi inte har allt för roligt.. :D

PS: finns så mycket jag vill prata med dig om, men jag ska låta dig vara! :)


HOME

Hemma nu efter jag jobbat, skönt som fan :)
Ska nog gå och lägga mig i tid, behöver det.. :)
Ha en trevlig kväll
(juste är inte paradise hotel ikväll :'/..)

Tisdag

Idag hade vi bara två lektioner som inte ens var lektioner eftersom våran lärare var borta (hade samma lärare på båda lektionerna) så jag och frida kollade på flickan som lekte med elden , den var faktiskt bra, fast lite seg.
Efter skolan käkade vi pizza och nu sitter jag i sängen och chillar med datan.

Juste idag var jag hos doktorn också, och det är typ bra med mig, fast jag slutar andas ibland "men det är väl inte så farligt" ;), men fick även reda på en jobbig grej som jag kommer behöva prata med en person om sen.. WHATEVER!
Ska snart åka till jobbet, eller inte så snart men jobbar mellan 17.00-21.30 idag så det blir stängning idag igen! cya suckers
PARADISE HOTEL IKVÄLL!


en bild från danmark i somras


vilka läser bloggen?!

det är jobbigt att inte veta vilka som läser bloggen eftersom man inte kan skriva vad man vill hur som helst. Jag har lust att skriva så mycket just nu. men nej! jag vet inte om det sprids vidare, så jag skiter i det! men jag måste bara nämna att jag inte är på mitt bästa humör, så försök inte ens!

..

RSS 2.0