back to work

kom precis hem från skolan och ska bara äta något litet sen bär det av till jobbet :) jobbar mellan 15.00-21.30, så det blir sällskap med freby hem (gillas) Kommer alltså inte bli bra uppdatering (som vanligt) men jag slänger säkert in ett inlägg när jag kommer hem :)
ikväll är det paradise (som typ alla andra dagar, men whatever) :D


Måndag

Sitter här död som en zombie! Hade skit svårt att sova inatt och då ska man böja klockan 8 med kvarsamtal (gillas inte) och sen börjar min nästa lektioner halv tio! så har suttit i skolan, trött som fan! och då menar jag SOMFAN! Men jag ska bara gå på spanskan och matten idag eftersom jag fortfarande är sjuk :/

Har fan varit sjuk snart i 3 veckor nu och det blir bara värre, har blivit att jag typ slutar andas så fort jag hostar, så ska till vårdcentralen så fort det finns tid. :) Vi hörs sen fuckers!


Bild på mig och Sarah i lördags, haha mycket fin (inte)


vad har jag gjort

Det är som ett slag i magen, som att hela världen rasat..
jag ångrar mig som fan :'/

SÖNDAGSÅNGEST PÅ HÖG NIVÅ

Tjenamors, sitter i sängen och chillar! Har söndagsångest som fan..
Idag började dagen med att jag och michelle vaknar vid 11 (vilket betyder att vi inte sov så mycket, typ 6timmar) sen drack vi oboy (våran bakisdrink [jag tkr alla borde testa, mycket smart].. ) Sen somnar jag i hennes säng hahahaha och hon chillar vid datan och när jag vaknar drar vi till ica och köper läsk och glas, sen tar vi bussen till hennes pappa (en station) och chillar vid tvn och kollade på PARIS HILTONS BFF (omg säger jag bara). Sen hämtade min mamma mig och skjutasde mig till sumpan där vi gick promenad med sara och snackade om allt,  och efter det drog vi till stinsen och nu ligger jag här och har söndagsångest som fan! HATAR SÖNDAGAR.

Det här har varit största chillardagen asså! + en jäävligt jobbig sådan..


BAD ROMANCE

Shoho, idag är jag inte på bra humör OBSERVERA INTE!
Igår blev jag väckt runt halv 9 för att mitt jobb behövde mig och räddaren i nöden som jag är jobbade jag från halv tio - halv sju! === MYCKET CASH!
Efter det mötte jag upp sarah och vi fixade oss hos mig sen skyndade vi till bussen och märkte att den inte gick så då tänkte vi cykla men när vi cyklat typ 30meter märker vi att det är punka?? så då gick vi till malla..
Det blev chillkrök hos michelle som var lyckatchillkrök :)
JAG LÅTER BILDERNA TALA FÖR SIG SJÄLV :D




Den sociala mobilklubben NUMBER1!!!


Blondiner har det mycket roligare

JAG GILLAR MITT UMGÄNGE SOM FAN!


Fredag

Tjenamors era snyggingar! Idag är jag på jävligt bra humör, vet inte varför SÄKERT FÖR VI HAR SOVMORGON:D börjar om 45 minuter men bussen går om mimndre än 20minuter - DETTA GILLAS INTE!
Just nu sitter jag och dunkar musik, dricker te och äter skorpor i köket (jag har fått värsta I LIKE skorpor tiden) haha:D
Kan ni gissa vilken jag lyssnar på? Can you meet  me halfway... i want you so bad, that's my only wish
JAG ÄLSKAR DEN LÅTEN!
ifall ni inte märkt det vill säga..
Snart måste jag börja fixa mig hahaha, sen så ska vi ha debbat, och det vill jag verkligen inte :'/ men ändå är jag på bra humör? Efter skolan drar jag till stinsen och efter det blir det NT-showen! Men vi hörs senare babyys!


happy face på hög nivå!


without you

I’m not quite sure how to breathe without you here.. I’m not quite sure if I’m ready to say goodbye to al we were. Be with me, stay with me just for now. Let the time decide.


allt är jävligt jobbigt

Allt är jävligt jobbigt just nu.. vill inte berätta vad som hänt, men jag orkar inte. Vad ska jag göra? känner mig så instängd, det här funkar inte längre. eller gör det? jag vet inte vad jag vill.. jag önskar att jag inte var jag just nu..

Hemma nu

Kom typ precis hem från jobbet, jobbade hårt som fan, sen chillade jag och bella i lunchrummet en (liten) stund (skoja), vi käkade lasange, vi drack te, vi drack redbull och vi snackade om den 5e som kommer bli sååå lyckat (inte).. aja whatever, nu ska jag plugga (orkar inte, och kommer inte göra det). Hare fett med bra


En bild på Sofie och Agnes en kväll på rålis :)


förra inlägget

för alla som känner mig vet att jag driver i det flesta av mina inlägg.. men inte det förra(driver)!

SITTER OCH GRÅTER (nej)

Hejsan alla mina fula läsare :D vadv gör ni?
Sitter på facebook och chillar i skolan, fan vad vi är chilliga :D det gillas! Snart slutar vi eller vi slutar om typ 1.5h och då är det direkt till jobbet, inte roligt.. för fick precis veta av bella att vi inte kommer jobba själva med varandra några fler gånger :/ för det kommer en till brud nästa måndag som ska jobba med oss (vi kommer bara jobba själva den 2a advent åhh) sen om 2 veckor börjar jag i kassorna helt, och då är det slut mellan mig och bella! hahahaha :D fan ocksåå..


kommer sakna våra minnen som fan inne i lunchrummet.. det enda jag vill just nu är att ha lunch med dig.. det här är en jävligt jobbig dag ://// KOMMER SAKNA DIG MER ÄN ALLT! det är ju du och jag B2


TOMAS ÄR SUR

tomas är sur, tomas är välidgt sur, tomas är skitsur, tomas är helt flippad på mig!! dags för mig att sätta igång med FN-arbetet eftersom jag inte gjort någonting under lektionerna den här veckan (inte tomas heller) och arbetet ska vara inne 12 imorgon.. han har panik, jag chillar... hm? .. dags att sätta igång - BARA FÖR TOMAS SKULL!


SITTER I SKOLAN

Sitter i skolan och har skit tråkigt, lyssnar på musik och tar upp soffan med frida. MYCKET BRA! Vi har precis ätit schnitzel och potatis och det var fan skit gott :) Snart ska vi börja plugga, ska också göra klart min hemtenta - inte roligt! vet inte vad jag ska skriva.. hare bra ;)


HEMTENTAN SKA IN SNART

Snart ska hemtentan in, eller rättaresagt imorgon. Jag har bara gjort 2/3 frågor och känner att jag inte orkar göra den sista just nu. Fortsätter efter jag har bastat, kollat på DH och Paradise, låter bra va? :) Fast jag är helt slut, kanske ska sova en timme också? nej då kommer jag aldrig somna sen..

Hursomhelst blev pannkakor till middag, mycket gott! Nu ska jag basta. Puss&kram!

(bilder vill inte funka, synd!)

3 dagar kvar till helg

3 dagar kvar till helg == en plågsam död. VILL ATT DET SKA BLI HELG NU!
sitter just nu och äter skorpor :) har kommit hem från att ha hälsat på pappa som var mycket trevligt :) Nu ska jag försöka fortsätta på min hemtenta, trots att jag verkligen inte vill! vi hörs:)  puss

Tisdag

Tjena, jag är skit trött.. har bara sovit 2-3 timmar inatt :( ska snart börja fixa mig men orkar inte :/ är verkligen som en zombie. Sitter just nu och lyssnar på BLACK EYED PEACE - MEET ME HALFWAY, en mycket bra låt som gör mig lite piggare.
Idag är det FN-dag igen, skit irreterande och efter skolan ska jag dra och hälsa på pappa och sen får vi se om jag hinner med träningen eftersom jag inte hunnit göra klart min hemtetna än :( let's find out..

Ha en bra dag :)

BÄTTRE HUMÖR

Är på bättre humör nu, för har kommit en liten bit på min uppsats (ska bara spara, vänta).. Har 2 frågor kvar, men det går iallafall framåt och jag kommer förmodligen hinna klart en till fråga innan jag går och lägger mig, fråga nummer 3 får jag ta imorgon, även fast jag inte har tid.
Idag har jag jobbat, gått i skolan, ätit med freby, gjort min uppsats GÅNGER 2. Har jäävligt ont i huvudet nu, men bara bita ihop - SKA BLI KLAR MED ANDRA FRÅGAN..

Juste agnes har köpt NT-biljetter till mig och henne som vi ska se på fredag, mycket bra!! :D är taggad!

MIN HEMTENTA

Ni vet att jag skrev förut att: imorgon ska jag ge min hemtenta all min respekt? MEN VAFAN VISAR INTE DEN RESPEKT FÖR MIG FÖR DÅ??? jag skrev klart 2/3 frågor, och jag var fan nöjd (första arbetet på mikeal) men gissa vad som händer?? jo min dator stängs av, och hela MITT JÄVLA ARBETE FÖRSVINNER! asså jag vill bara slå någon riktigt hårt, och kasta datan i golvet vågar jag inte!

SKOLAN

Om 8,5 timmar börjar våran underbara skola(inte underbar). + vi börjar 1 timme tidigare imorgon för vi ska ha typ FN-veckan == SKIT IRRETERANDE! Efter skolan ska jag jobba och efter det ska min hemtena få ALL RESPEKT! Jag har inte börjat med den och den ska in på Onsdag. Det gillas inte!! Men måste bli färdig med den imorgon också, eftersom på Tisdag hinner jag inte för då ska jag hälsa på pappa sen är det träning. INTE BRA!

men vi hörs! puss puss puss
jag är på pusshumör :D

DET HÄR ÄR..

Det här är jävligt jobbigt.. för jag tror jag gillar dig.. jätte mycket..
så hur kommer detta sluta??

JAG ÄLSKAR DIG


Jag saknar och älskar dig pappa! Du är mitt allt.
På tisdag ses vi, längtar som fan!!!


Kan ni gissa vem?

"Det är fan farligt att vara i hennes närhet. Man kan fan bli stångad av hennes haka." citerat by Michelle Gernadt


Rubriker är skitirreterande

Tjenamors i stugan :) hur mår ni? (jag bryr mig idag) (INTE).. Idag har jag inte gjort så mycket, jag har varit i Sollentuna centrum med Michelle, Tara och Tove där vi också träffade Daniela och Hanna. Jag köpte en näspray, en foundashion och en puderborste, eftersom det försvann igår(a) min tandborste försvann också, men jag har så många hemma så det var lugnt:D.. Kom hem runt 4 och då hoppade jag in i bastun, hjälpte mamma lite och sen har jag städat "lite" i mitt rum :) Och nu sitter jag här och chillar galet, och ska kanske börja med min hemtenta?(det kommer inte hända)..

Pallar inte lägga upp bilder på det jag köpte idag, för det var bara småsaker men ni kan få se det jag köpte igår i stinsen? :)


1. Sommarkläning från bikbok 250:-
2. Halsband från ginatricot REA 49:-
3. tight fodral från VILA 129:-
köpte även:
2 st nässpray 60:-
1 foundashion 150:-
godis + redbull 70:-
puderborste 40:-

lite fattigare, lite lyckligare

SÖNDAG

Ska snart dra till Sollentuna centrum med Tove och Michelle, ska köpa foundashion, puderborste och nässpray eftersom jag tappade mitt igår på festen. bra va?
Jag har sååå jävla ont i mitt huvud och min mage, undra varför? bakisbakisbakis! blev GANSKA full igår om man säger så! hahahahah :D

men vi hörs sen byebye mina 1.000.000 läsare ;) hahaha ELLER INTE!


JAG och MIN störda KUSIN för typ 2 år sen hahaha :D och NEJ jag har inte värsta bruna foundashionen, det är sommar och det är min underarm ni ser ;) hahahahah


LÖRDAG

I fucking told ya. vi hittade fest och den var helt okej :) Det var någon brud i häggvik som hade festen - mycket trevligt folk där :)
Sarah kom till mig vid sju då vi började sminka oss, sen drog vi till sollentuna centrum för att möta upp tove,ellen, stina och 1 till brud för vi skulle dra till edsberg på chillkrök och sen dra vidare på fest i rotebro, men då ringde någon att sa att vi skulle till häggvik, så det var bara gå av bussen och börja gå - JÄTTE KUL EFTERSOM JAG FICK GÅ I TOVES SKOR! Iaf det blev lite problem på festen eftersom aspen kom, och vi pratade lite och så.. men aa.. Vi drog runt nio, sen fick edenfäll för sig att vi skulle hem till mig? fråga mig inte varför? så jag, marcus, sarah och rasmus + ponuts var hemma hos mig, och dom drog vid typ 5. MYCKET TREVLIG!!

Ingen tog tyvärr bilder, men jag och sarah tog lite ego bilder sen, som jag lägger upp ;)

fuckyou

FUCKYOUFUCKYOUFUCKYOU!
var bara tvungen.

Ska snart sätta mig på bussen och dra till stinsen med några brudar, hoppas jag hittar något roligt, är så jävla trött på alla mina kläder haha :D Vi hörs efter ;) tjingeling!


en random bild från turkiet förförra sommaren :) <3


Lördag

Ska snart dra hem, sköntsköntskönt. När jag kommer hem ska jag basta så min förkylning försvinner och sen ska jag duscha, fixa mig och sedan dra ut :D jäävlar vad mycket jag kommer fixa mig, nej men jag kanske gör något innan jag fixar mig (a) men det vet jag inte än. :)
Ikväll ska bli så jäävla lyckat det har JAG, LINNEA, TOVE och SARAH kommit överens om "michelle är med på ett hörn också, men eftersom hon ska på tjejmiddag innan så är hon en liten fucker" , men vi hörs innan jag drar ut :D asså jag är sjukt taggad för ikväll. Ska bli skönt att tänka på lite andra grejer..

PS: Jag saknar dig Rasmus Asp

MÅR BÄTTRE

GODDAG! hur mår ni? :)
Jag mår mycket bättre nu, efter ha varit ledsen och rökt ungefär ett paket cigg(skoja) så har jag kännt att det är bättre nu. Imorgon blir det party och då ska det bli jääävligt lyckat! MYCKET BRA! :) cya

20 November 2009

Hemma från gymnasiemässan, skönt somfan. Finns inte så mycket att säga..

Det är slut mellan mig och aspen..


SAKNAR DIG GUMMAN

Jag saknar dig så jävla mycket Frida Burenius.



MELISSA HORN

Ni vet ibland, när man lyssnar på en låt? och man känner igen sig så jävla mycket? Det är så jag känner med den här låten ibland.


Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut.
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring.
Det fanns en kärlek men den har brunnit ut,
du fick för stor del av mitt liv jag kunde inte andas tillslut.
Du säger att du minns och att det känns som igår,
men det var för länge sen för att ens kunna komma ihåg.
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt,
det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen?
Jag gav upp för länge sen.

Det är att leka med eld, när du drar upp de här igen,
för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen.
Det finns ingen att behaga, inget att förklara, inget att försvara.
Jag gav upp för länge sen.
Jag gav upp för länge sen.


Jag klarar det

jag är stark jag klarar det
jag är stark jag klarar det
jag är stark jag klarar det
jag är stark jag klarar det
jag lovar..

att ta med till..

ta med
- datan
- sladden
- smink
- ombytte
- rakhyvel
- hårfön?
- religionboken.

undrar ni vart jag ska? okej!


Gymnasiemässan

Imorgon ska jag, Marcus och Jocke stå och representera våran skola på gymnasiemässan, roligt? nej. bra sällskap? ja. Vi kommer stå mellan 13.30-18.00 så om ni inte har ngt bättre för er kom dit och snacka med mig! :D jag lovar att inte marknadsföra våran skola, jag ska bara berätta EXAKT vad jag själv tycker MOHAHA! Har inte så mycket mer att säga, men vi hörs imorgon:)?

PS: du har 2 veckor på dig, nästnästa tisdag. blir det inte bättre så vill jag inte längre ha dig som min vän!

kommer inte publicera

Jag har suttit i flera timmar med blogg.se öppet och viljat skriva ner hur besviken jag är på dig just nu, jag har nog skrivit omkring 9-10 texter men vill inte publicera, och tänker inte heller trycka på publicera knappen. Det enda ni får veta är att saker och ting är inte som de ser ut! vi hörs senare elr ngt! (ja klart vi hörs senare, hejdumihuvudet!)

19 November 2009

Dagen har varit ganska najs asså :) Började med 3 lektioner sen lunch och efter det slutade vi, runt halv två. Eller vi fick välja själva om vi ville arbeta hemma eller inte och eftersom vi har ett grupparbete valde vi att arbeta hemma, mycket bra! fast har inte börjat arbeta än(a) har sovit fram tills nu. & snart ska jag sätta igång med min hemtenta (japp, ni hörde rätt HEMTENTAnummer2) ÖNSKA MIG LYCKA TILL!

Imorgon är det ingen skola, imorgon ska jag stå på gymnasiemässan mellan 13.00-18.00 så jag slipper skolan, mycketMYCKETmycket bra!

vaccination eller inte?

Vilka har, eller kommer vaccinera sig? själv får jag inte för min madre, men jag har också övertygat mig själv om att jag inte borde ta den :) asså jag har hört så mycket skit att om man tar den och blablabla, visst att det finns risker på att jag får sjukdomen då? men whatever, det är inte så att vi bor i typ ngt fattigt land som inte kan hjälpa än, jag menar come on? hahaha:D

aja, ni som tar sprutan AKTA ER! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=mh5F5wP8RdU
KOLLA VAD SOM HÄNDE MED EN BRUD SOM TOG SPRUTAN!


comviq

det verkar som alla har I-landproblem med sina comviq telefoner? men inte jag,nejnejnej! jag har tur, jag älskar comviq. SUCKERS!

GO TO HELL

asså jag vill bara skriva ut mina irritationer just nu, men detta skulle nog förmodligen sluta med att jag skriver sönder mina händer, dunkar huvudet i vägen, spottar blod, och skriker som fan.. så nej, jag väntar tills jag lugnat ner mig! bra va?


Onsdag

Tjoho! Idag har jag inte gjort alls mycket, har haft spanska&engelska hitills, nu väntas svenska, religion och naturkunskap + att vi har ett möte ang gymnasieval. SUPER ROLIGT (ellr inte) För jag ska nämnligen stå på fredag 13.30-18.00 och representera min "jätte braiga" skola! Men det är ändå okej för jag står med marcus och jocke == två snälla pojkar :). Asså jag har verkligen inget vettigt att skriva förutom att Frida står och ritar en jävla elefantjävel på tavlan, JÄTTE FUL!

tackåhej leverpastej!

MYCKET BRA DAG, ellr?

Tjenamors! hur mår folket (svara inte för jag bryr mig inte). Idag har jag JA GISSA VAD? GÅTT I SKOLAN! sen... gymade jag med freby mycket najs och myyycket träningverk imorgon kan man räkna med, och det kan jag hålla mitt ord på, vi satsade som fan BEACH 2010 HÄR KOMMER JAG OCH FREBY! Efter det satt vi i rudbecks cafeterian och chillade lite och väntade på aspen sen drog jag&aspen hem till mig en snabbis och vid 6 drog jag+7 brudar till stinsen, kollade runt lite samt käkade donken (y)(y)!!! Efter det drog vi hem till Molander och kollade på desperate housewifes och så kom 4 brudar till, mycket mysigt.

// bautabella (mitt nya smeknamn, påhittat av ToveDalsryd, TACK!)

Tisdag,

Mår fortfarande inte så bra, hostar hela tiden. Men det blir bättre&bättre (eller inte).. Idag slutar jag vid halv ett och då blir det käka på hersby sen ska jag gyma med freby TAGGATAGGA! efter gymet drar vi till donken och käkar med massa brudar sen blir det desperata hemmafruar hos Molander, men får se om jag hänkar på det eftersom jag är lite sjuk + det kommer bli skit många där, så det kommer bli trångt. Jag skippar iaf träningen ikväll eftersom jag inte mår så bra..

vi hörs sen fuckers! ;)


Jag i spanien förra sommaren..


det stämmer


jag är så jävla beroende av dig älskling,
du betyder så mycket för mig
rasmus <3 bella


Måndag

Tråkig och skit jobbig dag + jag har hosta som fan! Sitter just nu nyduschad och käkar cheasballs, jag är skiiit hungrig men mamma säger att det blir sen middag idag TYP RUNT 9 :'/
Idag har jag varit i skolan och sen jobbade jag och nu är jag helt slut .. ett + med dagen är att bussen har börjat gå från min busshålsplats igen :D (den har ju varit avstängd typ i 35veckor SKIT IRRETERANDE, så man har fått gå dubbelt så långt till nästa busshålsplats)
Ikväll ska jag bara chilla och kolla igenom alla desperate housewifes avsnitt jag har missat - DET GILLAS. det saknas bara godis.. menmen!


egoegoego


match

kom precis hem fån matchen. Vi vann (förvånade, nej förstod det). Det var i sollentuna simhall och matchen höll på i 3 jävla timmar :) men aa vallentuna vann iaf ;) just nu sitter jag och fönar håret och ikväll ska jag och aspen dra till kista för att glo på bio - 2012. bye ! :D



vill ha!


10 sanningar om mig

10 sanningar

1. Jag är extremt avundsjuk av mig, och då menar jag EXTREMT
2. Jag rakar nästan hela kroppen - benen, låren, armarna, under armarna, pussyn och ibland magen!
3. Jag har ett bitchigt utseende så folk tror ofta jag är skit dum
4. Jag har aldrig (aldrig) testat någon sorts form av droger och kommer förhoppningsvis inte att göra det i framtiden heller.
5. Jag har oppererat mig (var?) säger jag inte!
6. Jag rakar mig varje dag, JAG HATAR HÅR på kroppen,
7. Jag har skit dåligt självförtroende, det enda jag är nöjd med på min kropp är mina armar. Däremot anser jag inte att jag är jätte ful, men jag  tycker inte heller att jag ser bra ut.
8. Jag vill gå ner i vikt, men är för lat för att träna mer än vad jag gör
9. Jag har 7 syskon (hel&halv)
10. Jag älskar underkläder, jag skulle lätt kunna slösa hela mitt barnbidrag på det, varje månad.


Min dag

jag är skit irreterad just nu :) men taggar till..
igår sov jag hos aspen och vi var i kärrdal med hans kompisar en LITEN stund, sen drog vi hem och kollade på film och sen somnade vi.. vaknade imorse av att han inte låg i sängen? varfan hade han varit? haha han hade iaf gått upp och kollat på tv med sin pappa för att inte väcka mig (som han gjorde förra gången) mycket snäll kille! (y) vid 2 drog vi och gymade, och vi hörs sen :D


jag tycker det är tur att bruden inte läser min blogg, men var bara tvungen att lägga in dem här bilden på ***** eftersom den är såå galet rolig, vi hade galet kul den kvällen


FUCKING TRUE


tredje gången gilt

bella säger:
vafan.. jag skulle plugga till tio. lägga mig i min jävla säng och plugga lite mer och sen sova. men nu sitterman här. 20 min i tolv och har inte pluggat ett skit!!!
du distraherar mig din pudding!

everything will be okey in the end. If it's not okey, it's not the end säger:
haahahahahahhaah stakare

bella säger:
INTE KUL.. INTE KUL!
det här borde upp i din bloggjävel... så kan alla se hur självisk du är!
OCH fortsätt skriv i våran logg på facebook din dumma unge -.-


min dag

vad har jag gjort idag då? :) skolan, samhällsprovet - ganska enkelt men ändå ganska svårt, tror det blir kanske VG, elr? :D sen har jag jobbat och umgåts med en kompis, JÄTTE TREVLIGT! imorgon är det helg vilket är galet najs! Först ska jag till SPA efter skolan och efter det ska jag hem och duscha och så ,sen ska jag till aspen :D får se vad som händer mera ;) och vi får även se om jag uppdaterar ;)
puss & kram!


stört asså

jag kan inte sluta garva åt mina och bellas störda konverstationer:
BAKGRUNDSFAKTA: han är en jääävla tönt!

bella säger:

 

nu när ja smsar me den här grabben alltså.. känns som att jag kommit in i vuxen världen!
HAHAH DRIVER.. observera driver!

everything will be okey in the end. If it's not okey, it's not the end säger:

 

HAHAHAHHAHAHAHA


haha

min kompis har lika DÅLIG humor som jag!

Jag: tack för hjälpen, du är en ängel! :)
Hon: I know (a) .. FAN vad vi (DU) är sjuka i huvudet
Jag: men tack!

kul va?:D

btw, har ni någon gång hört om mina och bellas konstiga luncher/middagar på ica? :) aa jag vet, men här kommer en ny variant som vi börjat med:
munkar, energidryck, skagenröra och billyspizza - mums god (inte) blandning!
Jag rekomenderar det inte!

Jag orkar inte mera

tåget 16.39 från sollentuna centrum mot solna för att bli masserad i en timme. UNDERBART! tack såå mycket :D:D


JÄVLA KUKFITTAJAGVET INTE VAD.

jag har så jääääääävla tråkigt! ikväll blir det släktmiddag, eller vi ska fira mig och min syster och jag är inte taggad för fem öre. Jag vill egentligen bara sova. Imorgon har vi största provet men orkar verkligen inte!

gravid...


SOMMAR OCH TRÄNING

Har tränat som fan idag. Efter skolan drog jag och gymade med freby i en och enhalv timme sen drog jag hem, och typ direkt sen drog jag till volleyträningen som var i 2 timmar. trots detta känner jag mig inte bra.. jag ska fan börja träna som fan! sitter redan och kollar på vilka bikinisar jag vill ha i sommar, men det kommer alltid något negativt med det positiva - man måste ha fin kropp. och kan man inte få stora tuttar så får man ha fin kropp på ngt annat sätt.


-

blogga är skit tråkigt och jag förstår inte alla som gillar att blogga? haha :D

whatever, jag skiter i det här, ellre asså hur många gånger har jag sagt det? jag skrivr när jag vill..
vi hörs ngn gång!

ps: min aspen betyder allt!


4/5 dagar avklarat

whoho! :D bara 1 dag + idag kvar.. jävligt jobbigt.. whatever ;)


Har jätte tråkigt

Dagens humör: ganska ledsen
Dagens mående: trött, trött och trött
Dagens borde: plugga
Dagens frisyr: utsläppt, just nu bulle!
Dagens klädsel: jeans&tröja, nu mjukisar
Dagens planer: sova, skriva brev till pappa..
Dagens vill ha: cheese balls
Dagens längtan: sommarlovet
Dagens fundering: varför det är så sjukt kallt
Dagens beroende: te
Dagens tråkigaste/jobbigaste: begravningen..
Dagens låt: Håll mitt hjärta (spelades på begravningen)

Onsdag

Hejsansvejsan. Idag var jag ledig från skolan men gick ändå upp runt 8 eftersom vi skulle på morfars begravnig i sumbyberg.. det var skit jobbigt, men känns skönt att allt är "över" nu.. Efter begravningen drog alla hem till oss och käkade och vid tre drog jag till aspen:)

Imorgon blir det skola mellan 08.30-14.55, sen börjar jag direkt jobbet :) och efter jobbet drar jag till Kista med Bella och kollar runt lite ;) får hoppas på lite nya grejer :D


skolan

OMG JAG ÄR SÅ GLAD. jag älskar min skola just nu!! fyfan vad glad jag är :D:D
kolla mitt schema
Måndag: tre lektioner 09.30-14.20
Tisdag: två lektioner 09.35-12.20
Onsdag: fem lektioner 09.30-16.20
Torsdag: fyra lektioner 08.30-14.55
Fredag: tre lektioner 08.30-15.20

men lyssna på det här:
NÄSTA vecka ändras våra schema så det blir såhär
Torsdag: fyra lektioner 08.15-14.55
Fredagar: två lektioner 08.30-11.00

fattar ni vad najs ellr? :)
+ efter lovet så kommer vi sluta 15.20onsdagar och 12.25 torsdagar! super bra
+ dom har lagt mer semesterdagar till vårat lov (4 stycken faktiskt)
ett minus med skolan däremot är att ... vi får inte ha skor inomhus längre....

Listan är lång

Jag har massa grejer att göra innan jag ska dra på träning.

- damsuga mitt rum
- städa mitt rum (plocka bort all smutstvätt osv)
- byta lakan
- hänga tvättmaskinen jag stoppade in precis
- måla naglarna
- noppa ögonbrynen
- laga pasta&bacon
- min argumentation (svenska läxa)
- läsa till samhällsprovet


.. + lite smågrejer till, + jag vet inte ens när bussen går, men jag tror den går runt kanske halv 6, men då måste jag kanske sätta fart nu eftersom jag ligger i sängen och gör ingenting.


MEJL FRÅN REKTORN

Fick precis mejl från REKTRON, OCH JAG BLEV SKIT GLAD!!!

Hej,

Sista skoldagen innan jullovet är ändrat till den 18 december (istället för 22 december). Vår administratör i Stockholm upptäckte som tur var att för många skoldagar var utlagda! Efter jullovet startar undervisning enligt schema 11 januari.

Hälsningar

/Markus


skolan

Skolan var skit seg, hade karl hela dagen och idag fick vi tillbaka våra hemtentor.. Det gick inte så bra :/ På hemtentan skulle man ha med 3 frågor som man själv fick välja av 5 stycken. Det fick bli max 8 sidor och minst 3 sidor. Jag skrev först VG-kvalite på första frågan, MVG-kvalite på nästa och VG-kvalite på sista. INTE NÖJD! whatever..

vi hörs senare nu ska jag äta min räksallad som jag köpte med mig hem ;)


vill bara spy - LÄSLÄSLÄS

Jag kommer ha skit svårt att äta efter det här asså
---> http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6050920.ab

sen kolla vad en brud skrev på en insändare:

Har sett en hel del på restauranger som jag jobbat på. I en restaurang fick vi inte kasta salladen i soporna (det som gästen hade hämtat från salladsbuffén) utan den skulle sköljas av och läggas ut igen (främst pfeferoni). En annan gång tappade dom ett helt fat med bacon på golvet. Dom tog upp det som låg överst och serverade det till gästerna. I en annan restaurang som jag jobbade på där klagade ett par på att hamburgarna var kalla. När jag gick in med dem i köket så kastade kocken dom på golvet innan han sköljde av dem och la dem på stekbordet. En annan gång spädde dom en vegetarisk soppa med gammalt pastavatten. 

och inte nog med det --> hittade massa nadra artiklar om typ att man har hittat plåster i choklad och larver i choklad + att någon fick en använd tandpong i sin sås på en resturang och massa sånt där äckligt, jag vill bara spy


läxor

Det märks att skolan har börjat igen, jag är trött som en fucking björn! + att har kommit på att vi har inlämninguppgift i historia (skitsvår) sen har vi dessutom inlämningsuppgift i svenska (skit jobbig) + spanska prov på måndag, matte prov på fredag, samhällsprov på torsdag nästa vecka + typ tusen läxor över det!!

Jag blir galen!


TILL ALLA DJURGÅRDARE

till alla er djurgårade där ute;
ACCEPTERA att iår inte var erat år. ACCEPTERA att iår spelade AIK så jävla mycket bättre fotboll än er. Och det syns ju uppenbarligen,för annars skulle inte ni behöva kämpa för en plats i allsvenskan medans vi precis vunnit hela skiten!
Vi har precis vunnit SM GULD- & vi förtjänade det.

Men måste ju säga grattis till Djurgården iaf- Ni har inte åkt ur allsvenskan än.

AIKAIKAIK

VI HAR TAGIT SM GULD!!!!!! OCH DET KÄNNS SÅ JÄVLA BRA!!!!
AIK FÖRALLTID I MITT HJÄRTA.


gäsp

Hejsan, allt bra?? :) Jag är sååå jävla sjukt trött, somnade klockan 5-halv sex inatt och gick upp runt lite innan 8, skit jobbigt. Trots att jag ändå druckit 4 redbull är jag helt slutkörd, funderar på att sova. Idag har jag bara varit i skolan och jobbat, men nu är jag hemma och ska bara gå och krypa ner i sängen o chilla galet - skiiit najs! haha
sov gott! :)


WHATEVER???

Jag läste precis igenom min blogg och ser att jag skriver -> WHATEVER, flera gånger, iaf minst en gång i varje inlägg. Det måste jag verkligen sluta med. skit fult ju?

snart är klockan 4

Det är det här som suger med alla lov - man ställer om klockan för jävla mycket! inteinteintebra. Iaf nu vet jag typ allt om jocke och han vet allt om mig på 4-5 timmar, någon som vet vad vi kan prata om? Troligen inte eftersom vi redan pratat om allt.. Jaha, vad återstår nu? Sova, fortsätta prata med jocke? 
Å nej nu känner jag att jag börjar få ett trött psyke som bara vill brista ut i gråt och tycka synd om sig själv, och det är för jag började tänka på en viss person.. Men noway inga tårar för dig snygging!


här har vi en bild på jocke och min rygg hahahhaha:D

hejgopp;D

tjena mellan bena:D jocke underhåller fortfarande mig på msn så kommer nog dygna ikväll:) blir nog ganska många inlägg då , eftersom ingenting händer på facebook! sitter just nu och äter en tomat och en gurka === mycket gott..

nattuggla, hoho!

hejsan, nu är bilderna uppladdade på facebook - varsegood

nu när jag typ är den enda som är vaken + jocke som jag snackar med på msn, så har jag hunnit fundera ganska myycket.. och jag har kommit fram till.. ATT.. VÄNTA.. nu kommer det..

du&jag = jätte bra, bara att jag inte vill ha dig i mitt liv, men eftersom du är min släkt/näravän så kan jag inte bara kasta ut dig heller, men jag har bestämt mig för att jag ska vara skit trevlig mot dig, skita i vad du gör mot mig, och den dagen du inte vill ha mig längre, fine då går vi åt skillda hål, men den dagen kan du inte heller komma och säga att jag har gjort ngt fel mot dig.

halloween

bilderna laddas just nu upp på facebook men det tar ett litet tag, som ni säkert vet om?:) igår hade jag skiit kul, det började med att jag, freby, jossan, sara, michelle och molander fixade oss hos michelle, sen drog vi till agnes runt halv åtta och förkrökade med alla brudar och sen droppade killarna in, mycket najs! jag blev liiiite för full och kommer inte ihåg såå mycket av kvällen, men vet att den var galet najs ;) puss




hemma

vet att min uppdatering varit kass, men whatever :) sitter just nu och fixar alla bilder från igår (skiiiitlyckat) ->berättar mer i nästa inlägg.. viillle bara skriva av mig lite.. Juste drev precis med mig som fan och sa att jag strulade med honom o lalallala på festen igår.. men sen sa han att han bara skojade - tur! :D

ps: alla bilder jag håller på att fixa == ingen blev bra på mig som vanligt


RSS 2.0